Kafam çok karışık ölüm tek seçenek olabilir mi acaba

Çok saldırgansınız tedavi olmanızı tavsiye ederim ben bu şekilde davranmıyorum beni tanımadan benim hakkımda bu şekilde kaba saba yorumlar yapamazsınız

Ben yaşınızı küçük sandım ama değilmiş. Şu an panikle hareket ediyorsunuz. Çocuk işini erteleyin öncelikle. Çocuk çok büyük sorumluluk ve sizin evliliğiniz şu an bunu kaldıracak bir evlilik değil. Ölüm işini de erteleyin, eninde sonunda öleceğiz zaten acele etmeye gerek yok. Mesleğiniz varmış, hayatınızı kim olursa olsun bir erkeğin eline bırakmadan, kendi yolunuzu çizmeniz gerek. Eşiniz terapiden sonra düzeldi diyelim, yine dünyanın binbir türlü hali var. Her daim güveneceğiniz ilk kişi kendiniz olmalısınız.

Hayatına çok karışmak istemiyorum ama biz kadınız ve bizim elimizden her iş gelir egerki çok rahatsız ve korkuyorsan kadın sığınma evleri var ve her yerde iş var her kadın kendi ayakları üstünde durabilir. Kimseye ihtiyacımız yok.

Evet ölüm tek seçenek. Ailesinden, kocasından yardım görmemiş insanlar olarak hepimiz öldük çünkü. Çünkü dünyada daha başka yol yok. Fesybhanallah. Her cümleniz birbiri ile çelişki içinde. Bir cümlede ölmek istiyorum 2.de tüp bebek. Neden? Yalnız kalmayacakmış. O bebeğin günahı ne? Böyle bir ailede dünyaya gelecek? Sırf biri size anne desin diye bunu bir çocuğa nasıl yapacaksınız? Çocuk doğurmayın. Kendi başınıza nasıl ayakta kalırsınız onun yollarına bakın

İyi ki çocuk olmamış bir kavga esnasında çocukla beraber nereye gideceksiniz. Korkarak yaşanmaz.mesleginiz olduğu halde neden ölüm bir seçenek sizin için?

Sakın çocuk yapma...

Asla ölümü düşünme.bu dünyadan kurtulayım derken öbür cehenneme yollanacaksın hem de daimi

Hemen iş bulman lazım sonra Eşine net sınır koy. Eğer düzelirse çocuk yaparsın. Önce iş bul mesleğin çok güzel. Hep dua et sakın ölümü düşünme

30 yaşında daha kendine bakamıyorken bir de çocuğu ortak etmek ne kadar doğru düşün bakalım!
Ölüm tabiki çare değil. Bir işe gir ayakların üzerinde dur. 3-5 biriktir asla da çocuk yapma

Geldi mi üst üste gelir hep. İnsan ne olursa olsun annesine ihtiyaç duyuyor haklısınız başınız sağolsun öncelikle. Ama size tavsiyem çocuğu hiç düşünmeyin. Öfke problemi olan bir adamdan ve güveninizin hiç olmadığı birinden çocuğunuz olsa da bu sefer acınız ikiye katlanır çünkü bir daha ki öfke patlamasından çocuğunuzu da sizi vermez öyle kovar evden. Onunda psikolojisini bozar. Bu bencillik bana göre. Daha doğru düzgün aile olamamış ve bunun bilincinde olduğu halde sadece '' çocuk istiyorum, yalnız olmak istemiyorum '' düşüncesiyle çocuk yapmak çok yanlış bir düşünce.

hiçkimsem yok deme biz varız burada kötü hissettiğinde yaz bizlere
mesleğin var mı?

Haklısın evet erteleyeceğim

hiçkimsem yok deme biz varız burada kötü hissettiğinde yaz bizlere
mesleğin var mı?
Burada yazdıklarım genelde benim durumumla dalga geçmiş ben suçluymuşum gibi bana saldırmış daha fazla hissettim yalnızlığı.. İnsanlarda düşene bir tekme daha atmak huy olmuş Teşekkür ederim çok iyisin

Siz bir şekilde hamile kalıp o eve bir çocuk getireceksiniz. Yazık, yavrunun da günahına gireceksiniz. Allah akıl versin dilerim. Versin de bir çocuğu bu hayata mahkum etmeyin.

Hayirsiz bir babanin evladi olmanin ne kadar kötü bisey oldugnu sizden iyi kim bilebilir? Neden cocugunuza esiniz gibi bir babayi layik görüyorsunuz insan esini secebilir ama babasini asla. Nerden biliyorsunuz belki sizinde ömrünüz azdir böyle bi babaya cocuk emanet edilebilirmi? Öfke kontrölü yok diyorsunuz ya cocugunada zarar verirse?

Lütfen çocuk yapmayın lütfen. Kendinizi güvenceye alın iş sahibi olun. Gördüğünüz gibi size sizden başka kimseden fayda yok. İlla birinin boyunduruğu altına girmek zorunda değilsiniz daha çok gençsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…