- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
- Konu Sahibi Anneolmakmucize
Merhaba kizlar benim 2 yasinda bir kizim var bundan 4bucuk ay once de 6+2 gunluk dusuk yasadim ve kurtaj oldum ne olduysa ondan sonra oldu pskolojim bozuldu hergun kalktigimda hamileymisim gibi hissediyordum 4 ay ugrastik olmadi sonra bi dr bana klomen verdi 5o mg5 gun gunde 2 kez kullandim bittikten 2 gun sonrada kontrolde 3 yumurta var 1ri buyuk diyip catlatma ignesi yapti aradan 11 gun gecti kan testi yaptim adete 1 gun kalmisti 1.20 cikti ultrasonla bakti ve rahim ince yumurtalar fazla kistte olabilir dis gebelikte cogul hamilelikte dedi bisey anlamadim adet gunum bugun 3 gun gecikti yani kan tahlilinin ustunden 4 gun gecti bugun dr a gittim hamile degilim neden adet olmadim diye bakti 3cm kist var adet sokturucu vericem ancak riske atmayalim eve gidince bir idrar testi yapin dedi moral bozuk eve geldim test yaptim 5 dk icin de ikinci cizgi pembe ama cok koyu degil cikti simdi ben anlamadim 1 hafta hergun 35 km yol gidiyorum hastaneye yoruldum 2 yasinda kizimla yollara dusmekten sizce kizlar gebemiyim kistten dolayimi pozitif bu test nolur bana bir akil verin
Eklentiler
Son düzenleme: