• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa arkası ağrısı

Hayalahsen

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
47
19
8
33
Merhaba. Sizde de stresten sonra devamlı kafa arkası ağrısı olan oldu mu. Kafamın arka tarafı, ortası, yan tarafları ağrıyor. Yer değiştiriyor bazen

Tansiyon olabilir dikkat etmelisin benim gebeligimde çıkmıştı allah muhafaza yükselince öyle oluyor geçmiş olsun

Kafa arkası ağrısı dün akşam topiğimde paylaşmıştım nasıl bir tesadüf anksiyete var mı sizde evet şu sıra benim de kafamın arka alt kısmında ağrı var :işsiz:

Benim doğumdan sonra çıktı. Kanamam oldu aşırı şekilde. Kaç gün boyunca korktuğum için aşırı sitrese girdim. Ondan beri bir aydır ağrıyor. Anksiyete yok. Ama bu sene çok sitres yaşadım

Kafa ağrısı ilklerde sonra kalp atımlarımda hızlanma tansiyon düşmesi nefes darlığı sonra nöroloji panik atak dedi koronadan korkuma oldum evde kal sloganının bana verdiği zarar depresyona soktu beni sonra ozon tedavileri derken şimdi arada oluyo artık eve kapanmıyorum

Kafa ağrısı ilklerde sonra kalp atımlarımda hızlanma tansiyon düşmesi nefes darlığı sonra nöroloji panik atak dedi koronadan korkuma oldum evde kal sloganının bana verdiği zarar depresyona soktu beni sonra ozon tedavileri derken şimdi arada oluyo artık eve kapanmıyorum
Gittim doktora gerilim tipi ağrı çıktı

Merhaba. Sizde de stresten sonra devamlı kafa arkası ağrısı olan oldu mu. Kafamın arka tarafı, ortası, yan tarafları ağrıyor. Yer değiştiriyor bazen
Ya kolestrol ya da tansiyon hastaliginiz var bir doktora gozukun.Ben farkedememistim.Limonlu su icin iyi geliyorsa tansiyonla alakali bir problem var.

Back