Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

ben daha dogurmadım sadece sigarayı bıraktım o günden sonra biri beni durdursun modundayım ama durduran olmadı 72 oldum dahada potansiyel var 80 e dogru hızla ilerleyecek gibi duruyorum
biran önce durmam lazım biri beni fiştennnn ceksin delikafadulden

görsem çekecemde o fişi göremiom işte :sinifsinif:

canım o fişini çekmeyi başarana bir rica ette benide offf duruma getirsin aynıyız bacummmmkaydirigubbakcemile5

kıslarrr ben yatıom artıkın, gece uykusu göremeyli bi hayli zaman oldu yaa nolcek bölee sabah yatıom kaç zamandır mafoldumben

görüşürüz uyanınca

beni özleyin anacımmm

opuyorumnanaktan

kız bilemem ben almak değilde vermek modunda oldumdan o yöne tüm hatlarım kapalı :)))

:gitme: bende habire tepiştiriyorum ama ııhh fayda etmiyo :)
Neyse mesaim bitti benim artık eviime gidip yatam gece yine nöbet var mirmirmirmir
Görüşmek üzere.
Hadi iyi uykular hepinize opuyorumnanaktan

iyi uykular kızlar ben kızımın başında nöbetteyim ateşi yükselirse kıyamam anneanne 7 de kalkar sonra nöbeti ona bırakıp uyurum sanırım biraz aahhhh analık işte

ama bütün gecede konuşulmazki kızlar.
oku oku başım döndü ya.
insan biraz az konuşur dimi.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

surwiwor hulyaaa iii geceler anam herif beklemez yerimseniben :roflol:
Bir yattım azcık sonra ezan okundu, huhhh dedim iyi kızmadı:sinifsinif:
ii geceler cicom hade allah raatlık versin a.s.
Sağol şikerim.:1hug:
opuyorumnanaktaniyi uykular tatli rüyalar balim benim süperdik yine yaopuyorumnanaktan
Öyleydik değil mi?:asigim:
Dervişin fikri neyse zikri o olurmuşdelikafadulden

yaaa ben ewlenmek istiomm mafoldumben
Evlenip napacan gez toz hayatını yaşalaelaelaelaelae

:gitme: bende habire tepiştiriyorum ama ııhh fayda etmiyo :)
Neyse mesaim bitti benim artık eviime gidip yatam gece yine nöbet var mirmirmirmir
Görüşmek üzere.
Hadi iyi uykular hepinize opuyorumnanaktan
Yuh diyorum mesaja bak 06:11 de yazılmış...Nasıl dayandınız kız o saate kadar?

Günaydınlar fıstıklar, saate bak tünaydın mı desem ne desem fosur fosur uyuyup bir günü daha zayi ettik..Höfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…