- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
- #3.061
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
buarada hepinizede özel ve güzel bayram msjlarinizdan dolayi tüm kalbimle tsk ederim
bizim burda bayram bayram gibi gecmiyoki
tr de herseyin tadi bir baskadir
ama bendede bir yorgunluk bir halsizlik varki sormayin gitsin
tuanamda hastalandi yazikmafoldumben
sizleri ccok özledim fistiklar
gelinde hasret giderelim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyy kıyamam tuanam hasta mı olmuş.........biz anneler hep böyleyiz işte onlar hastalanmasın biz hastalanalım.......kısa zamanda iyileşmesi dilegiyle acil şifalar diler yanaklarından kocaman öpüyorum...Şeniz
oyy oyy oyy anam 2 hafta hadı tamam tamam :kedi: 3 olsun hadı 3 hafta ortadan kayboluyorum bu ne degısıklık bole..ıncım masallah bacım sende yerınde durmamıssın yenı topıkın hayırlı ugurlu ola.. Şeniz ne eyıı etmıssın .. :1hug:dur bı boncukum nerde onu da ılıstıreyım de kenara koseye yerimseniben ne olur ne olmaz nazar neyım fılan degmeye :jeyyar: masallah masallah .. tütütüüütüüüü naniknanik
bende kadinimsengözlerimebaksanabbende esimŞenizbende anneyimgamyoncuiremsuhihoyyytve ustelik bide hamisim:CüvCüv:ammaaaaaaa en cilgini seksiyim anacim,seksi,gerci biraz cakma seksi gibi olduk hamilelik dolayisi ile,fakat ossun,ben her halinle guzelemzemuszemus
incim sen hasta misin:teselli:gecmis olsun canim,,,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende biraz naneli gibiyim,,,
araniza geldim ama umarim hastalik bulastirmam,kaydirigubbakcemile3
günaydın
hayırlı günlerrrrrrr
günaydın canım,,geçmiş olsun ,,yavruna ve sana,,
a.s.:1hug:
incim gecmiş olsun canım ,şimdi nasıl cimcimemmiz merak ettimm :çok üzgünüm: