kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var :''((((

musanni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
15
1
36
İstanbul
bugün dr kontrolüm vardı bebeğim 7 haftalık oldu ama karnımdan ultr. keseyi gördü bebek yok kesenin boyutu 25.9 mm çok üzüldüm devlet hast. gitmişdim alttan muayeneye üşeniyorlar 1 hafta 10 gün sonra gel dedi tabi ona beklemesi kolay ne yapayım görünmesi gerekirmiydi bebeğimin. ayrıca 2 hafta önce zaten keseyi görmüştük özel bi hastanede o dr 2 hafta sonra gel dedi farklı bir dr gittim bugün bebeği görmedi acaba o hastaneye gidip gerekirse alttan muayene mi olsam yoksa beklesemmi ne olur bişey söyleyin kimseye açamadım derdimi yinede hayırlısı Allah tan

Özel bir hastaneye gidip vajinal muayene olun bence. Ben 7 haftalıkken muayenem karından değil, vajinal olmuştu. Bu stresi yaşayacağınıza eğer imkan varsa mutlaka özel hastaneye gidin.

ben de arkadaşa katılıyorum.imkanınız varsa özele gidin vakit kaybetmeyin ben olsam şimdi bu saatte gitmiştim..

bugün dr kontrolüm vardı bebeğim 7 haftalık oldu ama karnımdan ultr. keseyi gördü bebek yok kesenin boyutu 25.9 mm çok üzüldüm devlet hast. gitmişdim alttan muayeneye üşeniyorlar 1 hafta 10 gün sonra gel dedi tabi ona beklemesi kolay ne yapayım görünmesi gerekirmiydi bebeğimin. ayrıca 2 hafta önce zaten keseyi görmüştük özel bi hastanede o dr 2 hafta sonra gel dedi farklı bir dr gittim bugün bebeği görmedi acaba o hastaneye gidip gerekirse alttan muayene mi olsam yoksa beklesemmi ne olur bişey söyleyin kimseye açamadım derdimi yinede hayırlısı Allah tan

Merhaba... alttan muayenede hiç bir sakınca yok benimde ilk doktor kontrolümde karnımdan baktılar ve görünmedi doktorda vajınal ultrason yaptı kalp atışlarını duyduk.Bence stres yapma ve baktır.

ben bebeğim 3 aylık olana kadar alttan muayene olmuştum, bebek için bi sakıncası yok. iyi bi yere gidersen kalp atışına kadar duyarsın. inşallah kötü bi haber almayız, herşeyin hayırlısı canım..

Back