• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kafam Cok Karişık Lutfen Yardim edin

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
Merhaba arkadaslar
Bu ay rahim filmi cekinecegim bir dahaki ay Allah nasip ederse asilama yapilacak.Daha omce 3 ay klomen kullandim ilk ay gunde 1 tane ictim diger 2 ay ise sabah aksam olmak uzere 2 kere ictim ilk kullanmamda 18 19 mm de yumurtaliklarim olmustu en son kullanmamda ise tek yumurtam 20 mm diger yumurtalarim 16 17 18 mm civarindaydi doktorum catlatma ignesi kullanmak istemiyorum bu boyutlar yeterli degil demisti.Simdi doktorumla gorustum ben haziran adetinde 2 ile 6.gunlerde klomen kullanim 13 yada 14.gun idrara sikisip gel catlatma ignesi ve 36 saat sonra asilama islemi demis.
Simdi kafami karistiran nokta su klomenle sonuc alamadik asilamada klomen kullandirmasi ne kadar mantikli burda bakiyorum cogunluk asilamada igne kullanmislar hep benim doktorum neden sonuc alamadigim bir hapi tekrar kullandirttirio.Bu ay rhaim filminde konussammi igne istiyorum desemmi ya isinede karismak istemiyorum cunku doktorumdan cok memnunum Allah razi olsun adet goremiyordum simdi duzenli adet takvimim var ozel hastaneye gidiyorum o kadar para vericem yardimci olun lutfen
Klomenle sonuc alamayip asilamada klomen kullanmak mantiklimi 🙄

Aslında iğne yapmadığı ay diger yumurtaların da boyutları idealmiş. Çoğul gebelik riskine karşı yapmamış gibi geldi bana. Ama yine de konuş neden iğne değil de klomen diye.

Ya en son 1 tane yumurtan gelismis catlamis dedi ve 1 taneside 17 mm dedi catlama ignesi bosa gider dedi belkide yapsa yumurtalarim guzel gelisirdi catlardi o 2 yumurtadan biri tutabilirdi.Klomenle yumurta elde edemedim diyor ama asilamada klomen veriyor konuscam gelisme saglamadigim tedavi neden igne yapcam sonrasinda derse klomen kullanirkende yapabilirdi denenbilirdi cidden sirf para almak icinmi diye dusunuyorum suan ama doktorumu 1 yildir taniyorum cogu zaman muaye ucreti bile odemeyim diye sisteme adet duzensizligi icin geldi yaziyor cocuk icin gelmeyi ozel sigorta karsilamadigi icin boyle bir doktor olsa 10 ay boyunca benden 15 tl yerine 150 tl ucret odetirdi

Ya en son 1 tane yumurtan gelismis catlamis dedi ve 1 taneside 17 mm dedi catlama ignesi bosa gider dedi belkide yapsa yumurtalarim guzel gelisirdi catlardi o 2 yumurtadan biri tutabilirdi.Klomenle yumurta elde edemedim diyor ama asilamada klomen veriyor konuscam gelisme saglamadigim tedavi neden igne yapcam sonrasinda derse klomen kullanirkende yapabilirdi denenbilirdi cidden sirf para almak icinmi diye dusunuyorum suan ama doktorumu 1 yildir taniyorum cogu zaman muaye ucreti bile odemeyim diye sisteme adet duzensizligi icin geldi yaziyor cocuk icin gelmeyi ozel sigorta karsilamadigi icin boyle bir doktor olsa 10 ay boyunca benden 15 tl yerine 150 tl ucret odetirdi
Bazen tam çözemiyorum ben de dokror işlerini. Gelişmeleei yaz bana bakalım niye öyle yapmış.

Bazen tam çözemiyorum ben de dokror işlerini. Gelişmeleei yaz bana bakalım niye öyle yapmış.
Bugun adet oldum adet bittikten sonra rahim filmi var ona gittigim zaman goruscegim soegulamakda istemiyorum ama ucret odicegim bi yerde ucretinide gectim olma ihtimali varken yok etmesini istemem ayrica bos yere ilac kullanmak istemiyorum ilaclar basit ilaclar degil.Haber ederim insAllah Rabbim ksteyen herkese nasip etsin 🤲🤲

Bugun adet oldum adet bittikten sonra rahim filmi var ona gittigim zaman goruscegim soegulamakda istemiyorum ama ucret odicegim bi yerde ucretinide gectim olma ihtimali varken yok etmesini istemem ayrica bos yere ilac kullanmak istemiyorum ilaclar basit ilaclar degil.Haber ederim insAllah Rabbim ksteyen herkese nasip etsin 🤲🤲
Bence yaşın küçük diye yeterince önemsemiyo olabilirler. ☹

Yok bebeğim aynı durumdayız ben de seyahat yasağı kalkınca yaptıracam hsg asılama
Ay Rabbim nasip etsin insAllah tutar.Evet doktorum en basindan beri bu yuzden oyaliyor zaten gercekten kizi gibi gorur mesaj atar arar sorar biz ilk 4 ay olmayinca ben asilama tul bebek istiyorum dedim asla yapmadi 22 yasindasin bekle az sabret dedi once adetinden baslayalim dedi adetimi duzene soktu simdi sayesinde duzenli goruyorum verdigi egzersizler programlar sayesinde pco hastayim.Mesajda sordum aslinda isimimi ogretiyorsun kucuk hanim bana yazmis bence yuzyuze konusalim dedim herzaman dedi 🙈sizin ne sorununuz var

Back