- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevdiğinden eminmisin?Kimse beni bu kadar çok sevmedi. Kimse bana böyle dürüst olmadı zor zamanlarımda yanımda olmaya çalıştı hep. Ama hayat tarzlarımı uymuyor bunu görebiliyorum. O sebeple arada kaldım. Ayrılık bir tık daha ağır basıyor çünkü ne kadar sevsek de uymuyoruz bunu biliyorum.
Yani sen onu sevdiğinden eminmisin?Sevdiğinden eminmisin?
Neden ya kıskanmak kötü bir şeymi gercekten.Bende çok kıskanıyorum sevdiğim erkeği krizlere girmişliğim bile var bu kötü birisi olduğum anlamınamı geliyor.Tamam belki sevgi ispatı olarak ele alınmaz ama bilemedimÇok yerinde ve çarpıcı bir yorum. Teşekkür ederim. Sevgi benim için çok değerli sevmesi değer vermesi çok güzel ama dedikleriniz de çok doğru.
Nedense bu adam profili kızdırdı beniÇok dobra gördüm seni
Konu sahibi kavga ederken gördüğün herşey gerçek karakteri. Ben evlendikten sonra da çekerim bunları dersen devam et. Ama gerçek yüzünü evlenmeden önce göstermiş. Her kadına nasip olmuyor malesef böyle bir şans.
Kıskanmak kötü bir şey değil ben de çok kıskancumdır ama karşı tarafa hayatı zehir etmek hoş değil. Saygı çok önemli. O sınır aşılmamalı.Neden ya kıskanmak kötü bir şeymi gercekten.Bende çok kıskanıyorum sevdiğim erkeği krizlere girmişliğim bile var bu kötü birisi olduğum anlamınamı geliyor.Tamam belki sevgi ispatı olarak ele alınmaz ama bilemedim
Sizin anlattığıniz kiskanclik degil,hastalik gibi duruyor.Kursa gitmenizi istememek falan nedir yani? Ayrica kiskanma eylemi,kiskanmaya uygun bir ortam olursa gerceklesir diye dusunuyorum.Kursa gidiyorum ya da is icabi havaalanina musterilerimi birakmak durumundayim gibi durumlari sorun haline getirmenin adi kiskanclik degil ozguven eksikliği ve ruh hastalığıdır.Kıskanmak kötü bir şey değil ben de çok kıskancumdır ama karşı tarafa hayatı zehir etmek hoş değil. Saygı çok önemli. O sınır aşılmamalı.
Çok teşekkür ederim ben de böyle düşündüm sadece dediğim gibi sevgi çok taze şuan ondan ikilemde kalmıştım ama verdiğim kararın Doğru olduğunu anlıyorum.aynı sizin yerinizde olsam,
müşteriyi havaalanına bıraktım diye krizlere giren bir erkek arkadaşım/sevgilim/nişanlım/eşim olsa;
babam da duysa...
o adamın canına okur.
sen ne ima ediyorsun diye.
havaalanına müşteri bıraktı diye kızıma ne olmuş der?
yada kızıma bir şey olacak olsa ben düşünmez miyim de kızımı göndereyim der.
der de der.
kimine göre yanlıştır, doğrudur, da sizin hayat tarzlarınız uymamış.
zorlamanın anlamı yokmuş, içinizi ferah tutun.
O da kendi işini yapıyor.Bu kişinin mesleği nedir acaba?
Kompleks yapmış gibi geldi bana.
Bence doğru karar vermişsiniz.
Ben de haketmediğimi düşünüyorum o tarz davranışları. İçinde şüphe oluşturacak bir nokta kadar kötü hareketim olmadı ki böyle büyük bir tepki alayım. Yazık etti cidden ama kısmet böyleymişÇok seven insan sevdiğini üzmeye kıyamaz
Çok seven insan sevdiğine güvenir
Çok seven insan sevdiği insana küfür etmez
Sevgiliyken aranızda sizi bağlayan hukuki bi bağ yokken bunları yapan insan evlendikten sonra sizi döver ve siz de buraya o zaman "beni çok seviyor çok kıskandığı için dövdü" ayrılmalımıyım diye konu açarsınız bu tarz davranışlarda şiddettir bunu bazı kılıflara sokarak kanıksattırılmanıza izin vermeyin ayrılmakla çok doğru bir karar vermişsiniz kararınızdan kesinlikle dönmeyin
Kıskançlık dozunda olursa elbette güzel bir şeydir buradaki önemli ölçüt kıskançlık sonrası hareketleri kontrollü olup olmamasıdır eğer kıskançlık sonrası kontrolden çıkıyorsa onun adı şiddettirNeden ya kıskanmak kötü bir şeymi gercekten.Bende çok kıskanıyorum sevdiğim erkeği krizlere girmişliğim bile var bu kötü birisi olduğum anlamınamı geliyor.Tamam belki sevgi ispatı olarak ele alınmaz ama bilemedim
Peki kazançlarınız eşit mi?O da kendi işini yapıyor.