- 20 Aralık 2011
- 316
- 40
-
- Konu Sahibi Perladerma
Tavsiyem evlenmeden önce sigortalı bir işe gir ve ayaklarının üzerinde dur.slm kızlar iyi akşamlar hepinize uzun zamandır siteye girmiyordum dayımla beraber yaşıyoruz çok can sıkıcı bir adam çok çenesiz bir insan çok pis çenesi var insanı çok kırıyor açıköğretim maliye mezunuyum annemle yaşıyoruz bir tane de erkek kardeşim var o da yarın sivasa gidiyor çalışmaya belki bizi yanına alır diye umut ediyorum ama kimseye de pek fazla bel bağlamamak istiyorum küçük bir şehirde yaşıyorum doğru düzgün iş yok olsa da iyi para vermiyorlar halbuki ise benim para kazanıp ayrı bir eve çıkmam lazım bir de sevgilimden ayrıldım evlenecektik vazgeçti adam değilmiş anlıcanız yüz üstü bıraktı beni psikiyatriye gidiyorum doktora doktorum çok iyi bir insan işini iyi yapan bir insan bana da değer veriyor onun yanında kendimi çok iyi ve güvende hissediyorum keşke o benim o kocam olsaydı hiç üzmezdi beni ben de onu hiç üzmezdim yaşar giderdik ama evli çocuğu da var ilişkimiz sadece hasta doktor ilişkisiyle sınırlı kalıyor anlıcanız onun gibi bir adamın kocam olması için neler yapmazdım artık ben kendi evim olsun istiyorum eşim olsun bana değer versin sevsin beni arkadaşlarımın birçoğu evlendi doğum yaptılar veya yapacaklar artık ben de kendi hayatımı kurmak istiyorum bu isteklerimde haksız mıyım allah aşkına nolur birşeyler yazın
Herseyi anlarim da, evli bi adam icin o beni uzmezdi ben de onu uzmezdim nasil diyebiliyosun, bu nasil bi hayaldir ya bi kendine gel. İliskiniz umarim hep doktor hasta olarak da kalir, umarim adam senin bu ilgine asla karsilik vermezumarim ki serefli, karisini cocugunu gercekten seven bi adamdirslm kızlar iyi akşamlar hepinize uzun zamandır siteye girmiyordum dayımla beraber yaşıyoruz çok can sıkıcı bir adam çok çenesiz bir insan çok pis çenesi var insanı çok kırıyor açıköğretim maliye mezunuyum annemle yaşıyoruz bir tane de erkek kardeşim var o da yarın sivasa gidiyor çalışmaya belki bizi yanına alır diye umut ediyorum ama kimseye de pek fazla bel bağlamamak istiyorum küçük bir şehirde yaşıyorum doğru düzgün iş yok olsa da iyi para vermiyorlar halbuki ise benim para kazanıp ayrı bir eve çıkmam lazım bir de sevgilimden ayrıldım evlenecektik vazgeçti adam değilmiş anlıcanız yüz üstü bıraktı beni psikiyatriye gidiyorum doktora doktorum çok iyi bir insan işini iyi yapan bir insan bana da değer veriyor onun yanında kendimi çok iyi ve güvende hissediyorum keşke o benim o kocam olsaydı hiç üzmezdi beni ben de onu hiç üzmezdim yaşar giderdik ama evli çocuğu da var ilişkimiz sadece hasta doktor ilişkisiyle sınırlı kalıyor anlıcanız onun gibi bir adamın kocam olması için neler yapmazdım artık ben kendi evim olsun istiyorum eşim olsun bana değer versin sevsin beni arkadaşlarımın birçoğu evlendi doğum yaptılar veya yapacaklar artık ben de kendi hayatımı kurmak istiyorum bu isteklerimde haksız mıyım allah aşkına nolur birşeyler yazın
iyi akşamlar kızlar naber ben dün işe başladım bir markette hem kasaya bakıyorum hem de muhasebeye yani aslında ön muhasebe bilen birini arıyorlarmış ama ben maliye bölümünde okduğum için bana teklif ettiler biz sana işi öğretiriz sen yeterki istekli ol dediler bugün dünden daha iyiyim kendimi dün çok kötü hissetmiştim hatta gelince ağlamıştım bile ben liseyi bitirdiğimden beri çalışmadım daha önce çalışma hayatım olmuştu ancak çok kısaydı hep evde beraberdim dün onu çok özledim biraz da o yüzden ağladım ama ağladığımı anneme söylemedim o da çok sevindi işe girmeme senin için iyi olur çevren olur kendini daha iyi hissedersin dedi öyle de olacak ama ben evde oturmaktan mıdır nedir çalışmayı hiç istemiyorum karşıma zengin birisi çıksada evlensem ve hiç çalşmasam diyorum birkaç sene önce böyle değildim yani daha hiç çalışmaya başlamadan önce hep çalışmayı isterdim ama evde oturarakta koca bulunmaz ki onun için bile işe girmem lazım aslında gittiğim dershanede bir çocuk var benden hoşlanıyor ama ben bugüne kadar hiç yüz vermiyordum şimdi çok pişmanım onu yanımda olsun istiyorum pazar günü göremedim dershanede o yanımda olursa kendimi daha iyi hissedeceğim işte böyle kızlar içinde bulunduğum durum bu düşüncelerim bu yorumlarınızı bekliyorum
slm kızlar iyi akşamlar öncelikle benim gittiğim dershanede bir ingilizce öğretmeni var benim dersime gelmiyor ancak ben ondan çok etkileniyorum sarışın birisi onu gördüğüm zaman içimden birşey akıyor sanki onu nasıl etkileyebilirim önerilerinize ihtiyacım yaşı da benden büyük bu arada lütfen yardımcı olun teşekkürler
slm kızlar sıkıldıkça siteye girip vakit geçiriyorum burada zaman geçirmek bana iyi geliyor babam dört yıl önce öldü annem ve kardeşimle bir de dayımla yaşıyorum dayım çok geçimsiz bir insan kardeşimle bu yüzden tartıştılar ve kardeşim evi terk etti evlenip kurtulmak istiyorum yaşadığım bu hayattan ama yanlış bir karar vermekten de çok korkuyorum hastalığımdan dolayı nöroloji uzmanına gidiyorum doktorum erkek çok ilgili çok iyi bir doktor keşke ona bu yaşadıklarımı hep anlatsam diyorum kendimi yanında çok iyi hissediyorum ben daha doğrusu birkaç doktora daha gidiyorum ve onlarda erkek onların yanında kendimi çok iyi hissediyorum sanırım onların olgunlukları tecrübeleri beni etkiliyor kışın kendimden iki yaş büyük bir erkekle ilişkiye başlayacak gibi oldum sonradan o ilişki istemediğini söyledi ve öyle kaldı onu aramayı düşünüyorum ama sonradan beni terkeden birini neden arayayım diyorum annemle sık sık dertleşiyoruz o da bu durumlara çok üzülüyor evde hiçbirşey yapmıyorum akşama kadar internetin başında bazen kitap okuyorum çok sıkıldım artık bu hayattan hayatımda bir değişiklik olsun istiyorum hep aynı hayat bana kafayı yedirecek bazen çıldıracak gibi oluyorum lütfen yorumlarınızı yazın ve bana bir yol gösterin şimdiden teşekkür ediyorum hepinize
slm kızlar ben 24 yaşındayım hep kendimden büyük erkeklere ilgi duyuyorum onlarla aşk yaşamak istiyorum kendi yaşıtlarım hiç çekici gelmiyor hatta 19 yaşındayken kendimden 20 yaş kadar büyük bir erkeğe aşık olmuştum tabi bundan onun haberi yoktu hiçbir zamanda olmadı ben onu kendi içimde sevdim onunla yemek yedim onunla uyudum ona mektuplar yazdım sonra unuttum gitti 20 yaşındayken babamı kaybettim ondan sonra hep güçlü karizmatik olgun erkekler daha da çekici gelmeye başladı bu düşüncem 1-2 yıl öncesi kaybolmuştu dedim normale döndüm ama şimdi gene çıktı bu düşüncelerim olgun erkeklerin beni idare etmesini koruyup kollamasını hatta beni çocuğu gibi sevmesini istiyorum bu da bana çok sıkıntı veriyor hiçbir şeye dikkatimi veremiyorum dağıldım resmen bir gün bile olsa olgun bir adamla beni çok seven adamla birşeyler yaşamak istiyorum buna öyle ihtiyacım var ki lütfen yardım edin
slm kızlar geçen sene gittiğim dershanede bir ingilizce öğretmeni vardı bana arada sırada gülümserdi iyi bir insana benziyordu ama evliydi ve çocuğu var ben ona ondan hoşlandığımı söylemek istiyorum ama amacım karısından boşansın benimle birlikte olsun demiyorum sadece bilsin istiyorum kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum
ruh haliniz sağlıklı değil, olmadığının siz de farkındasınız zaten. bahsediyor musunuz bilmiyorum ama pskiyatristinize kendinizden büyük ve evli olan bu erkeklere olan takıntınızdan mutlaka bahsetmelisiniz. doktorunuzu değiştirin ve cinsiyeti kadın olan bir doktorla devam edin yola.slm kızlar iyi akşamlar hepinize uzun zamandır siteye girmiyordum dayımla beraber yaşıyoruz çok can sıkıcı bir adam çok çenesiz bir insan çok pis çenesi var insanı çok kırıyor açıköğretim maliye mezunuyum annemle yaşıyoruz bir tane de erkek kardeşim var o da yarın sivasa gidiyor çalışmaya belki bizi yanına alır diye umut ediyorum ama kimseye de pek fazla bel bağlamamak istiyorum küçük bir şehirde yaşıyorum doğru düzgün iş yok olsa da iyi para vermiyorlar halbuki ise benim para kazanıp ayrı bir eve çıkmam lazım bir de sevgilimden ayrıldım evlenecektik vazgeçti adam değilmiş anlıcanız yüz üstü bıraktı beni psikiyatriye gidiyorum doktora doktorum çok iyi bir insan işini iyi yapan bir insan bana da değer veriyor onun yanında kendimi çok iyi ve güvende hissediyorum keşke o benim o kocam olsaydı hiç üzmezdi beni ben de onu hiç üzmezdim yaşar giderdik ama evli çocuğu da var ilişkimiz sadece hasta doktor ilişkisiyle sınırlı kalıyor anlıcanız onun gibi bir adamın kocam olması için neler yapmazdım artık ben kendi evim olsun istiyorum eşim olsun bana değer versin sevsin beni arkadaşlarımın birçoğu evlendi doğum yaptılar veya yapacaklar artık ben de kendi hayatımı kurmak istiyorum bu isteklerimde haksız mıyım allah aşkına nolur birşeyler yazın
bu yukarıda anlattığınız olay gerçekse ki ben zihninizin bir kurgusu olabileceğini düşünüyorum, bundan da doktorunuza mutlaka bahsedin.slm kızlar iyi akşamlar dünden beri sürekli düşündüğüm bir konu var dün parkta otururken hemen yanıbaşımda yani diğer bankta oturan yaşlı bir bey bana laf attı ilk önce çalışıyor musun bir yerde dedi ben de hayır dedim daha sonra enişte var mı dedi ne demek istediğini tam anlayamadım o sırada sevgilin var mı dedi açıkça hayır yok dedim hiç mi olmadı dedi hiç olmadı dedi tabi hoşlandığım birileri oldu ama ciddi anlamda birşey yaşamadığımı söyledim yaşımın 23 olduğunu bu arada yaşımıda sormuştu birşeyler yaşamam gerektiğini söyledi adamın kötü niyetli olmadığını düşünüyorum ben de çok seçici olduğumu en 5-10 yıl daha evlenmek istemediğimi söyledim 30 yaşına gelirsen daha seçici davranırsın dedi bir de bana hiç sevgilim olsa öpüşsem sevişsem demiyor musun dedi evet diyorum dedim böyle düşündüğün zaman zorlanıyorsundur dedi evet dedim gene biraz sıkılarak yüzümün çok güzel olduğunu güven verdiğini evlendiğim zaman çok mutlu olacağımı söyledi fiziğin çok düzgün dedi nasıl sevgilin olmaz anlamında demek istediğim o beyle konuşmam bana kendimi buldurdu gerçekten ben bunların hepsini istiyorum sevişmek öpüşmek sarılmak saçlarımın okşanmasını sarılıp uyumayı sevdiiğim adama tabi dershanede bir çocuk vardı ona yüz vermemiştim şimdi çok pişmanım yazlık bir semtte oturuyorum bütün aşıklar el ele sarmaş dolaş benim canım dışarıya bile çıkmak istemiyor bir sevgilimin olmasını çok istiyorum onunla gezmeyi dolaşmayı ona sarılmayı öpüşmeyi çok istiyorum ve gerçekten bu bende çok sıkıntı yaratıyor dünkü bey adeta içimden geçenleri okudu ben bunları kendime bile itiraf etmekte zorlanırken şimdi buraya yazıyorum sevdiğim bir erkek olsun istiyorum ben onu çok seveyim o beni daha çok sevsin ikimiz bir elmanın iki yarısı gibi olalım istiyorum keşke o beyle bir kere daha karşılaşasakta gene konuşsak konuştuğum zaman biraz olsun rahatlayacağım sanki şu anda bile biraz olsun huzur buldum evet kızlar yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum