- 20 Ağustos 2015
- 6.500
- 15.642
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla itiraf etmezdi ama zorunda kaldı.
Çok şaşırdım okuyunca yaşlarımız,evlilik süremiz,hatta çocuk sayımız(benimki biri kız diğeri erkek) aynı.Daha önemlisi yaşadığımız acıda aynı.Aradaki fark benimki dört yıl önce sıcağı sıcağına söylemişti ama bir ilişki yaşamamıştı çünkü kadın bunu kabul etmemiş.Şimdi gelelim şu anki duruma her şey mükemmel o zaman olan bir hataymış ,kafası karışmış,bana aşıkmış.Ama benim iç dünyamı merak edersen param parça.Çok isterdim kendi hayatımı kurmayı ama bırakıp gidemiyeceğim ve gidersem götüremiyecğim iki evladım var bu da benim hayatla imtihanım.
Siz evlimisiniz çocuklarınız varmı birde üstüne hiç aldatildınizmı yaşamadan yorum yazmak çok kolay Rabbim kimsenin başına vermesin.Buraya gelip aldatıldığını anlatıp sonra ilişkisine devam edenler... Size bir şey demeye gerek yok ki. Bunca Zaman devam etmişsin neyi soruyorsun ki.
Cok imrendim gercekten
Eşime güvenmem çok zor markete gitse şüpeleniyorum çok zor durumdayimTek mesele güven???eşinize tekrar guvenip onunla hayatı paylasabilecek misiniz??evet burdan akıl vermesi kolay önemli olan sizin bu olayı kabullenip hayatınıza bu yönde devam edebilmeniz...tebrikler kendinizi gelistirebilmeniz cok güzel keske bunu sadece kendiniz icin yapsaydiniz aldatilmadan önce..ihanet büyük yıkım ama bu konuda kendinizi suçlamayın en iyiside olsanız yapacak olan yine yapıyor ve nedense ihanetin kılıfı hep sen kavgacisin suratin asik benimle ilgilenmiyorsun vs vs...neyse konuyu dagitmadan bence sizdeki mesele güven ve kabullenmekten geciyor bu olayla yaşamayı ogrenemezseniz o imrenilen evlilikten hicbir hayır gelmez
Bu kötü iste...zamanla bu sizde cok farklı durum yaratır...ama iki tane oğlunuz varmış ...onları göz önüne getirin...esiniz suan guveninizi sarsacak birsey yapmıyorsa denemenizde fayda var derim...ileride keşke dememek adınaEşime güvenmem çok zor markete gitse şüpeleniyorum çok zor durumdayim
İlk evliliğimde aldatıldım ve derhal ayrıldım. İyi bilirim. Kendi ayaklarınızın üstünde duruyirsaniz mutsuz yuvada cocuk yetiştirmek ayrı yetiştirmekten daha kotudur unutmayın. Cocuklar kendi yoluna gittiğinde keşke dersinizSiz evlimisiniz çocuklarınız varmı birde üstüne hiç aldatildınizmı yaşamadan yorum yazmak çok kolay Rabbim kimsenin başına vermesin.
Eşim 2 yıl önce hatasını anlayıp ayrılmış kadın bunu kendine yediremeyip geçen sene çalıştım yere gelip durdu kendini gösterdi mesajdan adını soyadını bulup facede n yüzünü tanıyorum rahatsız etmeye başladı tabi eşimde itiraf etmek zorunda kaldıO kadinla nicin ayrilmis acaba kadin bunu sutladida bununda akli basinami geldi acaba iki yil icinde bu iliski bitmeseydi esiniz tercihini kimden yana kullanacakti ben bile bu sorulari sorduguma gore sizin kafanizda kimbilir ne deli sorular vardir ve bu cevapsiz sorular sizi yorar bitirir beyninizi kemirir... umarim bundan sonraki hayatiniz da dogru kararlar alir ve cok mutlu olursunuz.
2 sene metresiyle hayatını yasarken bunları bir gün yasayacagını düsünmemis mi?Merhaba ben 36 yaşında 13 yıllık evliyim eşimle, severek ve cok zorluklarla evlendik ben hiç okumadım eşim üniversite mezunu sonuçta evlendik onun yaşadığı şehire yerleşik evlendikten sonra hayatımız momotonlaştı 2 oğlumuz oldu ben ev hanımıydım çok mutlu olduğumuz söylenemezdi eşim evlendikten sonra bana çok yakın olmadı. ben hep psikolojiktir dedim üstünde durmadim hep düzelir dedim taa ki 2012 ye kadar 4 yıl önce telefonunda bir kadından gelen mesajı gorene kadar... beynimden vurulmuşa döndüm hiç beklemediğim bir şey di. İnkar etti yok öyle bişey dedi ama ben nekadar inanmasamda inanır gibi yaptım. Ve o hayatımı değiştirecek kararı verdim artik benim hayatım ev işi çocuk bakımı olmucakti önce ilk okul, orta okul, ve liseyi bitirdim. kurslara gittim çok çabaladım kendi çabalarimla özel bir hastanede hasta kayıt Vezne olarak işe başladım kocamın telefonundaki mesajı yakalayalı 3 yıl olmuştu ama ben hayatımda asla hayal edemeyeceğim şeyler başarmıştım eşim yavaş yavaş düzeltmeye başlamış bana ilgi gosteriyodu çocuklarına daha yakındı ben olanlara inanamıyordum herşey okadar iyidi ki Masal gibi bi hayatım olmuştu beni çok seven bi eşim düzgün bi işim 2tane pırlanta gibi bir oğlum vardı herkez bize imrenir olmuştu. Ve geçen yıl eşim itirafını yaptı ben o mesajı yakaladığım kadınla 2 yıl birlikte olmuş. benden boşanmayı düşünüyormüş anlatığına göre beni kavgacı biri olarak görüp onu sevmediğimi düşünüyormüş bu geçen sürede benim gerçek yüzümü görüp ailem için yaptıklarımı görünce bana yeniden aşık olmuş ve o kadını hayatından çıkarmış. Bu olanları öğreneli 1 yıl oldu ilk örendiğimde şok oldum bukadarını beklemiyordum çok ağladım çok gitmek istedim bırakmadı çok pişman olduğunu söylüyor şuan bana güven vermek için çokta çabalıyor ama ben bir yıldır kendime gelmedim hala aklıma her geldiğinde canım yanıyor. Gidemedim çocuklarım var düzenlerini bozamazdım eşimide çok seviyorum.ama kafam çok karışık ne onunla nede onsuz yapamıyorum ayrılsamda çok üzülücem kalsamda çok üzülüyorum her aklıma geldiğinde çok canım yanıyor.belkide durmamın tek sebebi onun pişmanlığını görmem ama yinede yetmiyo işte. Yorumlarınıza ihtiyacım var bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben çok ayrılmak istedim eşyalarimi topladım otogarda yakaladı. 2 sene önceydi şimdi olsa bırak ama çok pişmanım dedi. Evet 2 sene önceymiş benim belkide ayrilmamamın tek sebebi kendimi 2 sene önce deyip kandırıyorum. Dedim ya yaşamadan bilinmez. İnanın çok zor gitsem gidemiyorum kalsam canım yaniyo.2 sene metresiyle hayatını yasarken bunları bir gün yasayacagını düsünmemis mi?
Yasarken iyi ama sonrasında pisman...
Kendinize kocanız olmadan yeni bir hayat kurmak icin gec degil emin olun.
Sizi bir zamanlar hice saymıs kocanız, simdi ya da gecmiste yapmasının ne önemi var ki...Ben çok ayrılmak istedim eşyalarimi topladım otogarda yakaladı. 2 sene önceydi şimdi olsa bırak ama çok pişmanım dedi. Evet 2 sene önceymiş benim belkide ayrilmamamın tek sebebi kendimi 2 sene önce deyip kandırıyorum. Dedim ya yaşamadan bilinmez. İnanın çok zor gitsem gidemiyorum kalsam canım yaniyo.