Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

kso gecmiş olsun allah birdaha böyle felaketler yasatmasın milletimize cok üzücü ben seyredemedim haberleri cok etkileniyorum

kSo hoşgeldin cnm we çook geçmiş olsun, umarım çok bi zararınız yoktur, aslında can sağlığı en önemlisi, çok kişinin canı yandı çünkü mafoldumben

serin nan ne gibi bi motiwe istersin mesela :kahve:

Kız kardeşinin nikahı var ya uykusuz kalmış :gitme: uyumaya gitti.
Ayy sende mi sel madurusun :çok üzgünüm:
Ufff neler gitti yaa:gitme:
Sen nerde oturuyosun canım.
İnşallah zararınız büyük değildir.:teselli::gitme

iyi o bari uyusun canım malesef canım evim değilde işyerim ikitellli basın ekspres yolu üzerindeydim evden biraz erken çıksam o selde olacaktım ALLAH korudu bu hafta iş yok çünkü işyerim 2 kat kullanılamaz halde:a015:

kso gecmiş olsun allah birdaha böyle felaketler yasatmasın milletimize cok üzücü ben seyredemedim haberleri cok etkileniyorum

kSo hoşgeldin cnm we çook geçmiş olsun, umarım çok bi zararınız yoktur, aslında can sağlığı en önemlisi, çok kişinin canı yandı çünkü mafoldumben

serin nan ne gibi bi motiwe istersin mesela :kahve:

sağolun kızlar evet can sağlığı en önemlisia.s

iyi o bari uyusun canım malesef canım evim değilde işyerim ikitellli basın ekspres yolu üzerindeydim evden biraz erken çıksam o selde olacaktım ALLAH korudu bu hafta iş yok çünkü işyerim 2 kat kullanılamaz halde:a015:[/QUOTE]

:Saruboceq: Allah korumuş gerçekten de yaa :Saruboceq:
Benimde kuzenimin iş yeri ikitellide onunda 3 kat su dolmuş.:1ninca:
Oda işte değilmiş.Allah korudu onuda :gitme:

iyi o bari uyusun canım malesef canım evim değilde işyerim ikitellli basın ekspres yolu üzerindeydim evden biraz erken çıksam o selde olacaktım ALLAH korudu bu hafta iş yok çünkü işyerim 2 kat kullanılamaz halde:a015:

:Saruboceq: Allah korumuş gerçekten de yaa :Saruboceq:
Benimde kuzenimin iş yeri ikitellide onunda 3 kat su dolmuş.:1ninca:
Oda işte değilmiş.Allah korudu onuda :gitme:
[/QUOTE]

evet birdaha yaşamamak dileğim:Saruboceq:

kilo milo wreremen sen öle takıl anca , böle gelmiş böle gider:umursamaz:

la serin oldumu?? geldinmi gaza kaydirigubbakcemile3

X