Kafam çok karışık ölüm tek seçenek olabilir mi acaba

Yapıcı eleştirinız için teşekkür ederim benim durumumu tasvip etmemişsiniz ama bunu öyle güzel bir dille anlatmışsınız ki gerçekten ben bile etkilendim yani :))

Ben kimseyi suçlamıyorum sen konuyu çok yanlış anlamışsın Şu piskolojide çalışamam üzgünüm zaten hayatım boyunca da çalışmadığım için çalışabilecek potansiyel de görmüyorum kendimde eşimle severek evlendim bu şekilde evliliğini kurtarmaya çalışıyorum çocuk evet hala istiyorum ve bunuda sana soracak değilim bunu bir adam için değil kendim için istiyorum çocuk oyuncak değil çocuk sahibi olma hakkım olduğunu düşünüyorum

"Bu psikolojide çalışamam ama çocuk büyütebilirim." Bravo gercekten!

İş bakın kendinize

Aa bu kanepede uyuyan adam değil mi Adamın öfke problemi varmış, duvarları yıkıyormuş, böyle bir evlilikte her şey çok normalmiş gibi kanepede uyumasına mı taktın durup dururken

Sizin babanız muhtemelen uyuşturucu bağımlısı değil. Sizin çocukluğunuz madde bağımlısı bir babanın krizlerinin gölgesinde, bir dedenin gurur kırıcı lafları altında geçmemiştir.
Maddi durumum ve mesleğim oldukça iyi. Türkiye şartlarında sağlam bir maaşım ve ailemden kaynaklı emlak ve hisse gelirlerim, 4 kedim var. Çocuk sorumluluğunu alamam diye de düşünmüyorum. Ama bu bilincin oluşmasında düzgün bir ailede yetişmiş olmam etkili. Düzgün aile demek her şeyin mükemmel olmadı demek değil. Agresif, kızgın, dayak ataN bir baba ile madde bağımlısı baba aynı şey demek değil. Hayatınızda hiç yoksunluk krizine giren birisini gördünüz mü bilmiyorum. Ben çok gördüm ve ne derece iğrenç bir şey olduğunu tahmin edemezsiniz.
Tüm bunlara ek olarak ailem, aldığım eğitim ve mesleki tecrübem bana başkalarının yanlışını gösterirken o insanları rencide etmemeyi ve benim de mutlaka hata yapabileceğimi öğretti.
Ben paramı yanlış kararlar veren, yanlış ilişkiler içinde bulunan insanları yargılayarak, gerektiğinde cezalandırarak kazanıyorum. Bu “yanlış” insanlara her ne kadar sinirlensem de ben şöyleyim ben böyleyim demek aklıma gelmiyor. Çünkü ben uyuşturucu bağımlısı babam acaba bana zarar verir mi, acaba bir yerde ölü mü bulunacak diyerek büyümedim. Ben okumanın önemini biliyordum akranım kadın bilmiyordu ona gösterilmedi.
Bu kadının çocuk yapması evet yanlış bir sürü insan da bunu söylemiş ama üslup kesinlikle bu değil korkunç rahatsız edici üslubunuz.

Ben şöyleyim böyleyim dememiş mi oldunuz şimdi?

Teşekkür ederim.

Canımın ici aile terapisi nasıl gidiyor bence sık sık girin herşey yoluna girsin , şimdilik anne olmayı bence ertele ve asla ölüm ü düşünme, el bet bir gün hepimiz öleceğiz acelen ne, kafanı toparla bi ise gör baktin herşey yoluna giriyor o zaman çocuk yaparsın,girmese de yol ver kocaya,yalnız yaşayan bir sürü kadın var,senin fazlan bile var ogretmensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…