Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

Normaldir serin..Koskoca site karşıt fikirler olacak elbet.Ben hassasımdır mesela..Özellikle gerikafacılıkla suçlanırsam sınır tanımam,ban yemişliğim de vardır..Sabıkalıyım vesselam

iklimcim ya patates haşla yada pirinç lapası yap, yazın aynısı bana oldu doktora gittim bunları söledi iyi gelmişti.. geçmiş olsun..

:mymeka: acil diyo nan kız ezan okunur şimdi nerden bulsun onları acil :)

HÜlyoş bende şu parçayı isterim
Al Basmadan Donu var,
Suya gider yolu var,
Al oğlan sevdiğini,
Bu dünyada ölüm var.

Al geydim alsın diye,
MOR geydim sarsın diye,
istiyene varmadım,
Sevdiğim alsın diye :teytey: :dance: :sm_cool:

Normaldir serin..Koskoca site karşıt fikirler olacak elbet.Ben hassasımdır mesela..Özellikle gerikafacılıkla suçlanırsam sınır tanımam,ban yemişliğim de vardır..Sabıkalıyım vesselam

konuyu anlamadim ama dinle ilgili bunu cikardim
:lepi:aman agam sabikalisin dimekki ne emredersin basim gözüm üstüneyerimseniben

Hay al yazmana da moruna da..Tamam nan dur bakıyım Limewire da varmı..İndireyim hemen.

biz hepimiz ordaydık bu gece necmi,dilos,hülya ,iklim ve ben :roflol: parti vardı nannn kacırdın

CADIARZUhmm demek bisiler kacirdim tüh ya ama kavgali gürültülüydüyse zaten girisimle cikisim bir olurdu herhalkaydirigubbakcemile3
cokacimcoookyemek buldunmu yerles dayak buldunmu siyis miydi neydi o tipdenim:roflol:

bende kesin yargılara sinir oluorum, kardeşim herkesin ibadet tarzı kendinedir, göstermelik yapanda war sonuçta çoğu şeyi onları napcaz..
[
senin gibi yorumlar yapılmodu orda işte surwiwiorum, ağzı olan konuşuo sonra sıkışıncada ben sana bişe demedim oluo :umursamaz:

hasta nan bu karııı :roflol: :roflol:

CADIARZUhmm demek bisiler kacirdim tüh ya ama kavgali gürültülüydüyse zaten girisimle cikisim bir olurdu herhalkaydirigubbakcemile3
cokacimcoookyemek buldunmu yerles dayak buldunmu siyis miydi neydi o tipdenim:roflol:

Sen sinirlenince çok durdurulmaz oluyosun :)
Bigün bi erkek yakalamıştıkta aboooww inciyi susturana aşk olsun kaydirigubbakcemile3

ben hassas değiliimdir ama gereksiz konusma olursa sinirlenirim o arkadas sasırdı bence biara kendini yasına verdim yoksa ban falan anlamam ben içimde büyütemem söylerim ben düşüneceğime o düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…