- 15 Ağustos 2022
- 142
- -77
- 13
- 33
- Konu Sahibi kubramasal
-
İlerde hiç şansım kalmayacak yaşım ilerliyorÇocuğu erteleyin, iş bulun para biriktirin. O süreçte tamamen sessiz kalın, açıkçası üzülerek söylüyorum ama ben böyle bir yaşama çocuk yapmazdım.
Ben az çektim az da çocugum çeksin hatta beraber çekelim diyorsun yani ?İlerde hiç şansım kalmayacak yaşım ilerliyor
Tamam diyelim ki her şey yolunda gitti, çocuğunuz oldu, adamdan boşandınız ve kendi gecimizini çok rahat sağlıyorsunuz. En güzel senaryo bu. Ama adam çocuğu illaki alacak? Görüş günleri olacak, yazın aylarca babada kalacak. O zaman bu denli sizi korkutan adama nasıl çocuğunuz için güveneceksiniz?İlerde hiç şansım kalmayacak yaşım ilerliyor
Kalmasın kardeşim kalmasın, ben az çektim çocuk yapıp ona da işkence ediyim mi diyorsun? Herkes doğurmak zorunda değil. Maddi manevi yeterliliğiniz yoksa doğurmayacaksınız, aksi bencilliktir. Kendi zevki uğruna dünyaya canlı getirip ona da çektirmektirİlerde hiç şansım kalmayacak yaşım ilerliyor
30 yaş mı ilerliyor, duyan 50 ye merdiven dayadınız sanacak.İlerde hiç şansım kalmayacak yaşım ilerliyor
Ana okulu öğretmeniyim ve güvenlik görevliliği sertifikam var30 yaş mı ilerliyor, duyan 50 ye merdiven dayadınız sanacak.
Mesleğiniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?