• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

Ben Biraz Uzaklaşıyorum Kızlar
Hepinizi SEviyorum Öptüm Kendinize ıyi Bakın
Hulya ne için bilmiyorum ama bu gece Dualarım Seninle

hello kıslar ben geldim saat kaçtan beri burdayım fırsat bulup yazamadım nabarsınız.

opuyorumnanaktanhosceldun bre napalim anca toplasdik slm sabahla gecdi daha sohpetimizkaydirigubbakcemile3
özlemisiz birbirimiziopuyorumnanaktan
seni sormali

Ben Biraz Uzaklaşıyorum Kızlar
Hepinizi SEviyorum Öptüm Kendinize İyi Bakın
Hulya ne için bilmiyorum ama bu gece Dualarım Seninle

hayirdir balim nereye
bizde seni seviyoruz cicaaaaaaamŞeniz
oy kurban olurum dualarin kabul olsun insallah:Saruboceq:

opuyorumnanaktanhosceldun bre napalim anca toplasdik slm sabahla gecdi daha sohpetimizkaydirigubbakcemile3
özlemisiz birbirimiziopuyorumnanaktan
seni sormali

iyim tatlım sen nasılsın bi ara baktım boştu kimseler yoktu burda sonra sitede problem oldu giremedim.

dibi cıkmıs röfleli bir saclarım vardı yarısı cıkmıs oje gibi duruyor aynen birde 4 kez üstüste yaptırdım iyice düz boya gibi duruyordu dedim haydi radikal bir değişim zamanı gittim boyattım sositososito

iyim tatlım sen nasılsın bi ara baktım boştu kimseler yoktu burda sonra sitede problem oldu giremedim.

opuyorumnanaktankiz bos bulsanda yaz sen acilisi yap dvm i gelir
ama evvet ya problem dellendirdi beni iyice
giremedim ya
patliyodum nerdeyssekaydirigubbakcemile3

dibi cıkmıs röfleli bir saclarım vardı yarısı cıkmıs oje gibi duruyor aynen birde 4 kez üstüste yaptırdım iyice düz boya gibi duruyordu dedim haydi radikal bir değişim zamanı gittim boyattım sositososito

tamamen bi deyisiklikmi yaptin yoksa röfleye dvm mi

saclarımda cok acık platin röfleler vardı artık nerdeyse ama her röflede acılanlar vardı uclarda onlar beyaza yakın sarıydı
bende acık kumral boyattım tam rengini yakalamadı ama beklediğimden güzel oldu hatta esim tam rengini bulmussun dedi sarıdan sıkılmıstım iyi oldu bayramdan sonra orta kumral boyatacagım ki alttan röfleler hafif gölge gibi dursun şimdi tam kapamadı

Back