• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karışık yardım

feelthelove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
44
9
36
24
arkadaşlar hiç uzatmadan konuya gircem 24 Aralık'ta regl oldum ama regl bitiminde kahverengi lekelenmem oldu hiç olmaz (lekelenme yerleşme olabilir mi) ondan sonra doktor ile yumurta takibi yaptık bana rahim duvarın kalın olduğunu söyledi (gebelik varsa kalın oluyor diye biliyorum) takip yaptık ve günleri değerlendirdik sonrasında bugün regl olmam gerekiyodu olmadım acaba hamile miyim regl olup yerleşme mi yaşadım da gebelik mi var ayrıca beyaz akıntım var akabinde kasık batması tüm belirtiler var yarın test yapıcam

Regliyle yerlesme kanaması birbirinden farklı, gebelik olunca kalınlaşır doğru ama rahmin gebeliğe bağlı olmadan da kalın olabilir, nasip inşallah istediğin gibidir, yarın test için biraz erken olabilir bikac gün daha beklesen daha iyi olur net görmek için bence, ya da yarın da yap ama umutsuzluğa düşme bikac gün sonra yine test yap senin icin hayirlisini diliyorum rabbim gönlündekini versin 😊

Regliyle yerlesme kanaması birbirinden farklı, gebelik olunca kalınlaşır doğru ama rahmin gebeliğe bağlı olmadan da kalın olabilir, nasip inşallah istediğin gibidir, yarın test için biraz erken olabilir bikac gün daha beklesen daha iyi olur net görmek için bence, ya da yarın da yap ama umutsuzluğa düşme bikac gün sonra yine test yap senin icin hayirlisini diliyorum rabbim gönlündekini versin 😊
sağolun teşekkür ederim reglden sonrası oldu kahverengi lekelenme yarın olması gereken 2.gün reglin 2 gün olcak gecikme hiç şaşmaz ilk defa lekelenme yaşayınca kafamda acabalar dolandı durdu 6 senedir uğraşınca bide şimdi saatler geçmez 🥹

Hayırlısı olsun inşallah gerçekten dua edeceğim umutsuz olma düzenini en iyi sen bilirsin bı tuhaflık var diyorsan vardır, sakin ol testini yap ama daha erken yine de inşallah görürsün 😊

belirtilerden yaşayan var mı diye sordum insan bu dönemde küçük bişeye bile umut bağlayabiliyor dilerim siz yaşamazsınız, yoksa sizi ilgilendiren nedir?
Burada size gelecek olan cevap “olabilir,kan verin,test yapın” olacaktır. Bahsettiğiniz belirtiler bu yönde olur. Yani tıbbı bi olayda kimse size kesin hamilesiniz bikgisini vermez. Bu tarz bi mersk durumunuz varsa ya test yapın ya kan verin

Burada size gelecek olan cevap “olabilir,kan verin,test yapın” olacaktır. Bahsettiğiniz belirtiler bu yönde olur. Yani tıbbı bi olayda kimse size kesin hamilesiniz bikgisini vermez. Bu tarz bi mersk durumunuz varsa ya test yapın ya kan verin
bende size olabilir deki o ihtimalin bendeki önemini anlatmaya çalışmıştım küçücük ihtimallere tutunarak bişey aramak umudunu yitirmiyor olmak,bunlar çok farklı şeyler yaşamayan bilemez sizden anlamanızı beklemiyorum ama yargılamayın kesinlik aradığım yok zaten.

bende size olabilir deki o ihtimalin bendeki önemini anlatmaya çalışmıştım küçücük ihtimallere tutunarak bişey aramak umudunu yitirmiyor olmak,bunlar çok farklı şeyler yaşamayan bilemez sizden anlamanızı beklemiyorum ama yargılamayın kesinlik aradığım yok zaten.
Benim yaşamadığımı nereden biliyorsun? Ya da seni anlamadığımı? Belki aslında amacım aa olabilir kesin hamilesindir diyip umuda tutundurmak yerine bir test yapmaya yöneltmektir? Ne dersin

Benim yaşamadığımı nereden biliyorsun? Ya da seni anlamadığımı? Belki aslında amacım aa olabilir kesin hamilesindir diyip umuda tutundurmak yerine bir test yapmaya yöneltmektir? Ne dersin
test yapmayı bende biliyorum bende yaşayanlar olabilir diye başlık açtım yaşamadıysan susmaya ne dersin ? test yapıcam diye belirtmişim zaten orda.

Back