- 24 Temmuz 2008
- 1.945
- 3
- Konu Sahibi incitanemtuana
- #2.321
:1rolleyes: hülya okudun mu nannnnnnnnn birsey yazdık heee sarkı istedik herhal yarın geceye siparis :dilcikar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çanak ağrımış huysuz karının sırnaşık şey
dur deme , çelik donu parlatmaya werdim gelirse giyemem akannehir
ben 1 düz 2 ters biliodum onu küçükken delikafadulden
beşi biyerde takcam sana
Nan diloom bak bi ördüğüne hiç mi dikkatli bakamdınız hıh...Bak eflatun smile oluyo örgüsü gıcııkkk...Gülen bi simile çıkıyo bir kerem..hıhh.. :hulya:
:gitme:ama ama ben yoktumki:gitme:
CADIARZUevvet gralicemiz nirde kayip araniyor banlanmadi yine dimiCADIARZU
hatunlar nolur bana bi el atın yol gösterin çok kötüyüm heralde bişey dokundu sürekli wc deyim bu gece kahvede içtim ama napim ezan okunmadan bişey yazın
hatunlar nolur bana bi el atın yol gösterin çok kötüyüm heralde bişey dokundu sürekli wc deyim bu gece kahvede içtim ama napim ezan okunmadan bişey yazın
:sm_confused: bilmem ama ben yakında sağlam ban yerim :1rolleyes:
En etkili yöntemimdir..Hemen keser:
Efendim 3-4 tane limon tuzunu yutacan..Tek tek de yutabilirsin..Beni hemen keser cır cırdankaydirigubbakcemile3
oy kiyamam circirmi oldun sen
gecmis olsun
üsüttünmü yari adasim
bilmemki ne yolu göstersem
:sm_confused: bilmem ama ben yakında sağlam ban yerim :1rolleyes:
Bulantı kusma mı var yoksa ishal mi anlamadım ki CADIARZU
Yazdık ya nan:mymeka::1rolleyes: hülya okudun mu nannnnnnnnn birsey yazdık heee sarkı istedik herhal yarın geceye siparis :dilcikar:
:mymeka:
kaydirigubbakcemile3 Gördümde çaktırma.:1ninca:
Niye yiyon?:sm_confused: bilmem ama ben yakında sağlam ban yerim :1rolleyes:
yalnız smileyin sacları süper uzaylı zekiye gibi delikafadulden
Bulantı kusma mı var yoksa ishal mi anlamadım ki CADIARZU
yalnız smileyin sacları süper uzaylı zekiye gibi delikafadulden
ya limon tozu yokki evdeee..off çok fenayım kusura bakmayın kötü bi muhabbet ama insanlık haliii ıyy karnım ağrıyooo
jayirdir niye yicen giz ne yaptin