Gelinlik Modelleri kafam çok karışık ağlamak istiyorum artık fikirlerinize ihtiyacım var

cotech

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
136
42
298
Eskişehir
merhaba arkadaşlar 10 kasımda nikahım var ve gelinlik modeline karar veremedim beğenemiyorum kendi uğraşımla bir kaç modeli birleştirdim orjinall hali ve düzenlediğim hali paylaşıyorum fikirlerinizi bekliyorum tşk şimdiden

arkasını böyle istiyorum önünüde aşağı kadar öyle işleme olmasın istiyorum

etek olarakta
böyle yada böyle düşünüyorum

benim düzenlediğim de
böyle

düşünceleriniz fikirleriniz

birde nasıl duvak gider böyle bir modele

Son düzenleme:
çok güzel bir model ortaya çıkmış bu modelde yerlerde sürünen düz bir duvak olabilir fransız dantelli falan olmamalı sade olmalı mesela şu tarz gibi

evet düz duvak daha mantıklı normalde dantel duvak çok hoşuma gidiyor ama seçtiğim gelinliklere uymuyor zaten kısa duvağı sevmiyorum duvak dediğin yerlerde sürünmeli :) tşk ederim :)

ben çok beğendim çok güzel görünüyo duvakta uzun yerlere kadar çok güzel olur mutluklar dilerim

Tasarladığın model çok güzel olmuş özellikle gelinliğin sırtına bayıldım.

gelinliğini çpl beğendim canım...kolay kolay gelinlik beğenmiyorum kk de ama seninkine bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm:))

canım ben senin yeni hale getirdiğin modelin eteklerini beğenmedim :18: diğer resimdeki gibi düz tül etek saçınada düz tül duvak takarsan şahane görünürsün ay tam prenses olursun şekerim

Tasarladığın model çok güzel olmuş özellikle gelinliğin sırtına bayıldım.

Evet canım sırtı benii cezbeden di straplez gelinlikler hoşuma gitmiyor
tül dantel kollarda bazı modellerde sırıtıyor böyle çok hoş geldi gözüme

canım ben senin yeni hale getirdiğin modelin eteklerini beğenmedim :18: diğer resimdeki gibi düz tül etek saçınada düz tül duvak takarsan şahane görünürsün ay tam prenses olursun şekerim

saol canım onerin için
akşamda fırsat bulursam prenses etek bi modeli duzenlerim birde öyle bakarız

kendin tasarlamış olduğun gelinlik harika çok güzel bir kombin yapmışsın bence kesinlikle o modeli giy özelllikle üst kısmı çok hoşuma gitti arkası açık bayağı güzel

Dikim olacağı için arkasını o kadar açık tutmayabilirim veya zaten uzun duvak olacak boylede olabilir
ama o işleme kısmı tedirgin ediyor beni bu tarz bi islemeyi yapabilirlermi

Canım gelinliğin çok güzel hayırlı olsun bu arada benimde 10 kasımda düğünüm var 4 kasımda nikah her ikisinde de gelinlik giyeceğim çünkü farklı illerde olacak henüz hiç birşey bakmadım ben mi çok ağırdan alıyorum anlamadım...

bir kaç model bakıp hemen atayım kk arkadaşlarımıza sorayım :)

Canım bende geç kaldım diye düşünüyorum yetismezse diye inşallah istediğimiz gibi olur canım

ilk resimdeki gelinlik çok güzel fakat o model çok zayıflara gider. hem beliniizin incecik olması lazım o kabarık prenses modelde bu sayede daha güzel abartısız durur. benim tavsiyem çok inceyseniz ilk gelinlik çok güzel

Canım çok zayifim diyemem 165 boy 55 kiloyum göğüs kısmın küçük olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum

ben bu gelinlğin çok çok benzerini fatihde adını hatırlamadığım bir pasajın en alt katındaki bir dükkanda gördüm ..aşırı derecede benziyor. eğer diktirmediyseniz oraya gidin derim ama 4 ay önce bakmıştım oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…