Belkide siz haklısınızEşinizinki koşullu sevgi. Siz değişmeseniz yine sevmeyecek. Yani sonuç olarak kişiliğinizi sevmiyor.
Çok mutlu olmak gibi bir beklentim yok artık.....çocuklarımın mutluluğu ve sağlığı bana yetiyor.İnşallah onlar bizi hiç bir zaman hayal kırıklığına uğratmaz.Umarım sizde çok mutlu devam edersiniz
Teşekkür ederimBoşa gitsin demiyoruz da, 2 yıl boyunca seni aldattım ne demektir ya? Kockoca 2 yıl, kafada bir sürü sorular. Hadi yedin bir halt, niye gelip bunu kadına söylüyor şimdi? Gaz mı veriyor, hep böyle çalış yuvan için azmet diye?
Peki 2 yıl başka biriyle aşna fişne peşinde olan adam, ne malum bir 3. kadın ile tanışıp onun peşinden gitmeyeceği?
İpad arkadaş bu kişiye tekrar güvenip, herşeyi geride bırakabilecek mi?
AminÇok mutlu olmak gibi bir beklentim yok artık.....çocuklarımın mutluluğu ve sağlığı bana yetiyor.İnşallah onlar bizi hiç bir zaman hayal kırıklığına uğratmaz.
Siz evlimisiniz çocuklarınız varmı birde üstüne hiç aldatildınizmı yaşamadan yorum yazmak çok kolay Rabbim kimsenin başına vermesin.
Teşekkür ederimKadın olmak ne zor şey Allah'ım
Yüce gönüllü bir kadınsın meleksin sen ve senin gibiler
Eşiniz sizin kıymetinizi anlamış gül gibi iki güzel evladın var.
Pişmanlığını içine atamamış itiraf etmiş. Bu itiraftan sonra onu terk de edebilirdiniz.
Mutluluğunuza devam edin arkadaşım , zor da olsa silip geçin
Defalarca konuştuk çok pişman görünüyor büyük çabalarıda var mutlu olmamı istiyor görüyorum fakat o 2 yıl aklıma geldikçe kafayı yiyorum sonrada tartışmaya başlıyorum yani yine kendime ediyorumçok zor bir karar.
aldatma biteli iki yıl olmuş anladığım kadarıyla, ve siz öğrendiğiniz zaman ayrılmamışsınız ve hatta evlilik bir şekilde düzene girmiş.
ben de şu anda bu sebeple size boşanmanızı tavsiye etmem.
Ama evliliğe devam etmek için koşulların uygun olup olmadığını sağduyulu bir şekilde karşılıklı konuşarak karar vermelisiniz. çocuklar büyük, bir haftasonu babanneye veya ananeye gönderin.
eşinizle ses yükseltmeden kafanızda neler var konuşun, o da size anlatsın. nasıl bir evlilik sizi mutlu edecek, ikinizi de ama, devam etmek için değil ama mutlu olmak için doğru kişi mi karşınızdaki... bunları değerlendirin.
zaten üzerinden zaman geçmiş, karar vermek için acele etmeyin, kararınızdan emin olduğunuzda da konuyu artık kapatın.
4 yılda ilk orta lise nası bitti yav,bi de işe girdin çalıştın falan,devrelerim yandı
Çok zor şimdi aklım dahada karıştı yinede teşekkürbiraz daha, belki daha fazla canınız yanacak ama ne olursa olsun çocuklarınız için bu evliliği sürdürmelisiniz, hata yapmış, pişman olmuş, zamanla her şey yoluna girer, kolay kurulmuyor aile. söylemesi belki kolay oluyor ama, bence sabrınızı elden bırakmayın ve bu aileyi ayakta tutun
Konuyu iyice okuyun soru cevaplarıda okuyun sonra yazın. lütfen konu haricinde yorum yapmayın ben herseyi yazdım 2 yıl değil 4 yıl okumadan atlamayınTam ben diyecektim. Hem bunlari bitirmis, hem 1 yil önce esi itiraf etmis. Yani itiraf ettigi dönemde okuluna bitirip, calisiyormus bile konu sahibi. Türkiye sistemi nasil bilmiyorum fakat 2 yilda hem ilkokul, hem orta okul, hem lise nasil bitiriliyor, üstüne ise giriliyor? Bana imkansiz gibi geliyor.
Üstelik hangi erkek birden evlilik disi iliski yasadigini anlatir? Anlatmak isteseydi, yakalandiginda anlatirdi. Hadi bunlari hepsini gectim, anlattitan sonra halen onun ile beraber kalmak ve ancak 1 yil sonra bunlari düsünmek neyin nesidir?
Hic inandirici gelmedi bu konu bana. Fake diyorum yani.Mune abla bakarmisin bir zahmet?
1 yıldır ayağım kapıda ev sanki benim evim değil güven gitti bi kere ileriyi göremez oldum ama iki evladım neden bi şans daha vermedin babama demesin ler diye duruyorum ama beynim çok dolu her aklıma geldiğinde canım yaniyo bazen ağlama krizlerim oluyo engelleyemiyorum.yazdıklarını okudum adam yapmış bi hayvanlık ama anladığım kadarıyla çok pişman, iyi düşünüp iyi karar vermen lazım sonuçta biz burada ne dersek diyelim onunla aynı çatı altında yaşayan sensin ve geleceğiniz için doğru bir karar vermek zorundasın. keşke dememek için...
bunca gecen vakti de göze alarak devam et derim, zor bir dönemden geçiyorsun ama biz kadınlar güçlüyüz ve bunları da atlatabilecek yücelikteyiz.
dilerim çok mutlu olursun, konununda takipçisi olacağım...
Konuyu iyice okuyun soru cevaplarıda okuyun sonra yazın. lütfen konu haricinde yorum yapmayın ben herseyi yazdım 2 yıl değil 4 yıl okumadan atlamayın
Aslında size tesekkur etmek isterim evet belki ben imkansızı başardım ve bundan gurur duyuyorum hazmettim başardım ne Mutlu ki bu yaptiklarima inanamayanlar var ne Mutlu ki ben olamaz denileni başardım. Ama benim sorunum Yuvam bişeyleri basarmakla bitmiyor nekadar olmazı oldursamda canımın yanmasını engelleyemiyorum.Olay 2012'de olmustu diyorsunuz. Ancak 2012'den sonra basladiniz degilmi okullara? Biz daha 2016 'ya yeni girdik. Yani siz 3 yilda hem okulu bitirip hem ise girdiniz. Hatta esinizin itrafi bir yil önce oldugu icin sayi 3'ten 2'ye iniyor. Ve ne derseniz deyin bunlarin hepsini 2 yilda basarmak imkansizdir.
Ve esinizden hersey bu kadar mükemmel giderken birden vicdan azabi duymasi dahada imkansiz. Hii o kadin ile yatarken sorun yoktu ama degilmi? Ben sizin ile bu konunun gercekligini tartismak zorunda degilim ki zaten polemik yasak. Mune abla bu konuya az sonra el atar ve kendisi karar verir ne yapilacagina dair. Ben diyecegimi dedim. Size iyi forumlar dilerim.
Evet yazık hemde çok yazık. O yüzden yardım istedim çok kararsızım pişman olacağım birşey yapmak istemiyorumİste bundan bahsediyorum böyle nasıl yasayacaksınız?
Canınıza yazık degil mi?
Haklısınız. diyorum ya çok karasızım ne beyaz, nede siyah olabiliyorum 1 yıldır griyimKonuyu şurda özetlemissiniz zaten.Bırakmak istedim bırakmadı.Zaten onun bırakmamasının bir önemi yok sizin iradeniz ve fikriniz önemli !
Yukarda yazmıssdınız pişman olacağım birşey yapmak istemiyorum diye ama inanın bu yaptıgınız bence pişman olmanız gereken bir durum.2 sene birlikte oldugunu bile söylemiş.Kadınlık gururunuzu düşünün.Haklısınız. diyorum ya çok karasızım ne beyaz, nede siyah olabiliyorum 1 yıldır griyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?