Hala yaşıyor olsa hemen durma ayrıl diye fikir verebilirdim ama aradan 4 seneye yakın zaman geçmiş. Onunla 2 yıl veya daha kısa bir ilişkisi olduğunu biliyordun zaten ve devam ettin. Şimdide çabalıyo.
Şimdi mutluysanız ve çabalıyorsa görüyorsanız şans verin biraz daha gidişata bakın..
Ama bilemedim bende. Konuyu izleyeceğim
Ne kadar pişman olmuşki itiraf etmiş. Ama Başa gelmedikçe o duygu bilinmez. Ama bisüre ayrı yaşayın bakın ona göre karar verin istersenizHayır asla aldatıldığımı bilmiyordum bilseydim 1 dakika durmazdım . Ben o mesajı yakaladığımda sadece 1 kaç aylık flört ben yakalayınca da bitti kafası karışmış ama ben yakalayınca bitirdi diye düşünmüştüm. Hangi kadın kocası başka biriyle beraberken buna göz yumar ona nasıl dokunur bu olay 2 sene önce bittiği halde hala canım yaniyo
adam itiraf etmese bişey yoktu yani mesajı okuyalı seneler geçmiş şimdi ne oluyor onu anlamadım
Eşiniz onunla iki yıl beraberken vicdan yapmıyordu da, şimdi mi vicdana gelip itiraf etti? Aradan 4 yıl geçtikten sonra herşey güzelken neden şimdi böyle bir şy söyledi, ne gerek vardı ki?
4 yılda kurslar, ilk okul, ortaokul ve lise bitirmek, işe girmek... azminize hayran kaldım bu arada belirtmeliyim.
Boşanın ya da boşanmayın diye birşey söyleyemeyeceğim, üzgünüm. Bence oturup tek başınıza eni konu herşeyi iyice düşünüp bunun kararını siz vermelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?