Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gibi gözüküyor ama ben sadece bir kez yaptığım için test bilmiyor olabilirimKızlar adetim 7 gün geçikti sizce var mı gebelik ?
Artı olunca pozitif yazıyor kağıtla yok mu sizceYok gibi gözüküyor ama ben sadece bir kez yaptığım için test bilmiyor olabilirim
Bu testi ilk defa gördüm anlamadım pek canım.İnşallah hamilesindirArtı olunca pozitif yazıyor kağıtla yok mu sizce
Canım ben yurt dışında yaşıyorum hurda testler böyleBu testi ilk defa gördüm anlamadım pek canım.İnşallah hamilesindir![]()
Bu testi ben de ilk kez görüyorum ama geniş yuvarlakta silik çizgi var kullanma klavuzuna baktınız mı nasıl değerlendiriliyor bu test?Kızlar adetim 7 gün geçikti sizce var mı gebelik ?
Artı olunca pozitif normaldeBu testi ben de ilk kez görüyorum ama geniş yuvarlakta silik çizgi var kullanma klavuzuna baktınız mı nasıl değerlendiriliyor bu test?
Sizin test görüntünüz C resmine uyuyor,yanlış birsey söylemek istemem fakat sanırım hamilesinizArtı olunca pozitif normalde
İnşallah canım ya çok heyecanlandımSizin test görüntünüz C resmine uyuyor,yanlış birsey söylemek istemem fakat sanırım hamilesiniz![]()
Biz sizinle geçen hafta konuştuk mu yanlış mı hatırlıyorum yoksaKızlar adetim 7 gün geçikti sizce var mı gebelik ?
Evet canım hala adet olmadımBiz sizinle geçen hafta konuştuk mu yanlış mı hatırlıyorum yoksabence var gibi duruyor yoksa ortadaki çizgi niye çıksın digital test yaptınız mı bu markanın
İnşallah canım evet konuşmuştuk ben hala adet olmadım galiba var gebelik yarın kan vericemSizinle belirtilerimiz benzerdi sanki konuşmuştuk hatta yanılmıyosam ve evet bence de gebelik var tebrik ederim![]()
İlk defa bu kadar gecikti adetim bakalımEvet canım hala adet olmadımve 4 gün önce dijital de negatif çıktı adetimden 8 gün geçti galiba hamileyim yarın kan vericem ilk iş
![]()
Sizin iş olmuş benceİnşallah canım evet konuşmuştuk ben hala adet olmadım galiba var gebelik yarın kan vericem![]()
Rabbim inşallah sana da nasıp etsin canım benimSizin iş olmuş benceben de daha olmadım bana da dua edin
![]()
Eksik olmayın çok sağolunRabbim inşallah sana da nasıp etsin canım benim![]()
İnşallah tamam canımEksik olmayın çok sağolunkan verdiğinizde sonucu bize de söyleyin hayırlı haberlerinizi alalım inşallah
Aman niye böyle bir kısır döngü oldu anlamadım normal başka markanın testlerini denedin miEvet canım hala adet olmadımve 4 gün önce dijital de negatif çıktı adetimden 8 gün geçti galiba hamileyim yarın kan vericem ilk iş
![]()
Vallahi bilmiyorum artık piskolojim iptalAman niye böyle bir kısır döngü oldu anlamadım normal başka markanın testlerini denedin mi![]()