Kizlar kafam o kadar karisik yorgunum bitkinim konuyu biraz özet geceyim fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim... Evleneli bir yil oldu dugunde ailesinin etmedigi hakaret yapmadigi sey kalmadi ortada hic bir sebep yokken bence amac takilari almakti aldilarda. Dugunden sonra napiosunuz die aradigimda bile sebepsiz azarlamaya baslayip bizi ayirmaya calistilar.hamile kaldim aramadilar 24 haftalikken ölu dogum yaptim bir gecmis olsun bile demediler.suan esimin ailesiyle hic gorusmuyoruz. Esim sadece telefonla gorusuyor. Ailesine karsi hic bi tepkisi yok normal aralari hep yanimda oldugunu beni cok sevdigini soyluo ama hic bir zamn sozlu olarak beni savunmadi. Surekli ailesiyle aramizda gecenler yaptiklari kafamda donup duruo esim bisey soylemio ama cogu kez bu nedenlerden tartsma cikariyorum.bugun yine ogrendimki altinlari bozdurup kendilerine ev almislar ve esim bunu benden saklamis. Sordugumda oda bizim olmuycakmi sanki sonunda die cok normal biseyms gibi tepki verdi. Artik kendimi cok gucsuz hissediyorum aile hep aramizda sorun boyle nereye kadar devam ettirebiliriz bilmiyorum. Suan artik bosanmayida dusunuyorum herkes ne hali varsa görsün yeter dayancak gucum yok diyorum.. kizlar kusura bakmayin uzun oldu okuyup fikirlerinizi dusuncelerinizi benle paylasirsaniz cok sevinirim..
Benim vermeme f8rsat kalmadi dugunde herkese solemis komse bize takmadi taki kv verdiSiz altınları baştan niye verdiniz ki? Konuklarınız o takıları size hediye etmişler, eşinizin ailesine değil.
Geçmiş olsun.
Aliyorum karsima anlatiyorum icimdeki herseyi sen uzulme şoyle boyle agzi cok laf yapio ama hic bir icraat yokeğer olaylar anlattığın gibiyse bence sonuna kadar haklısın
ben olsam, ne böyle bir adama eş diyebilirim, ne de daha fazla sevebilirim, sevemem - soğurum
ama ben biraz sivriyim galiba
bence kadınların hep yaptığı bir hatayı yapıyorsun
direkt nokta atışı ve anında tepki verip tavır koymak yerine, farklı olaylarla ara ara tepki verip tavır koyuyorsun
bunu yapma
1 defaya mahsus al karşına
şunlar - şunlar - şunlar sebebiyle sana çok kırgın ve kızgınım, bu kırgınlığım/kızgınlığım geçmiyor, içime yer etti, bu kırgınlığım/kızgınlığım sebebiyle sürekli sorun çıkartabilirim, bu konuyu hallet, gönlümü al, kendini affettir ya da sonu boşanma olacak de. açık açık söyle
toptan ve ciddi bir konuşma yap, topu ona at
ilgileniyorsa, ciddiye alırsa ne ala
umurunda olmazsa bil ki daha çooook problem yaşarsınız
Ya takilari aldilar bizim borcumuz var die dugunde salak gibi ciktik kimse bize takmadi dugunude biz yaptik esim kredi cekmis sonradan haberim oldu ondanda snrada hic para konusu acilmadi bile benim salak kocam bide benim annem harcamaz dokunmamistr bile dioBen de benzer birsey yasıyorum. Düğünde takılar bize takıldı ama diğer gün tatile gideceğiz die ver bankaya koyalım dediler gidiş o gidiş.. Snra vay onunla size ev alıcaz vay bizim evi sizin üzerinize yapıcaz fln filan... Ortada ne ev var ne altın. Ama umurumda değil bi trflarına sksnlar.
Ben üçüncü yılıma girdim. Sana anlatsam haline şükredersin inan herkes bir şekilde çekiyor sabırlı olKizlar kafam o kadar karisik yorgunum bitkinim konuyu biraz özet geceyim fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim... Evleneli bir yil oldu dugunde ailesinin etmedigi hakaret yapmadigi sey kalmadi ortada hic bir sebep yokken bence amac takilari almakti aldilarda. Dugunden sonra napiosunuz die aradigimda bile sebepsiz azarlamaya baslayip bizi ayirmaya calistilar.hamile kaldim aramadilar 24 haftalikken ölu dogum yaptim bir gecmis olsun bile demediler.suan esimin ailesiyle hic gorusmuyoruz. Esim sadece telefonla gorusuyor. Ailesine karsi hic bi tepkisi yok normal aralari hep yanimda oldugunu beni cok sevdigini soyluo ama hic bir zamn sozlu olarak beni savunmadi. Surekli ailesiyle aramizda gecenler yaptiklari kafamda donup duruo esim bisey soylemio ama cogu kez bu nedenlerden tartsma cikariyorum.bugun yine ogrendimki altinlari bozdurup kendilerine ev almislar ve esim bunu benden saklamis. Sordugumda oda bizim olmuycakmi sanki sonunda die cok normal biseyms gibi tepki verdi. Artik kendimi cok gucsuz hissediyorum aile hep aramizda sorun boyle nereye kadar devam ettirebiliriz bilmiyorum. Suan artik bosanmayida dusunuyorum herkes ne hali varsa görsün yeter dayancak gucum yok diyorum.. kizlar kusura bakmayin uzun oldu okuyup fikirlerinizi dusuncelerinizi benle paylasirsaniz cok sevinirim..
ben anlamiyorum ya bu takilari nasil aliyorlar kolunuzdan cikarip zorlami aliyorlar yada ne bilim esiniz saf mi istesin dugun biter bitmez altinlari alip gidin nereye gidiyorsaniz... ben balayina bile yanimda goturdum odalarda celik kasalar var ona koydum kimseye emanet etmedim cocuk gibi alin bunu saklayin nedir yaaa....
Eşinizle aranız iyise yuvanız huzurluysa tek sıkıntı bu altın olayıysa boşver kardeşim. Sen o aileyle görüşmezsin bir daha bir iğne dahi vermezsin. Eşi iyise insanın katlanılmayacak bişi değilYa takilari aldilar bizim borcumuz var die dugunde salak gibi ciktik kimse bize takmadi dugunude biz yaptik esim kredi cekmis sonradan haberim oldu ondanda snrada hic para konusu acilmadi bile benim salak kocam bide benim annem harcamaz dokunmamistr bile dio
Şu erkek ailelerin paragözlülüğünden nefret ediyorum. Benim kaynanada altınlarıma çok meraklıydı. Yüzünde salak bir sırıtışla hayaller kurardı altınları bozdurup şunu alcam bunu alcam diye. Bende kaynananın gözüne soka soka tüm altınlarımı babama verdim. Kaynana şu an krizlerdedir:)Kizlar kafam o kadar karisik yorgunum bitkinim konuyu biraz özet geceyim fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim... Evleneli bir yil oldu dugunde ailesinin etmedigi hakaret yapmadigi sey kalmadi ortada hic bir sebep yokken bence amac takilari almakti aldilarda. Dugunden sonra napiosunuz die aradigimda bile sebepsiz azarlamaya baslayip bizi ayirmaya calistilar.hamile kaldim aramadilar 24 haftalikken ölu dogum yaptim bir gecmis olsun bile demediler.suan esimin ailesiyle hic gorusmuyoruz. Esim sadece telefonla gorusuyor. Ailesine karsi hic bi tepkisi yok normal aralari hep yanimda oldugunu beni cok sevdigini soyluo ama hic bir zamn sozlu olarak beni savunmadi. Surekli ailesiyle aramizda gecenler yaptiklari kafamda donup duruo esim bisey soylemio ama cogu kez bu nedenlerden tartsma cikariyorum.bugun yine ogrendimki altinlari bozdurup kendilerine ev almislar ve esim bunu benden saklamis. Sordugumda oda bizim olmuycakmi sanki sonunda die cok normal biseyms gibi tepki verdi. Artik kendimi cok gucsuz hissediyorum aile hep aramizda sorun boyle nereye kadar devam ettirebiliriz bilmiyorum. Suan artik bosanmayida dusunuyorum herkes ne hali varsa görsün yeter dayancak gucum yok diyorum.. kizlar kusura bakmayin uzun oldu okuyup fikirlerinizi dusuncelerinizi benle paylasirsaniz cok sevinirim..
takılar sizin takılarınız , onlarla ne yapacağınıza siz karar verirsiniz. ister takarsınız isterseniz ev ya da araba için kullanırsınız.baştan vermemeliydiniz, benim kardeşimin de altınlarını aldı kayınvalidesi , bir daha da vermedi şimdi ev alcaz deyip duruyo ama o da fasa fiso. iyi bir kayınvalide-kayınpeder olamadıkları için yakınlarında yaşamaya değmez, koparın bağınızı
takılar sizin takılarınız , onlarla ne yapacağınıza siz karar verirsiniz. ister takarsınız isterseniz ev ya da araba için kullanırsınız.baştan vermemeliydiniz, benim kardeşimin de altınlarını aldı kayınvalidesi , bir daha da vermedi şimdi ev alcaz deyip duruyo ama o da fasa fiso. iyi bir kayınvalide-kayınpeder olamadıkları için yakınlarında yaşamaya değmez, koparın bağınızı
ne kadar bı altından bahsedıyorsunuzBenim vermeme f8rsat kalmadi dugunde herkese solemis komse bize takmadi taki kv verdi