E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
mafoldumbenhe ya geldi diloom evet deme sirasi bacimdamafoldumben
10,cu ayin 3ündede temelli yuvadan ucacak kusumuz allahin izniyle:asigim:
hoşbulduk sende bi türlü yakuşuklu kocandan ayrılamıyon bakıyomda arada dere gidiyon kocanın yanına:roflol::roflol::roflol::roflol:a.s.
nediyim beledimkine babasına gitmiyi uyanınca dittt ddddiiitttttttt diye itekliyo babasını yazık herufte dititiyiiii napsın:roflol::roflol:
:asigim: Allah utandırmasın gülüm.
Ömür boyu mutlu olsunlar.Ağızlarının tadı hiç bozulmasın opuyorumnanaktan
selam canım ben böyle haksızlığa gelemedim diye arkadaşımı savundum diye ismi lazım değil akı....bebek sitesinden kovuldum:mymeka: ondan sonrada karışmıyorum o siteyede adımımı atmıyorumkarıncaya sormuşlar nereye gidiyorsun demişler.Dostuma gidiyorum demiş.
Onlarda bu ayaklarla gidemezsin demiş.Oda olsun yolunda ölürüm demiş.
:1rolleyes:
İşe yararmı yaramaz mı bilmiyorum ama yağmasakta gürleyelim bari vereliniortak
Belki işe yarar.
rabbim mutlu mesut ,neşeli ,huzurlu bi yuva versin güzellikler hep artısın tü kakalar hiç olmasın bebeğimmmvereliniortakmafoldumbenhe ya geldi diloom evet deme sirasi bacimdamafoldumben
10,cu ayin 3ündede temelli yuvadan ucacak kusumuz allahin izniyle:asigim:
bazen nasıl bakıyosan uzun süre gelemiyon hayırdırrrrrrrrrr:jeyyar::jeyyar:olurmi hec tatlim ben arada gidip bakip geliyom kocacima:asigim::jeyyar:
KADINIM EŞİM VE EN YAKIN ZMANDA ANNEDE OLCAM RABBIMIN İZNİYLE İNCİM OZMAN İÇİN BANADA YER AÇIN EMI AYY GELINCE AYAKTA KALMIŞ HAMİŞ HAMİŞ ):))) opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım a.s.KADINIM EŞİM VE EN YAKIN ZMANDA ANNEDE OLCAM RABBIMIN İZNİYLE İNCİM OZMAN İÇİN BANADA YER AÇIN EMI AYY GELINCE AYAKTA KALMIŞ HAMİŞ HAMİŞ ):))) opuyorumnanaktan
rabbim mutlu mesut ,neşeli ,huzurlu bi yuva versin güzellikler hep artısın tü kakalar hiç olmasın bebeğimmmvereliniortak:1hug:
normalde tipsiz babasıyla sarılsak kıskanıyor cadı aramıza girip itekliyo ayrılak diyekaydirigubbakcemile:roflol::roflol::roflol:
HOŞBULDUM CANIM BENIM YUREGINE SAĞLIK .):Saruboceq:rabbimin izniyle oda olucak insallah gelecegin anne adayi:Saruboceq:
opuyorumnanaktangel gel neolursan ol gene gelopuyorumnanaktan
kriterlerin hepsi olmak zorunda diil
basim gözüm üstünde yerin var
önemli olan senin kendini nasil hissetdigindir
kadin olmak yeterlidir zaten
rabbim bizi anne adaylari olarak yollamis dünyaya bebemopuyorumnanaktan
a.s.hosgeldin sefalar getirdina.s.
AÇ SEN YANINDA BIYER BANA HEMEN GELIYORUM CANIM SĞLa.s.hoşgeldin canım a.s.
mevlana ne demiş ne olursan ol gel demiş sen bakma başlığa gamyoncuiremsu
sen gel yancağızımıza
selam canım ben böyle haksızlığa gelemedim diye arkadaşımı savundum diye ismi lazım değil akı....bebek sitesinden kovuldum:mymeka: ondan sonrada karışmıyorum o siteyede adımımı atmıyorumklava: klava: klava:
normalde tipsiz babasıyla sarılsak kıskanıyor cadı aramıza girip itekliyo ayrılak diyekaydirigubbakcemile
babasına aşıktır ama işte arada geliyler gitmiyler kızalmaz:
amin:Saruboceq: canım elhamdüllilah 5 sene olucak ocakta evleneli :kedi::Saruboceq:amin insallah yüregine saglik:Saruboceq:
o tü kakalar hicbirimizin hayatinda olmasin insallahopuyorumnanaktan
HOŞBULDUM CANIM BENIM YUREGINE SAĞLIK .)
AÇ SEN YANINDA BIYER BANA HEMEN GELIYORUM CANIM SĞLa.s.
amin:Saruboceq: canım elhamdüllilah 5 sene olucak ocakta evleneli :kedi:
eşimle şöyle bi ağız tadıyla kavga bilem yapmadık:mymeka:
bakamıyomki sıfatına kavga edekdelikafaduldendelikafadulden
bazen nasıl bakıyosan uzun süre gelemiyon hayırdırrrrrrrrrr:jeyyar::jeyyar:
yanıma gel dicem ama bu dobilikle sığışırmıyız kine acaba azıcık zayıfım şöyle 25 kilo fazlam var :roflol::roflol::roflol:neyse sen gel yancağızıma sığışırık artık bak iteklemek yok ona göre yerimsenibenHOŞBULDUM CANIM BENIM YUREGINE SAĞLIK .)
AÇ SEN YANINDA BIYER BANA HEMEN GELIYORUM CANIM SĞLa.s.