Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

kaydirigubbakcemile2 eee kıslar ne yapıyorsunuz? bende bayram temizliğindeyim yaaa cok yorulmusum dedim bir bakayım kızcelere :hulya:

Kuskunlerın barıstıgı, sevenlerın bır araya geldıgı, rahmet ve sefkat dolu gunlerın en degerlılerınden olan ramazan bayramınız kutlu olsun. Bayramlar o kadar buyuludur kı, gelısı butun bır yıl beklenır ve gıdısındekı keder de ancak boyle bır ıkıncı gelıs umıdıyle hafıfler. Ramazan bayramınızın da boyle bır neseyle gelmesı ve tum aılenızı sevınce bogup evınıze bereket getırmesı dılegımızle. ıyı bayramlar!

morn00091.gif

Hayırlı bayramlar fıstıklar..Allah nasip kısmet ederse Kütahya'da geçireceğiz 3 günü..
Bayramınız mübarek olsun..Öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan

Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramınız Kutlu Olsun

Bir çocuk degilsemde, artık rengarenk şekerler konmasa da avuçlarıma, pırıl pırıl insanlar biriktirdim ceplerime .......masal tadında bir bayram dilegiyle !herkesinn bayramı mübarek olsun.......:KK66:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
buarada hepinizede özel ve güzel bayram msjlarinizdan dolayi tüm kalbimle tsk ederim
bizim burda bayram bayram gibi gecmiyoki
tr de herseyin tadi bir baskadir
ama bendede bir yorgunluk bir halsizlik varki sormayin gitsin
tuanamda hastalandi yazikmafoldumben
sizleri ccok özledim fistiklar
gelinde hasret giderelim

buarada hepinizede özel ve güzel bayram msjlarinizdan dolayi tüm kalbimle tsk ederim
gelinde hasret giderelim

canım çok geçmiş olsun. umarım tuanan en kısa zamanda iyileşir ve sen yine gülücükler dağitirsın. iyi bayramlar canımŞeniz

gelinde hasret giderelim

TUANAya geçmiş olsun canım.Gerçekten yurtdışında bayramlar çok buruk geçiyor.Allah ailenle sana mutluluk versin.Sana Türkiyeden kocaman sevgiler...opuyorumnanaktan

bir bayram daha bitti

rabbim asıl bayramları kabirde mizanda

defteri amelimiz elimize verildiğinde

sıratta böyle bayramlar yaşatsın inşallah........

iyi geceleropuyorumnanaktan

X