• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa karistiran doktorlar hamilemiyim

Anneolmakmucize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
678
232
33
Merhaba kizlar benim 2 yasinda bir kizim var bundan 4bucuk ay once de 6+2 gunluk dusuk yasadim ve kurtaj oldum ne olduysa ondan sonra oldu pskolojim bozuldu hergun kalktigimda hamileymisim gibi hissediyordum 4 ay ugrastik olmadi sonra bi dr bana klomen verdi 5o mg5 gun gunde 2 kez kullandim bittikten 2 gun sonrada kontrolde 3 yumurta var 1ri buyuk diyip catlatma ignesi yapti aradan 11 gun gecti kan testi yaptim adete 1 gun kalmisti 1.20 cikti ultrasonla bakti ve rahim ince yumurtalar fazla kistte olabilir dis gebelikte cogul hamilelikte dedi bisey anlamadim adet gunum bugun 3 gun gecikti yani kan tahlilinin ustunden 4 gun gecti bugun dr a gittim hamile degilim neden adet olmadim diye bakti 3cm kist var adet sokturucu vericem ancak riske atmayalim eve gidince bir idrar testi yapin dedi moral bozuk eve geldim test yaptim 5 dk icin de ikinci cizgi pembe ama cok koyu degil cikti simdi ben anlamadim 1 hafta hergun 35 km yol gidiyorum hastaneye yoruldum 2 yasinda kizimla yollara dusmekten sizce kizlar gebemiyim kistten dolayimi pozitif bu test nolur bana bir akil verin

Eklentiler

• 15555913726027881787371271353436.jpg
    15555913726027881787371271353436.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:
Test çok net pozitif ama klomen falan neden olabiliyomus ama bı kan verin söktürücü kullanmadan. Sabah aile hekimliğinde yapıyorlar Sabah dediğim 9-11 arası. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin 🙏🏻

Amin ..bugun dedigim gibi klomen ve catlatma ignesinden sonraki 15 gun ustelik 11.gun kanda 1.20 cikmisti yani kistten dolayi pozitif olmus olabilirmi ben bunu cok merak ediyorum

Ayrica cevap verdiginiz icin cok ama cok tesekkur ederim kaldigim yer heryere uzak yurt disinda yasiyorum en yakin hastane 35 km uzakta 4 aydir git gel ve hep husran yoruldum eger gebeysem bebegime helal olsun emegim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin tez zamanda

Ancak igneden sonraki 6.gun test yaptim silik bunun kadar net olmayan cizgi cikti 9.10.11.gun hep test yaptim negatifti hayalet cizgi bile cikmiyordu yinede 11.gun esim icin gittigimizde bende gelmisken kan tahlili yaptirayim dedim 1.20 cikti ertesi gunu adet olmayi bekledim ama bugun itibariyle adetim 4 gun gecikti ki igneden sonraki 15.gun igneli gunle beraber 16.gun hic sasmazdi gunlerim artik kesin hamile degilim dedigimde niye adet olmuyorum diye gittim bugun riske atmayalim test yapin dedi test bu eger gebe degilsem direk alcam o sokturucuyu belim goguslerim cok agiriyo cunku

Test çok net pozitif ama klomen falan neden olabiliyomus ama bı kan verin söktürücü kullanmadan. Sabah aile hekimliğinde yapıyorlar Sabah dediğim 9-11 arası. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin 🙏🏻
Ben size yazacaktim ama etiketlemem gerekiyordu sanirim gorebilmeniz icin yeni yeni kullaniyorum ogrencem bu klup harika sizlerede tesekkur ederim bayanlar

Ayrica cevap verdiginiz icin cok ama cok tesekkur ederim kaldigim yer heryere uzak yurt disinda yasiyorum en yakin hastane 35 km uzakta 4 aydir git gel ve hep husran yoruldum eger gebeysem bebegime helal olsun emegim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin tez zamanda
Amin amin🙏🏻 açıkçası ben klomen kullanmadım ama kendi hamile kalmaya çalışma dönemlerimde yorumlarda kullanan hanımlar bundan bahsetmişti oradan aklımda kalmış. Eğer elinizde varsa bir idrar testi daha ertesi gün sabah tekrar yaptığınızda çizgi bir nebze de olsa daha kırmızı olur eğer öyleyse muhtemel meleginiz sizinledir

Sizce gec dollenme olabilirmi kan versemmi tekrar yoksa bu pozitif kisttenmi yani kist pozitif yaparmi testi biliyomusunuz

canım kist değilde ilaçlar yapar genelde zaten hamileysen tekrar sağlık ocağına git kan ver sonucu aldığında 100 felan olması gerekir çünkü artışlar dağ gibi oluyor

Amin amin🙏🏻 açıkçası ben klomen kullanmadım ama kendi hamile kalmaya çalışma dönemlerimde yorumlarda kullanan hanımlar bundan bahsetmişti oradan aklımda kalmış. Eğer elinizde varsa bir idrar testi daha ertesi gün sabah tekrar yaptığınızda çizgi bir nebze de olsa daha kırmızı olur eğer öyleyse muhtemel meleginiz sizinledir
Peki yarin sabah tekrar yapicam Allahtan ne olur ne olmaz diye 2 tane almistim sabah yaparim pozitif cikarsa burayada atarim eger yine boyle cikarsa hamileyimdir yani kist testi etkilemez degilmi

Kuzum hamilesin kan ver bence
Ayy Insallah ..kan vermeye ancak pazartesi gidebilirim yarin elimdeki testide yapicam sabah sabah ilk idrarla.bunu hastaneye gidip geldigimde oglen yapmistim sabahkide boyle cikarsa direk pazartesi yuklenicem kizimi gitcem hastaneye ...Allah olmayan degerini bilecek tum anne adaylarina icinde de bana nasip etsin Insallah aminn

Doktor neden hastanede kan testi yaptırmadı da evde idrar testi yap dedi🤔 halbuki kan testi garanti sonuç, ve böyle git gelle, şüpheyle uğraşmamış olurdun... Testinde pozitif cnm, gözün aydın olsun inşallah 💕

Doktor neden hastanede kan testi yaptırmadı da evde idrar testi yap dedi🤔 halbuki kan testi garanti sonuç, ve böyle git gelle, şüpheyle uğraşmamış olurdun... Testinde pozitif cnm, gözün aydın olsun inşallah 💕
Valla dru anlamadim ki o yuzden kafa karistiran dedim ultrasonda bakti 3cm kist var dedi ondan adet olmuyosun sana adet sokturucu vericem kapsul seklinde 3unu 1 vurulucaksin icinde 5 tane var sana 3 tane yeter dedi igneymis bu birde en son cikacagimda yalniz ilaci almadan once evde bir idrar testi yapin riske atmayalim dedi o an aklima da gelmediki sorayim eger pozitifse test naapmaliyim yada kan tahlili yazin demek moralim cok bozulmustu kist diyince

canım kist değilde ilaçlar yapar genelde zaten hamileysen tekrar sağlık ocağına git kan ver sonucu aldığında 100 felan olması gerekir çünkü artışlar dağ gibi oluyor
Hic ilac kullanmadim son 16 gundur sadece 2 gun once panadol agri kesici icmistim oda yapmaz diye dusunuyorum saglik ocagi yok burda hastaneler var ve bize cok uzak :(

Hic ilac kullanmadim son 16 gundur sadece 2 gun once panadol agri kesici icmistim oda yapmaz diye dusunuyorum saglik ocagi yok burda hastaneler var ve bize cok uzak :KK43:

o zaman bekle canım biraz sabırlı ol hem gerçekten hamileyse süre geçmiş olur annenle yada komşuyla gidersin hastaneye

Valla dru anlamadim ki o yuzden kafa karistiran dedim ultrasonda bakti 3cm kist var dedi ondan adet olmuyosun sana adet sokturucu vericem kapsul seklinde 3unu 1 vurulucaksin icinde 5 tane var sana 3 tane yeter dedi igneymis bu birde en son cikacagimda yalniz ilaci almadan once evde bir idrar testi yapin riske atmayalim dedi o an aklima da gelmediki sorayim eger pozitifse test naapmaliyim yada kan tahlili yazin demek moralim cok bozulmustu kist diyince
Eminim doktordur bu şahıs, yani çok tuhaf. Hastaneden eve idrar testi yap diyor.. Git şu kan testini yaptır sonucunu bana getir ona göre bir yol izleyelim demiyor 🤔🤔 derhal dr unu değiştir bence.. Testin pozitif zaten, kan testi yapana kadarda bişey kullanma cnm. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Back