bu konu acilali coook olmus ama olsun ben yasadiklarimi paylasayim da belli mi olur belki birinin isine yarar:)
benim de basimda 2 tane yag bezesi vardi,biri kucuk biri buyuk,bi sene once falan doktora gostermistim, "lokal anestezi ile aliniyo,alindiktan sonra cikmaz diye bi garanti veremem" demisti..ben de e madem yine cikabilir o zaman aldirmiym demistim..ama baktim ki yag bezesi olan yerdeki saclarim da bi tuhaflasti ,aldirmaya karar verdim,,zaten herkes "aaa cokk kolay bi operasyon,hiiic bise hissetmezsin bile" falan diyodu,,
veee iki gun once gittim hastaneye,ben zannediyorum ki ayakta sipsak olup bitecek ama nerdeeeeeeeeee!! bi kere islem ameliyathanede gerceklestirildi ve hal boyle oluncaa tahmin edersiniz tabii hangi sartlar altinda oraya girdigimi :/ gelelim ameliyat anina,uyusturmak icin igne yaptiginda canim oyyle yandi kii gozlerimden yaslar bosandi
off neyse dusundukce fena oluyorum kizlar...
yaani kisacasi benim icin cokk zor bi surecti,hala da devam ediyo,dikislerim alinmadi daha.. dua ediyorum Allah'im bi daha cikmasin diyee :/