kafam çok karışık

Perladerma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
316
40
slm kızlar iyi akşamlar hepinize uzun zamandır siteye girmiyordum dayımla beraber yaşıyoruz çok can sıkıcı bir adam çok çenesiz bir insan çok pis çenesi var insanı çok kırıyor açıköğretim maliye mezunuyum annemle yaşıyoruz bir tane de erkek kardeşim var o da yarın sivasa gidiyor çalışmaya belki bizi yanına alır diye umut ediyorum ama kimseye de pek fazla bel bağlamamak istiyorum küçük bir şehirde yaşıyorum doğru düzgün iş yok olsa da iyi para vermiyorlar halbuki ise benim para kazanıp ayrı bir eve çıkmam lazım bir de sevgilimden ayrıldım evlenecektik vazgeçti adam değilmiş anlıcanız yüz üstü bıraktı beni psikiyatriye gidiyorum doktora doktorum çok iyi bir insan işini iyi yapan bir insan bana da değer veriyor onun yanında kendimi çok iyi ve güvende hissediyorum keşke o benim o kocam olsaydı hiç üzmezdi beni ben de onu hiç üzmezdim yaşar giderdik ama evli çocuğu da var ilişkimiz sadece hasta doktor ilişkisiyle sınırlı kalıyor anlıcanız onun gibi bir adamın kocam olması için neler yapmazdım artık ben kendi evim olsun istiyorum eşim olsun bana değer versin sevsin beni arkadaşlarımın birçoğu evlendi doğum yaptılar veya yapacaklar artık ben de kendi hayatımı kurmak istiyorum bu isteklerimde haksız mıyım allah aşkına nolur birşeyler yazın

Haklısınız bir yuva kurmak istemekte fakat bu evli ve çocuklu doktorunuz olmamalı düşünceyle bile olmamalı...

İçinde bulundugun boşluktan dolayı evli doktoruna hissiyat duymussun, sakın ola adama açılayım falan deme,git kendine oyalanacak bişeyler bul

Başka bir insanın eşi için keşke benim kocam olsaydı demeye utanmıyormusunuz çok merak ediyorum? Neden bu evli,çocuklu insanlara bu kadar ilgi duyuluyor..Gidin kendinize bekar insanlar bulun,onlara ilgi duyun..Bu ilgilerin sonu iyiye varmıyor çünkü..Karşı tarafta buna meyilliyse sonunda kendinizde batarsınız,bir yuvayıda batırırsınız...

ya ne malum o doktorun dışardan iyi gözüken ama normalde karısını döven biri olmadığı ? bilip bilmeden adamı övmüşsün bence elin kocasını düşünüp hayal edeceğine bekarlara bak sen.

Tövbe Yarabbim her şeye tamam da doktorunuzun ne günahı var? Şuan duygusal boşlukta olduğunuz için size iyi davranan bütün karşı cinse açıksınız. Bunu yapmayın şu doktoru aradan çıkarın adam evliymiş de ...

Hemen nasıl böyle bir şeye kapıldınız. Ben de bu kadınları anlamıyorum yani. ''NE O BENI ÜZER NE DE BEN ONU' Diyorsunuz. Yani ortada bir ilişki var sanki. Yuva dağıtanın yuvası olmaz hanımefendi haberiniz ola. ALLAH öyle bir yerden tokat atarki size hayatınız mahaf olur. Nerden geldim dünyaya dersiniz. Öyle bir imtihana tabi olursunuz ki. Silkenenin ve kendinize gelinnnnnnn

2013 yılındada evli ingilizce öğretmenine aşık olmuşsun,nasıl etkilerim diye konu açmışsın..Evli adamlara bu takıntın neden?Sende ruhsal bir bozukluk mu var yoksa bizle dalga mı geçiyorsun? Birde nöroloji doktorun ve birkaç doktora karşı ilgin varmış,öyle yazmışsın önce ki konularındada hep aynı muhabbetler amacın ne senin?

Son düzenleme:
Başka bir kadının eşi için keşke o benim kocam olsaydı demek neyse yorum yapamayacağım. Evlenmek yuva kurmak isteyebilirsin önce şu düşünceyi at kafandan.

Tavsiyem evlenmeden önce sigortalı bir işe gir ve ayaklarının üzerinde dur.

Herseyi anlarim da, evli bi adam icin o beni uzmezdi ben de onu uzmezdim nasil diyebiliyosun, bu nasil bi hayaldir ya bi kendine gel. İliskiniz umarim hep doktor hasta olarak da kalir, umarim adam senin bu ilgine asla karsilik vermezumarim ki serefli, karisini cocugunu gercekten seven bi adamdir

Kusura bakma kardeşim, evlenmek istemeni çoluk çocuk istemeni anlarım, her genç kız ister, ama evli bir adamın üzerinde bu hayalleri kurmanın düşüncesi bile iğrenç.
Ve bir de doktor. Onların hipokrat yemini var, bilmiyorsan da öğren kardeşim.
Şuan bosluktasin ondan sacmaliyorsun.

P Perladerma
slm kızlar ben 24 yaşındayım hep kendimden büyük erkeklere ilgi duyuyorum onlarla aşk yaşamak istiyorum kendi yaşıtlarım hiç çekici gelmiyor hatta 19 yaşındayken kendimden 20 yaş kadar büyük bir erkeğe aşık olmuştum tabi bundan onun haberi yoktu hiçbir zamanda olmadı ben onu kendi içimde sevdim onunla yemek yedim onunla uyudum ona mektuplar yazdım sonra unuttum gitti 20 yaşındayken babamı kaybettim ondan sonra hep güçlü karizmatik olgun erkekler daha da çekici gelmeye başladı bu düşüncem 1-2 yıl öncesi kaybolmuştu dedim normale döndüm ama şimdi gene çıktı bu düşüncelerim olgun erkeklerin beni idare etmesini koruyup kollamasını hatta beni çocuğu gibi sevmesini istiyorum bu da bana çok sıkıntı veriyor hiçbir şeye dikkatimi veremiyorum dağıldım resmen bir gün bile olsa olgun bir adamla beni çok seven adamla birşeyler yaşamak istiyorum buna öyle ihtiyacım var ki lütfen yardım edin

bak bu da senin açtığın konun bunun gibi konuların daha da var.
bunlar nasıl hastalıklı düşünceler.
aileleri bozarak aile kuramazsın.

ruh haliniz sağlıklı değil, olmadığının siz de farkındasınız zaten. bahsediyor musunuz bilmiyorum ama pskiyatristinize kendinizden büyük ve evli olan bu erkeklere olan takıntınızdan mutlaka bahsetmelisiniz. doktorunuzu değiştirin ve cinsiyeti kadın olan bir doktorla devam edin yola.
bu yukarıda anlattığınız olay gerçekse ki ben zihninizin bir kurgusu olabileceğini düşünüyorum, bundan da doktorunuza mutlaka bahsedin.
2 seçenek var ya siz gerçek olmayan bir "bey"in gerçekliğine inanıp aslında kendiniz sorup kendiniz cevaplıyorsunuz ya da sizi taciz eden bir adamı "dert ortağı" olarak görüyorsunuz ki ikisi de sağlıklı tepkiler değil.
evliliğe takmış durumdasınız. bir kocanın hayattaki bütün problemlerinizi çözeceğini düşünüyorsunuz ki koca bir bankamatik kartı ya da kurtarıcı değil iyi kötü günleri birlikte sırtlanacağınız kişidir.siz yükünüzü sırtına boşaltacağınız bir adam arıyorsunuz ki evlendikten çok değil 1-2 yıl sonra kocam şöyle dedi, böyle dedi diye konu açacaksınız çünkü sorununuzun çözümü kocada değil. ruh haliniz çok kötü. hiçbir şey anlatamıyorsanız bile şurada yazdıklarınızın dökümünü doktorunuza gösterin, o tanıyı koyacaktır zaten.
özellikle evli adamlardan uzak durun sallantıda olan ruh haliniz iyice melankoliye düşüp sizi olmadık yerlere sürükler, yapmayın.
doktorunuza hissettikleriniz beyninizin bir oyunu aşık falan değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…