E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
ben de versem diyorum 2006 da evlendim gelin oldum 55 kiloyla eşim sağolsun 1 senede oldum 63 kılo veeee 2008 hamiş kaldım gerisini ne sen sor ne ben yazayım
bende 3 kilo aldım 10 gündee:gitme:
beter ol insallah senin tosun gelir bir 3 kilo daha alırsın
:gitme: ben 45 kiloyum :gitme:
Evlenmeyi bekleyemem
hemen almam lazım :gitme:
:gitme: ben 45 kiloyum :gitme:
Evlenmeyi bekleyemem
hemen almam lazım :gitme:
ne ettin kıııkafamçokkarıştı
ben daha dogurmadım sadece sigarayı bıraktım o günden sonra biri beni durdursun modundayım ama durduran olmadı 72 oldum dahada potansiyel var 80 e dogru hızla ilerleyecek gibi duruyorum
biran önce durmam lazım biri beni fiştennnn ceksin delikafadulden
ben daha dogurmadım sadece sigarayı bıraktım o günden sonra biri beni durdursun modundayım ama durduran olmadı 72 oldum dahada potansiyel var 80 e dogru hızla ilerleyecek gibi duruyorum
biran önce durmam lazım biri beni fiştennnn ceksin delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 gelinliğin içine girme çabası akannehir kaydirigubbakcemile3bu acele nekız ama şuan bilememde evlilik yarıyor canım :roflol::roflol:
kıl kuyruk kaydirigubbakcemile3
benim tosun geldi 10günlüğüne, içtiğim kolalar yediğim cipsler pastalar böle aldım işte :bbo:
kız bilemem ben almak değilde vermek modunda oldumdan o yöne tüm hatlarım kapalı :)))
Bir yattım azcık sonra ezan okundu, huhhh dedim iyi kızmadı:sinifsinif:surwiwor hulyaaa iii geceler anam herif beklemez yerimseniben :roflol:
Sağol şikerim.:1hug:ii geceler cicom hade allah raatlık versin a.s.
Öyleydik değil mi?:asigim:opuyorumnanaktaniyi uykular tatli rüyalar balim benim süperdik yine yaopuyorumnanaktan
Dervişin fikri neyse zikri o olurmuşdelikafadulden
:kedi:
Sen böyle diyince sevgilime gecenlerde bi alt dudak ver bakıyım dedim :1shok: akannehir
Ama ben elimle mıncılamak için dedim.
Oda koptu gülmekten :kedi: akannehir
Aklıma o geldi bi anda duygulandım :gitme:
Özledim ya :gitme:
Evlenip napacan gez toz hayatını yaşalaelaelaelaelaeyaaa ben ewlenmek istiomm mafoldumben
Yuh diyorum mesaja bak 06:11 de yazılmış...Nasıl dayandınız kız o saate kadar?
:gitme: bende habire tepiştiriyorum ama ııhh fayda etmiyo :)
Neyse mesaim bitti benim artık eviime gidip yatam gece yine nöbet var mirmirmirmir
Görüşmek üzere.
Hadi iyi uykular hepinize opuyorumnanaktan