- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
tatlim bi ara sahur yedik geldim biraz takildimzemuszemus
sonra gidip cocuklara su icirdim geldim yazik yarin oruc tutacaklar:asigim:
simdide kocacim ise gidecek gidip onu kaldiracam:sm_confused:
yani gece gece trafik yogunyerimseniben
onun icin fazla sohbetlere katilamadimmafoldumben
hadi ben kactim gidip kocacimi kaldirayim namazimi kilip yatayim artikin...
hadi hepiniz kendinize iyi bakin canlarim iyi uykular tatli rüyalaropuyorumnanaktana.s.
yanıma gel dicem ama bu dobilikle sığışırmıyız kine acaba azıcık zayıfım şöyle 25 kilo fazlam var :roflol::roflol::roflol:neyse sen gel yancağızıma sığışırık artık bak iteklemek yok ona göre yerimseniben
hımm günahını almıyak o zaman seninde trafik epey yoğun oluyormu maşallah allah kolaylık versin alkisalkisalkistatlim bi ara sahur yedik geldim biraz takildimzemuszemus
sonra gidip cocuklara su icirdim geldim yazik yarin oruc tutacaklar:asigim:
simdide kocacim ise gidecek gidip onu kaldiracam:sm_confused:
yani gece gece trafik yogunyerimseniben
onun icin fazla sohbetlere katilamadimmafoldumben
hadi ben kactim gidip kocacimi kaldirayim namazimi kilip yatayim artikin...
hadi hepiniz kendinize iyi bakin canlarim iyi uykular tatli rüyalaropuyorumnanaktana.s.
yanıma gel dicem ama bu dobilikle sığışırmıyız kine acaba azıcık zayıfım şöyle 25 kilo fazlam var :roflol::roflol::roflol:neyse sen gel yancağızıma sığışırık artık bak iteklemek yok ona göre yerimseniben
bende dötüme zamk yapıştırım yerimden kıpırdamam :roflol::roflol:GARANTİ VEREMEM:roflol: CANIM
benim durumda öyleydi pisi pisine işte napalım onlar kaybetti ben değil o kadar reklamını yapıyordum artık sayfasını acmıyorum oranın kötükedihüsokötükedihüso:umursamaz: bende gelemem haksızlığa.
Susacağıma ölürüm daha iyi.
.helede pisi pisineyse bu iş.hiç susmamlmaz:
bende dötüme zamk yapıştırım yerimden kıpırdamam :roflol::roflol:
nidek dimekki cekicez bu kız baba işkisini ulenyyyy herbişeciğini ben yapıyom babasına gidip sırnaşıyolaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:roflol:seninkiyle benimki tipa tip aynilar
tuanada öyle valla
:roflol::roflol::roflol:
var uleny ben tamı tamına 81.580gr geleyom:roflol:en sisko benim üleynnnnnnnnn:roflol:
varmi itirazi olan
canlarıııımm opuyorumnanaktan
Benim mesaim biti artık evime gidiyorum
Hepinize iyi sabahlar iyi uykular dilerim opuyorumnanaktan
Öpüyroum hepinizi iyi bakın kendinize a.s.
hadi sana iyi dinlenmeler canım tüm güzellikler yaknı bırakmasın hep peşinde olsunlara.s.opuyorumnanaktana.s.opuyorumnanaktancanlarıııımm opuyorumnanaktan
Benim mesaim biti artık evime gidiyorum
Hepinize iyi sabahlar iyi uykular dilerim opuyorumnanaktan
Öpüyroum hepinizi iyi bakın kendinize a.s.
nidek dimekki cekicez bu kız baba işkisini ulenyyyy herbişeciğini ben yapıyom babasına gidip sırnaşıyolaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
var uleny ben tamı tamına 81.580gr geleyom
sen işte heç yarışma benle :1no2:
bazen aynanın önünden gecerken ulan herif eve şişko dombili karı atmış diye sacını başını yoluyom herifin:roflol::roflol::roflol:
sonradan anlıyom meğer kendimi görüyomöuşum her seferinde:roflol::lepi:
nice daha uzun 50-60 yıllar dilerim.:asigim::1hug::Saruboceq:ne güzel:Saruboceq:
sükür 7bucuk yillik evliyiz
3yilda ondan öncesi
diil kavga etmek sesimizi yükseltmedik daha birbirimize
:asigim::asigim::asigim:
seni heç kaldırmıyız inci hanım zaten senin oturduğun yer kıpırdamadığın için kokmuştur :roflol::roflol::roflol:benim yapisdirmama bile gerek yok kipirdatamasaniz zati:roflol:
ay sorma gacı ya bu kızların hepsiciği böyle:roflol:aynen aynen:roflol:
:teytey:demekki yalniz diilmisim rahatladim:teytey:
seni heç kaldırmıyız inci hanım zaten senin oturduğun yer kıpırdamadığın için kokmuştur :roflol::roflol:
malum koku yayılmasın:roflol:
yok sen güzelsin avartarda ne güzel duruyonuz öyle ana kız prensesler gibim bayılıyorum avartarına senin ŞenizŞeniz:dilcikar:bugüne bugün ben 85kiloyum yafri benimle yarisma istersen:dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:aynada kendime bakmadigim icün olasi sac yolma seyansinida önlemis oluyorum:roflol::roflol::roflol: