• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa karisikligim lütfen yardim edin?

suleee2214

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
5
1
1
27
Merhaba arkadaslar 3yillik bi ilsikim var.
Seneye okulum bitiyo erkek arkadasimin ise 3 senesi daha var.erkek arkadasimin ailesi
Ben mezun olduktan bi sure sonra yuzuk takmak istiyolar.ama yuzuk taktigimiz zaman sevgilimin daha 2 sene daha okulu kalmis olucak uzerine askerlik yani nerdeyse nisan soz 2.5 yil surucek demek bu.
FAKAT askere gitmezse ben mezun olduktan 1 sene sonra evlenicez ama o zamanda evliyken asker beklemek zorunda kalicam. Size evliyken beklemek mii yoksa nisanliyken mi her turlu beklemek daha zor ama ben evliyken daha cok korkuyorum cunku evde tek yasamam ben o sure icinde sizinde dusuncelerinize ihtiyacim var

benim eşimde suanda askerde bence seviyosan ve sıkıntınız yoksa bekle derim evlenip

Merhaba arkadaslar 3yillik bi ilsikim var.
Seneye okulum bitiyo erkek arkadasimin ise 3 senesi daha var.erkek arkadasimin ailesi
Ben mezun olduktan bi sure sonra yuzuk takmak istiyolar.ama yuzuk taktigimiz zaman sevgilimin daha 2 sene daha okulu kalmis olucak uzerine askerlik yani nerdeyse nisan soz 2.5 yil surucek demek bu.
FAKAT askere gitmezse ben mezun olduktan 1 sene sonra evlenicez ama o zamanda evliyken asker beklemek zorunda kalicam. Size evliyken beklemek mii yoksa nisanliyken mi her turlu beklemek daha zor ama ben evliyken daha cok korkuyorum cunku evde tek yasamam ben o sure icinde sizinde dusuncelerinize ihtiyacim var

Eğer olabiliyorsa nişanlanıp bekleyin derim.Sizin düşüncenize katılıyorum.Evlenip beklemek her anlamda daha zor.Nişanlı beklersiniz, bu süre zarfında rahat rahat hazırlıklarınızı yaparsınız o dönüncede evlenirsiniz..

Niye evde tek bekleyesin ki ailenle kalamaz misin asker yolu beklerken? Bence en guzeli okul askerlik vs bitsin oyle evlenin..

Niye evde tek bekleyesin ki ailenle kalamaz misin asker yolu beklerken? Bence en guzeli okul askerlik vs bitsin oyle evlenin..
Bende oyle istiyorum aslinda ama o zamanda bu surec cok uzuycak zaten kisa donem askerlik yapicak kendisi evliligimin bölunmesini istemiyorum acikcasi ailemde kalma konusundada benim nacizane kendi fikrim evim orda dururken ailemde kalmak bana tuhaf geliyo ama maalesef evde tek kalma korkum var 2.5 yil bekliycem sanırım

Bence çocuk her şeyini bi rayına koysun.sonrasında evlenin.bakalım uzak kaldığınız da neler yaşayacaksınız.mesafeler insanı çok yorabiliyor.ayrıca sevgilin bi iş güce kavuşsun.sonra kendiliğinde her şey yoluna girer.

Bu acele niye? Önce okulu bitsin bi para kazansın, işi gücü otursun. Okulu bitinceye dek daha neler göreceksin kim bilir yani. Hem insanlar bu süreçte çok değişiyor.

Bu acele niye? Önce okulu bitsin bi para kazansın, işi gücü otursun. Okulu bitinceye dek daha neler göreceksin kim bilir yani. Hem insanlar bu süreçte çok değişiyor.

Dogru diyorsunuz aslinda
Boyle seyleri konusmazdik biz bi anda onun ailesi bizi bu duruma soktu kafam karisti bi anda.Kendisinin isi var zaten fabrikalari var acikogretim okuyo

Back