Kafam çok karışık

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipad
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne yapmalıyım

• Ayrıl

OY: 16 53,3%
  • Devam et

OY: 14 46,7%

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
3 yılda ilk okul, orta okul, lise bitip işe mi girdiniz hakkaten? Üstelik 2 de çocuğunuz mu var dı bu sırada?

Benim 12 yılda yaptığımı 3 yılda.... Çocuk dersen hala yapamadım.

Çok kafama karıştı, yorum yapamıyorum.

Bu doğruysa maşallah size

Yok tabiki Hayır ilk okulu dışardan bitirmistim bu olaylar olmadan bu mesaj olayından. Sonra da orta okul ve liseyi okudum orta okul bitince işe girdim hem çalıştım hem okudum.

Yok tabiki Hayır ilk okulu dışardan bitirmistim bu olaylar olmadan bu mesaj olayından. Sonra da orta okul ve liseyi okudum orta okul bitince işe girdim hem çalıştım hem okudum.
3 yıl değil 4 yıl oldu

Güven 0

Bende öyle yapıyorum zaten ama canım çok yanıyor dedim ya çokkkk karasızım

tembelsin tembel

resmen dalga geçiyor. 4 yılda bitirmediği okul kalmamış.
ben sırf liseye kadar 11 yıl verdim. işe başlamak içinde hayli çaba sarfettim.
evlilik ve çocuk bölümü de ayrı bir emek oraya girmiyorum bile..

Liseyi 11 yıldami okudunuz ilginç

hehehe
liseye kadar yazdım. dikkatli okursanız. yani ilköğretim 8 yıl 3 yıl da lise 11 yıl toplam..
Ben kredili sismde okudum tüm dersler bitti mezun oldum çok çalıştım 8 yıl ilkokul okuyacak değilim bi araştırın bence orta okul ve lise kaç yılda biter diye. Ama rica ederim konu bu değil ben yuvamı devam mı tamam mı aşamasındayım lütfen dalga geçmek için başka konular bulun.

ya zaten konuyu dağıtmak değil amacım. siz 2012 den sonrasını anlatınca 4 yılda yapılacak iş değil konu fake olabilir dedim..

ama sonra 2012 den önce başladım deyince taşlar oturdu yerine..

konunuza yorum yapacaktım ama vazgeçtim. kocanız sizi aldatmış fiziki olarak hem de. üstüne yalan söylemiş sonra yine aldatmış.. 2 yıl da az bir zaman zarfı değil hani.. belki de kadın onu terk etti..

ben affedemezdim.. 2 yıl aldatmak ne demek ya hu..

Yani açık lise okudum tüm dersleri verince mezun olursunuz 3 yıl bekletmezler.

Şimdi şu ''boşa gitsin'' diyen arkadaşlar çocuklar için ne önerir merak ettim.Sonuçta dağıtacağımız yuva aynı zamanda çocukların da yuvası ve onlar babalarını seviyor.Bir seferinde tartışmamızı duymuşlardı ,oğlum o zaman 6 yaşındaydı ve ayrılacak mısınız diye ağlayarak sordu.Çocuklarım için canımı bile veririm diyen anneler gibi biz de hayatımızdan ve duygularımızda ödün veriyoruz .Anlaşılmıcak bir şey yok aslında.

Çocuklar ayrılık lafını dahi duymak istemiyor

Umarım sizde çok mutlu devam edersiniz

Kadın olmak ne zor şey Allah'ım
Yüce gönüllü bir kadınsın meleksin sen ve senin gibiler
Eşiniz sizin kıymetinizi anlamış gül gibi iki güzel evladın var.
Pişmanlığını içine atamamış itiraf etmiş. Bu itiraftan sonra onu terk de edebilirdiniz.
Mutluluğunuza devam edin arkadaşım , zor da olsa silip geçin

Boşa gitsin demiyoruz da, 2 yıl boyunca seni aldattım ne demektir ya? Kockoca 2 yıl, kafada bir sürü sorular. Hadi yedin bir halt, niye gelip bunu kadına söylüyor şimdi? Gaz mı veriyor, hep böyle çalış yuvan için azmet diye?
Peki 2 yıl başka biriyle aşna fişne peşinde olan adam, ne malum bir 3. kadın ile tanışıp onun peşinden gitmeyeceği?

İpad arkadaş bu kişiye tekrar güvenip, herşeyi geride bırakabilecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…