Arkadaşlar iki insan birbirini seviyorsa fakat mantık devreye girdiğinde bi kuşku oluşuyorsa ne yapmalı?Yani o insanla duygular eğlenmek bunlar tamam. Sevgi de çok güzel Ama maddi sorumluluk olarak daha yolun başında olan bir kişi olarak bakarsak yaşı da var ama çok fazla birikim vs yapmamış hayatında biri olmadığı için) kadin ilişkide fedakarlık yapan taraf olacak fazlasıyla kadının maddi durumu çok iyi lütfen yargılamadan yorum yapmanızı istiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kafa karışıklığı
- Konu Sahibi Tamalya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Nisan 2023
- 442
- 1
- 906
- 23
- 26
Hayatında biri olacak diye birikim yapan erkek yoktur bence zaten kimse ne zaman kiminle evleneceğini bilemez, eğer gerçekten tutumlu ve parasını iyi yöneten biri olsa hayatıma biri girmeyecek diye birikim yapmayayım demez bence. O yüzden eğer içinizde herhangi bir kuşku varsa evlenmeyin derim, evlilik kararı her şey tamam olduğunda ve içiniz tamamen bu konu hakkında ferah olduğunda alınabilecek bir karar, sonra en ufak kavgada vicdan azabı ve suçluluk duyarsınız
Ya çok teşekkür ederim henüz tam kafamda oturmadı yani şöyle mesleğini henüz yapmamış 30 yaşında farklı işlerde çalışmış ama ben gezip tozan biriydim seninle tanışınca artık düzenli Bi hayatım oldun istiyorum dedi. Benim için biraz kaygilisin her sey zamanla olur veya olmayan şeyler de oluversin diyorHayatında biri olacak diye birikim yapan erkek yoktur bence zaten kimse ne zaman kiminle evleneceğini bilemez, eğer gerçekten tutumlu ve parasını iyi yöneten biri olsa hayatıma biri girmeyecek diye birikim yapmayayım demez bence. O yüzden eğer içinizde herhangi bir kuşku varsa evlenmeyin derim, evlilik kararı her şey tamam olduğunda ve içiniz tamamen bu konu hakkında ferah olduğunda alınabilecek bir karar, sonra en ufak kavgada vicdan azabı ve suçluluk duyarsınız
- 13 Nisan 2023
- 442
- 1
- 906
- 23
- 26
30 yaşına kadar alıştığı hayatı bırakacak mı riskiyle böyle bir işe girişmeyin derim, buradaki üyelerin açtığı konuları okursanız birçoğu eşinin haftaiçi haftasonu sabah akşam farketmeksizin kendilerini evde yalnız bırakıp gezmeye gitmesinden şikayetçi. hem kariyerini oturtamamış hem de gezmeden duramayan biriyle aşkımdan ölsem evlenmezdim meselaYa çok teşekkür ederim henüz tam kafamda oturmadı yani şöyle mesleğini henüz yapmamış 30 yaşında farklı işlerde çalışmış ama ben gezip tozan biriydim seninle tanışınca artık düzenli Bi hayatım oldun istiyorum dedi. Benim için biraz kaygilisin her sey zamanla olur veya olmayan şeyler de oluversin diyor
- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.365
- 113
- 28
benim birikimimim esimden daha coktu, esimin maası benimkinden daha çoktu biz dengeyi böyle bulduuk şaka bir yana maddi sorunlar iki taraf da çalışmaya istekliyse halloluyor. önemli olan sorumluluk alabilen, güvenebileceğiniz bir insan mı? sizi yarı yolda bırakır mı? olayları çözme konusunda hevesli ve yetenekli mi? bunlar olduktan sonra para nedirr yavvv.. kazanılır. ama bu dediğim de sey anlaşılmasın yani parasız da olmaz. ama çalışıyorsa, işinde gücündeyse, ortalama bir maaşı varsa iki tarafın da yeter bence. ama tabii sizin hayat standartınız ve beklentileriniz de önemli. karışuuukk
Ben aslında buna şaşırıyorum gezmesi çok güzel benim hoşuma gidiyordu ama ne bilim her sey bu kadar kolay değil ki hayatta .Sen olmassan ben yine gezmeye devam ederim diyor. Yani hayatın da illa birisi mi olmalı düzenli hayat kurmak için bunu diyince bana kızıyor hayatım böyle gelişti vs. Ben çok bir şey istemiyorum. Ama sorumluluk farklı bir şey sanki.bu yaşıma kadar yaşadığım hayattan vazgeçeceğim. Sadece ondan düzgün bir iş istedim. Her şey olur deyip evlenmek istiyor ben 25 yaşındayım.30 yaşına kadar alıştığı hayatı bırakacak mı riskiyle böyle bir işe girişmeyin derim, buradaki üyelerin açtığı konuları okursanız birçoğu eşinin haftaiçi haftasonu sabah akşam farketmeksizin kendilerini evde yalnız bırakıp gezmeye gitmesinden şikayetçi. hem kariyerini oturtamamış hem de gezmeden duramayan biriyle aşkımdan ölsem evlenmezdim mesela
benim birikimimim esimden daha coktu, esimin maası benimkinden daha çoktu biz dengeyi böyle bulduuk şaka bir yana maddi sorunlar iki taraf da çalışmaya istekliyse halloluyor. önemli olan sorumluluk alabilen, güvenebileceğiniz bir insan mı? sizi yarı yolda bırakır mı? olayları çözme konusunda hevesli ve yetenekli mi? bunlar olduktan sonra para nedirr yavvv.. kazanılır. ama bu dediğim de sey anlaşılmasın yani parasız da olmaz. ama çalışıyorsa, işinde gücündeyse, ortalama bir maaşı varsa iki tarafın da yeter bence. ama tabii sizin hayat standartınız ve beklentileriniz de önemli. karışuuukk
Ben şuan çalışmıyorum ama onunla evlenirsem çalışacağım dedim. Sadece onun böyle ne bilim ben ticaret insanıyım söylemleri korkutuyor.ilk başta ben emir altında çalışmam dedi. Şuan mecbur çalışacak. Ailesinden harçlık alıyordu 1 aya kadar. benim istediğim o azmi görmek yani bigun her şey çok güzel anlatıyor ertesi gün hayat zor diyor. Benim standartların yüksek ama baba evinde olduğum için .düzgün biri sevdim dedim işte nasıl olur kibenim birikimimim esimden daha coktu, esimin maası benimkinden daha çoktu biz dengeyi böyle bulduuk şaka bir yana maddi sorunlar iki taraf da çalışmaya istekliyse halloluyor. önemli olan sorumluluk alabilen, güvenebileceğiniz bir insan mı? sizi yarı yolda bırakır mı? olayları çözme konusunda hevesli ve yetenekli mi? bunlar olduktan sonra para nedirr yavvv.. kazanılır. ama bu dediğim de sey anlaşılmasın yani parasız da olmaz. ama çalışıyorsa, işinde gücündeyse, ortalama bir maaşı varsa iki tarafın da yeter bence. ama tabii sizin hayat standartınız ve beklentileriniz de önemli. karışuuukk
- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.365
- 113
- 28
he bak sıkıntı simdi. ticaret evet getirisi çok güzel bir alan ama herkes beceremiyor maalesef, piyasaya girenlerin %90ı basarısız oluyor ve rekabetle işleyen bir piyasa. bana biraz hayalperest geldi. ve hala aileden destek alıyor olmasını da bilemedim… ben de endişe ederdim açık konuşayım. üniversitede bir arkadasim vardı onun sevgilisi de bir türlü düzgün bir işe girmiyordu, girdiği yerlerde kavga ediyordu üstleriyle. bana emir veremezler vs havalarındaydı. kız da sevdiği halde terketti çocuğu ve 2 yıl sonra bi öğretmenle evlendi çok da mutlulular şu an bana hep derdi aşk için saçma sapan tembel insanlarla vakit harcama diye bence otur konus yani bana çok güven vermediBen şuan çalışmıyorum ama onunla evlenirsem çalışacağım dedim. Sadece onun böyle ne bilim ben ticaret insanıyım söylemleri korkutuyor.ilk başta ben emir altında çalışmam dedi. Şuan mecbur çalışacak. Ailesinden harçlık alıyordu 1 aya kadar. benim istediğim o azmi görmek yani bigun her şey çok güzel anlatıyor ertesi gün hayat zor diyor. Benim standartların yüksek ama baba evinde olduğum için .düzgün biri sevdim dedim işte nasıl olur ki
Tam olarak beni anlamışsınız ben mi abartıyorum diyirum belki çabaladı vs hep günüm böyle geçiyor. Yani birikim vs dediğim yani şöyle işsiz kalma durumu olmuş yoksa beni biriktirdiği vs ilendirmiyor. 4 farklı yerde çalışmış. Bi yerde iyi kazanmış ticaret onu da hep tatilde harcamış. Şimdi ise gerçek ben bu yıl evlenirim diyor seviyorum ama korkuyorum ilerisi için. Arkadasinz gibi olur mu acaba sonumuzya aşk işte ama gerçekler ilerde yaparız diyor bizde ticaret kafası var diyor ama hayal perest mi bilmiyorum gezmeyi tozmayi baya seviyor.
Bana mantıkla bakıyorsun güvenmiyorsun diyor ben sorumluluk ev geçindrme açısından düşünüyorum valla çok taktım ya.he bak sıkıntı simdi. ticaret evet getirisi çok güzel bir alan ama herkes beceremiyor maalesef, piyasaya girenlerin %90ı basarısız oluyor ve rekabetle işleyen bir piyasa. bana biraz hayalperest geldi. ve hala aileden destek alıyor olmasını da bilemedim… ben de endişe ederdim açık konuşayım. üniversitede bir arkadasim vardı onun sevgilisi de bir türlü düzgün bir işe girmiyordu, girdiği yerlerde kavga ediyordu üstleriyle. bana emir veremezler vs havalarındaydı. kız da sevdiği halde terketti çocuğu ve 2 yıl sonra bi öğretmenle evlendi çok da mutlulular şu an bana hep derdi aşk için saçma sapan tembel insanlarla vakit harcama diye bence otur konus yani bana çok güven vermedi
- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.365
- 113
- 28
mantıkla bakcaz tabii ne bicim laf o? seviyorsun diye neden sürekli sıkışık yaşayacaksın ki? yarın bir gün cocugun olsa ağır gelmeyecek mi ona hakettiği hayatı verememek? sevmek güzel sey ama evlilikte insan her seyi düsünerek karar vermeliBana mantıkla bakıyorsun güvenmiyorsun diyor ben sorumluluk ev geçindrme açısından düşünüyorum valla çok taktım ya.
- 3 Haziran 2024
- 439
- 488
- 18
- 23
- 3 Haziran 2024
- 439
- 488
- 18
- 23
Deseydin mantıkla bakmanın güvenmekle ne alakası var. Bunlar çok ciddi konular deseydin. Ben de olsam çok takarımBana mantıkla bakıyorsun güvenmiyorsun diyor ben sorumluluk ev geçindrme açısından düşünüyorum valla çok taktım ya.
- 13 Mayıs 2024
- 929
- 2.243
- 28
Siz ne okudunuz mesleğiniz ne ? Evlenince eğer sizin kazancınız düzenli güzel bir kazanç olursa evin diğer ferdi ticaretle de uğraşsa o ev düzende gidiyor. Ticaretle uğraşan kişi daha çok kazandıkça konforunuz artar ama kazanamadığında evi geçindirecek bir maaş oluyor illa ki.
Yaa işte seven değer veren birisi bana da çok iyisin diyor bende onun için diyorum. Sadece şu var hani sabit memur gibi bir iş yapmak brnim için iyi değil çok sıkıcı diyor ama şuan mecbur Bi yerden baslayacak bunu bir türlü anlatamıyorum ben düzen olmadan evlenmemrm dedim hayat bu yani gerçeklerEvleneceğim kişi benim hem kalbime hem de mantiğima uymali. Ama mantığın daha önemli olduğunu düşünüyorum. Ki ev geçindirme konusu kalple düşünmekten ziyade oturup mantıklı ciddi ciddi düşünülmeli. Ola ki adam mantiğima sinmiyorsa ben o yola hiç girmezdim
Ben hemşireyim ama şuan çalışmıyorum. Ticaret için maddi birikim olması gerekiyor. Ben zaten evlenince çalışacağım dedim sadece şu 30 yaşına kadr hayalperest olarak mı düşündü bilmiyorum bana yaşım geldi evlenmek istiyorum diyor ama ben henüz emin degilimSiz ne okudunuz mesleğiniz ne ? Evlenince eğer sizin kazancınız düzenli güzel bir kazanç olursa evin diğer ferdi ticaretle de uğraşsa o ev düzende gidiyor. Ticaretle uğraşan kişi daha çok kazandıkça konforunuz artar ama kazanamadığında evi geçindirecek bir maaş oluyor illa ki.
Siz ne okudunuz mesleğiniz ne ? Evlenince eğer sizin kazancınız düzenli güzel bir kazanç olursa evin diğer ferdi ticaretle de uğraşsa o ev düzende gidiyor. Ticaretle uğraşan kişi daha çok kazandıkça konforunuz artar ama kazanamadığında evi geçindirecek bir maaş oluyor illa ki.
Ya bende mi sorun var diye soruyorum mantigim devreye girince korkuyorum rızk Allahtan diyorum o da öyle diyor. Ama hani iş tecrübesi de yok ben simdi ailem derken ne diyeceğim. Bu bana dediği şu önceden çalışıyordum ama tek başıma olunca hani hedeflerimie çok uğramışyordum olursa olur olmassa sonra olur kafasında ciddi biri karşıma çıkmadı dedi. Şimdi ben çıkınca düzen kurmam gerekiyor diyor. Yani bazı şeyler sözler ile olmuyor işte icraat gerekli beni suçluluyor seviyorum omu. İşte düzenli bir isim yol diye üzerime geliyorsun dedi.Evleneceğim kişi benim hem kalbime hem de mantiğima uymali. Ama mantığın daha önemli olduğunu düşünüyorum. Ki ev geçindirme konusu kalple düşünmekten ziyade oturup mantıklı ciddi ciddi düşünülmeli. Ola ki adam mantiğima sinmiyorsa ben o yola hiç girmezdim
İşte sevgi bu değilmiş ben sevmeyi mi bilmiyorum acaba . Aile kurmak yani ne bilim güçlü karakterliyim ama erkegin de olmasını istiyorum işte hem erkrkler güçlü hissettiklerinde mutlu oluyorlarDeseydin mantıkla bakmanın güvenmekle ne alakası var. Bunlar çok ciddi konular deseydin. Ben de olsam çok takarım
- 3 Haziran 2024
- 439
- 488
- 18
- 23
Siz bu konuyu iyi düşünün. Hani ne bileyim belki Allah rizkinizi vericek. Benim bir arkadaşım vardı, adamın ne evi var ne arabası ne iş tecrübesi yok boş beleş adamdı yani. Dedik yapma etme falan yok dedi ben ona güveniyorum. Neyse evlendi gerçekten de güvendiği gibi oldu. O adam iş buldu düzenli bir işi gücü oldu. Evleri olmadı ama araba aldılar. Düzenlerini evlendikten sonra kurdular ikisi el ele verip. Tabi hayatın gerçeklerini göz ardı edemeyiz ama Allah'ta büyükYaa işte seven değer veren birisi bana da çok iyisin diyor bende onun için diyorum. Sadece şu var hani sabit memur gibi bir iş yapmak brnim için iyi değil çok sıkıcı diyor ama şuan mecbur Bi yerden baslayacak bunu bir türlü anlatamıyorum ben düzen olmadan evlenmemrm dedim hayat bu yani gerçekler