Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

yok röfle devrini 1 seneliğine kapattım arkadaslarım yaptırma diyor sürekli makyaj istiyor bende hiç yapmam o nedenle soluk duruyor yüzüm hastalıklı gibi :bbo:

saclarımda cok acık platin röfleler vardı artık nerdeyse ama her röflede acılanlar vardı uclarda onlar beyaza yakın sarıydı
bende acık kumral boyattım tam rengini yakalamadı ama beklediğimden güzel oldu hatta esim tam rengini bulmussun dedi sarıdan sıkılmıstım iyi oldu bayramdan sonra orta kumral boyatacagım ki alttan röfleler hafif gölge gibi dursun şimdi tam kapamadı

iyi yapmissin canim
tabiikide röflelerin tamamen kapanmasi zaman alir zaten
heleki cok aciksa
bide yikandikca akiyo boya
oturana kadar boyanir
sonrasida tamamdir

opuyorumnanaktanumarim haftasonunuz dilediginizce gönlünüzce gecmisdir canlarimopuyorumnanaktan

benimki kötü geçti neyazıkki eşimin dedesini kaybettik çok üzücüydü 95 yaşındaydı ve dinine muthiş derecede bağlıydı eminimki gittiği yerde huzur bulucak inşallah :çok üzgünüm:

evet incim ama zaten tam kapamasın istiyorum hafif kalsın altta birazda böyle kullanayım değişiklik iyidir kendimi iyi hissettirdi bana :lepi:

benimki kötü geçti neyazıkki eşimin dedesini kaybettik çok üzücüydü 95 yaşındaydı ve dinine muthiş derecede bağlıydı eminimki gittiği yerde huzur bulucak inşallah :çok üzgünüm:

:teselli:basiniz saolsun canim benim:teselli:
:Saruboceq:topragi bol mekani cennet olsun insallah:Saruboceq:
üzüldüm inanki
yasi kac olursa olsun
giden bir can sonucda

canım içine ne siniyorsa onu kullanacaksın demek sen kendini röfleli begeniyorsun tamamdır yani o zaman sen röfleli olacaksın bende seviyorum ama senelerdir hep aynıyım birazda kumral olayım -tatlicadiarzu-

evet incim ama zaten tam kapamasın istiyorum hafif kalsın altta birazda böyle kullanayım değişiklik iyidir kendimi iyi hissettirdi bana :lepi:

elbette balim
biz kadinlar severiz deyisikligi
zaten ilk önce kendin icin yapicaksin
kendini iyi hissetdinmi tamamdir
ben mesela röfle yaptirip
ayrica uclarini tekrar acdirmayi planliyorum harika duruyo cok seviyorum yazemuszemus

hülyam nerdesin kizzaten özlemisim seni
daha 2cift edemeden kacdin
:çok üzgünüm:yoksa beni begenmiyormusun:çok üzgünüm:

X