Merhabalar.Öncelikle şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim.Kafam çok ama çok karışık.Ben 20 yaşındayım.Küçüklükten beri tıp istiyordum ama yapamadım hazırlandığım sene baya yüklenmiştim kendime temelim olmadığı için ve kazanamadım.Ailemin yaptığı psikolojik baskı ile tercih vermek zorunda kaldım,2 yıllık sağlık bölümü seçtim.Tüm gün laboratuvarda geçen bir meslek.Bana göre olmadığını anladım.2 yılım işkence ile geçti. Tıptan da soğudum
Şimdi 1 ay sonra mezun olacağım inşallah.Ben bu senenin başlangıcından yeniden üniversite sınavına hazırlanmaya karar verdim fakat yaşadığım ağır sıkıntılı süreçten dolayı kendimi veremedim
yaşadığım sıkıntılara hazırlananamamanın üzüntüsü de eklenince iyice çöktüm çünkü 1 ay sonra mezun olacağım ve ne yapacağımı bilmiyorum.Hedefsiz olmak, napacağını bilememek çok kötü.Bu meslekte de çalışmak istemiyorum.Ben eğer hazırlansaydım düzgün bir şekilde, diyetisyenliğe karar vermiştim fakat son birkaç gündür aklıma psikoloji bölümü takıldı. Neden olmasın dedim kendime fakat aklımda kaygılarım var.Şöyle ki 1 sene hazırlık +4 sene okul +2yıl yüksek lisans ve iyi bir yerlere gelmek için çok çabalamak geliyor.Çabalamak sorun değil sorun şu ki onca çabalamadan sonra ya mutlu olamazsam? 2sene boyunca yaptığım yanlış seçimden sonra tekrar aynı hataya düşmek istemiyorum ve sizce geciktim mi yaş olarak
Aileme ne diyeceğim onu da bilemiyorum.1 sene hazırlanmak bilmiyorum..Kafam çok karışık ve çok üzgünüm.Napacağımı bilemiyorum.2 meslek arasında da kaldım.Kafamda bir sürü soru...Yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz.