- 27 Nisan 2008
- 6.671
- 18
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
- #1.921
saclarımda cok acık platin röfleler vardı artık nerdeyse ama her röflede acılanlar vardı uclarda onlar beyaza yakın sarıydı
bende acık kumral boyattım tam rengini yakalamadı ama beklediğimden güzel oldu hatta esim tam rengini bulmussun dedi sarıdan sıkılmıstım iyi oldu bayramdan sonra orta kumral boyatacagım ki alttan röfleler hafif gölge gibi dursun şimdi tam kapamadı
sahuru ne zaman yapiniz..
opuyorumnanaktanumarim haftasonunuz dilediginizce gönlünüzce gecmisdir canlarimopuyorumnanaktan
yok röfle devrini 1 seneliğine kapattım arkadaslarım yaptırma diyor sürekli makyaj istiyor bende hiç yapmam o nedenle soluk duruyor yüzüm hastalıklı gibi :bbo:
efkarlimisin balim kendini sigaraya vermissin
gamyoncuiremsu bu düz renk beni genc gösterdi cıtır gibi olmusem abowwwwsositososito
benimki kötü geçti neyazıkki eşimin dedesini kaybettik çok üzücüydü 95 yaşındaydı ve dinine muthiş derecede bağlıydı eminimki gittiği yerde huzur bulucak inşallah :çok üzgünüm:
evet incim ama zaten tam kapamasın istiyorum hafif kalsın altta birazda böyle kullanayım değişiklik iyidir kendimi iyi hissettirdi bana :lepi:
efkarlıyıım başım dumaann
sahurumu yaptım yatmayı bekliom cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
yarın okul başlıyo ne güzel tatil yapıoduk yaa :gitme::gitme:
canım içine ne siniyorsa onu kullanacaksın demek sen kendini röfleli begeniyorsun tamamdır yani o zaman sen röfleli olacaksın bende seviyorum ama senelerdir hep aynıyım birazda kumral olayım -tatlicadiarzu-