- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
- #2.341
ya limon tozu yokki evdeee..off çok fenayım kusura bakmayın kötü bi muhabbet ama insanlık haliii ıyy karnım ağrıyooo
kaydirigubbakcemile3disi smillerin hepsi öyle ya bu deyisken kisilik yada hepsi ayni fabrikasyondan cikmalarkaydirigubbakcemile3
bu topiklere din konusunu karıstıranlara ciddi sinirleniyorum haddini bilmez dolu burasıklava:
hayırdır kimin tavuğuna kişe dedin kaydirigubbakcemile3
iklimcim ya patates haşla yada pirinç lapası yap, yazın aynısı bana oldu doktora gittim bunları söledi iyi gelmişti.. geçmiş olsun..
niye öyleler malzemeden calma mı var ne? :umursamaz: baksana saclara öldümmm nan mor kuyruklar
ben bir corba kasıgı kuru kahvenin üzerine 3-4 damla limon damlatıp onu yerim hemen keser tavsiye ederim :teselli:
Yoğurt var mı?
İçine Türk kahvesi karıştırıp ye.
Yada bi tane aspirini kolanın içine atıp iç.
hangi topiklere kiz
noldukine
anlamadim inan
sende ordaydın ya dilosum cincanım :1rolleyes:
Normaldir serin..Koskoca site karşıt fikirler olacak elbet.Ben hassasımdır mesela..Özellikle gerikafacılıkla suçlanırsam sınır tanımam,ban yemişliğim de vardır..Sabıkalıyım vesselam
:mymeka: acil diyo nan kız ezan okunur şimdi nerden bulsun onları acil :)
HÜlyoş bende şu parçayı isterim
Al Basmadan Donu var,
Suya gider yolu var,
Al oğlan sevdiğini,
Bu dünyada ölüm var.
Al geydim alsın diye,
MOR geydim sarsın diye,
istiyene varmadım,
Sevdiğim alsın diye :teytey: :dance: :sm_cool:
iklimcim ya patates haşla yada pirinç lapası yap, yazın aynısı bana oldu doktora gittim bunları söledi iyi gelmişti.. geçmiş olsun..
konuyu anlamadim ama dinle ilgili bunu cikardim
:lepi:aman agam sabikalisin dimekki ne emredersin basim gözüm üstüneyerimseniben
Hay al yazmana da moruna da..Tamam nan dur bakıyım Limewire da varmı..İndireyim hemen.
biz hepimiz ordaydık bu gece necmi,dilos,hülya ,iklim ve ben :roflol: parti vardı nannn kacırdın
bende kesin yargılara sinir oluorum, kardeşim herkesin ibadet tarzı kendinedir, göstermelik yapanda war sonuçta çoğu şeyi onları napcaz..Normaldir serin..Koskoca site karşıt fikirler olacak elbet.Ben hassasımdır mesela..Özellikle gerikafacılıkla suçlanırsam sınır tanımam,ban yemişliğim de vardır..Sabıkalıyım vesselam
:mymeka: acil diyo nan kız ezan okunur şimdi nerden bulsun onları acil :)
HÜlyoş bende şu parçayı isterim
Al Basmadan Donu var,
Suya gider yolu var,
Al oğlan sevdiğini,
Bu dünyada ölüm var.
Al geydim alsın diye,
MOR geydim sarsın diye,
istiyene varmadım,
Sevdiğim alsın diye :teytey: :dance: :sm_cool:
CADIARZUhmm demek bisiler kacirdim tüh ya ama kavgali gürültülüydüyse zaten girisimle cikisim bir olurdu herhalkaydirigubbakcemile3
cokacimcoookyemek buldunmu yerles dayak buldunmu siyis miydi neydi o tipdenim:roflol: