Değil benimki bir tık daha yukarıdaPeki kazançlarınız eşit mi?
Sonuçta her kendi işini yapanın maddi durumu iyi değil.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kafam çok karışık
- Konu Sahibi PRF
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #pişmanlık küfür saygısızlık
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sanırım aynı şeyi düşünüyoruzkıskançlığın sebebi çok aşktan değilde sanki kızın işinin daha iyi olması daha yükselebilir bir konumda olması statü eksikliği gibi geldi banaPeki kazançlarınız eşit mi?
Sonuçta her kendi işini yapanın maddi durumu iyi değil.
- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
- 398
Evet neden kesinlikle bu.Değil benimki bir tık daha yukarıda
Yarın bir gün evlenince size çalışma diyecek ve sizi 3 kuruşa mahkum edecek. Üstüne bir de hesap soracak.
Yaşadım, biliyorum.
- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
- 398
Kesinlikle öyle.Sanırım aynı şeyi düşünüyoruzkıskançlığın sebebi çok aşktan değilde sanki kızın işinin daha iyi olması daha yükselebilir bir konumda olması statü eksikliği gibi geldi bana
Konu sahibi bir tık diyor ama eminim çok daha fazla aşağıdadır.
Bu bir kompleks. Başka bir açıklaması olamaz. Beni çok seviyor da kıskanıyor vs. Hepsi yalan geliyor bana.
Yaşadım buna benzer bir durumu. Daha sonra bu tipler babanın mirasını 4 gözle beklerler. Allah kahretsin bu yapıdaki şeref yoksunlarını !
- 22 Mart 2019
- 690
- 1.071
- 18
- 51
gerçekten içtenlikle seni tebrik ediyorum, karekterli, düzgün, en önemlisi kendisine saygısı olan bir bayansın...hayatında stres kaynağı olan, seni ileriye değil, geriye doğru çeken, ayrıca ağzı bozuk erkelerden uzak uzak kaçmak gerekir...insanlar mutlu olmak, mutluluk içinde çocuklar yetiştirmek için evlenir...tabiki süreki mutluluk olmaz arada krizler yaşanır ama bu krizlerde seviye, kullanılan cümleler insanın karekterini ortaya koyar...daha evli bile değilken, cicim günlerinde bu stresleri yaşamanız hiç normal değil...ayrıca savunduğu fikrinden anında dönmeside karekteri hakkında ip ucu veriyor...yani aşırı kıskanırken birden asla yapmıcam demesi gibi...Merhaba kızlar yaklaşık bir yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilimin beni sevdiğinden değer verdiğinden Emin’im. Ondan önceki ilişkim o kadar kötüydü ki şuan Allah’a şükür ediyorum. Sorun şu ki normalde beni kırmamaya çalışan çocuk kıskançlık krizine girince gözü hiç bir şey görmüyor. Geçen hafta sanırım bu krizin top noktasını yaşadı telefonda konuşuyorduk kavga ettik bana söylenmemesi gereken laflar söyledi çok saygısız kabaydı. ben de kendime bunu yakıştıramadığım için ayrılmak istedim ve bitirdim. (Kıskançlığının sebebi; babamla çalışıyorum. Yurtdışından müşterim geldi. İstanbul’a yakın bir şehirdeyim babamın işi çıktığı için ziyaret sonrası müşteriyi benim havalimanına götürmem gerekti. Buna sinirlendi ve kendini kaybetti). Dün yüz yüze konuştuk. Çok pişman özür diledi bir daha böyle bir olay yaşamayacağımıza bu konularda beni destekleyeceğine ve bu tarz bir davranış sergilemeyeceğine söz verdi. Ama ne yazık ki inanmıyorum çünkü bana göre insanlar değişmez. Bunun dışında ne yazık ki beni çok kısıtlıyor. Tüm zamanımı ona vermeme rağmen hep fazlasını istiyor. Hiç bir seminere kursa gidemiyorum çünkü onunla gitmemi istiyor. Kendimi geliştirmem benim için çok önemli ama bunu onunla yapamıyorum. Ayrılmakla doğru mu yaptım yoksa bu zamanda dürüst güvenilir birini bulmak zor devam et mi ?
- 27 Mayıs 2018
- 248
- 160
- 23
- 34
- 12 Şubat 2019
- 1.532
- 1.280
- 83
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Hayat arkadası yani eş dedigimiz kişi köstek değil destek olmalı
Daha cicim günlerinizde nişan ve evlilik yokken bile böyle hükmetmeye calısıyor bu sekilde agzını bozacak kadar kötü davranıyorsa evlenince emin ol daha kötüsünü yapacak cunku artık onun tapulu malı olacaksın
Bence kim olursa olsun ideallerinden hayallerinden vazgecme
Emin ol destekleyen birini bulacaksın
Daha cicim günlerinizde nişan ve evlilik yokken bile böyle hükmetmeye calısıyor bu sekilde agzını bozacak kadar kötü davranıyorsa evlenince emin ol daha kötüsünü yapacak cunku artık onun tapulu malı olacaksın
Bence kim olursa olsun ideallerinden hayallerinden vazgecme
Emin ol destekleyen birini bulacaksın
- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40