Çöl geçmiş olsun gülüm. Benim küçük çocuk da ateşli dünden beri.Kızım yine hasta ateşli canım hastane diktor arasında gidip geliyoruz bu günlerde zor, hemen başlayacak sa. Bir haftaya anca başlar dersen olur .
İnşallah iyilesirler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çöl geçmiş olsun gülüm. Benim küçük çocuk da ateşli dünden beri.Kızım yine hasta ateşli canım hastane diktor arasında gidip geliyoruz bu günlerde zor, hemen başlayacak sa. Bir haftaya anca başlar dersen olur .
İnşaallah canım Rabb'im sifa versin hepsine . İki ayda 3 ateşlenme bizim boğaz enfeksiyonuÇöl geçmiş olsun gülüm. Benim küçük çocuk da ateşli dünden beri.
İnşallah iyilesirler.
katılabılırmıyım arkadasımKızlar Yasin'i Şerif Hatmimize katılmak ister misiniz?
@greyfurt
@A R Y A
@Ballikabak
@Bir mucize
@selef0111
@Btlaydnz23
@Kipa2008
@nursevdi
@Hogwartss
@DantelKiz
@Mavihali
@Minnosprenses
@maya_
@Rprnn
@IcimdekiSonsuzDeniz
@ilkseccadem
Günde bir tane olursa okuya bilirim canım Kendi hatmim var. haftaya kızda düzelir başlarız o zaman inşaallah
Annemle ben katılmak istiyoruzDua kardeşlerim,
Yasin'i Şerif Hatmimize kaldığımız yerden devam edelim diyorum
Katılmak ister misiniz?
(Not: Kızlar katılan kişi sayısına göre günlük okuma sayısını belirleyeceğiz. Katılım çok olursa günde 1 kişi niyetine 1 tane okuma olacak eksik kalırsa üzerini kendimiz 41 e tamamlarız yine.)
@Saliha40
@madammor
@Lna16
@MssPARE
@Catlak-kurabiye
@Aktif Lora
@agustos72
i p e k
@Ssevincli
@SoLeiL12
mutlulukbenihicbirakma
@Assos32
Sadelikherseydir
@kavs-i kuzah
@humanbeings
@RabiaIslam
Z zeynepmuratselo
@Ada-anne
@greyfurt
@anabel lee
@Morrmeneksee
@sunpineapple
@Tubiskooo
@Buluts34
@Life light
@sweetgirlcandy
@morlale
@mavikelebek34
@Tospaagtd
@tiniminihaniim
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
@Mabelle
@kahve_kokusu
@ezgiisel
@Cemoos
@Ceren0134
Asiltutku
@karamelli001
@Nego
@eunja
@SUHAN
@D u t
@Taze fasulye
@Tazeanneeee
@gulrecelim
@Fatmazell
@Butimar-
@Mehfam
@Bonus
@George Mc
Sadelikherseydir sizi göremedim yeni başlayacak yasin duasının listesinde önceden de birlikte okuduk yine katilma durumunuz olur İNŞAALLAH ben sevinçlinin ablasıyım dualarda buluşmak umuduyla canımKatılan sayımız;
Liste
1. R rana20
2. R rana20 Annesi
3. @Saliha40
4. penyez83
5. @Assos32
6. @Aktif Lora
7. @kavs-i kuzah
8. @kavs-i kuzah Annesi
9. i p e k
10. @anabel lee
11. @SUHAN (sayıya göre katılacak)
12. @Mintimint (sayıya göre katılacak)
13. @agustos72 (sayıya göre katılacak)
14. @Ceren0134 (sayıya göre katılacak)
Kızlar son durum bu şekilde katılmak isteyen arkadaşlarınız olursa etiket yapın isterseniz
Sadelikherseydir sizi göremedim yeni başlayacak yasin duasının listesinde önceden de birlikte okuduk yine katilma durumunuz olur İNŞAALLAH ben sevinçlinin ablasıyım dualarda buluşmak umuduyla canım
Beni düşünüp de çağırdığın için çok teşekkür ederim canım, çok duygulandım lakin kanamam tam olarak ne zaman biter bilemiyorum, kestiremiyorum, ne zaman başlayacağı belli mi, katılmayı çok isterimHejaR12 canım yeni başlayacak yasin duasında buluşalım İNŞAALLAH sana şifa olsun gönlüne ferahlık olsun gellll
Canım liste oluşturuyor R rana20 sanırım bu hafta net belli olur üç dört güne başlar seni listeye alsın ranacigim okuyamadığın günler ben senin yerinede okurum ALLAH'ın izni ile merak etme gel dualarda buluşalımBeni düşünüp de çağırdığın için çok teşekkür ederim canım, çok duygulandım lakin kanamam tam olarak ne zaman biter bilemiyorum, kestiremiyorum, ne zaman başlayacağı belli mi, katılmayı çok isterim
Ne kadar güzel kalbin var teşekkür ederim o zaman listeye yazılarım, toplu okurum abdest alınca
Kuzum senin doğum oldu mu?Beni düşünüp de çağırdığın için çok teşekkür ederim canım, çok duygulandım lakin kanamam tam olarak ne zaman biter bilemiyorum, kestiremiyorum, ne zaman başlayacağı belli mi, katılmayı çok isterim
Canım 16 hafta da kaybettim bebeğimi, kalbi durdu normal doğumla doğurdumKuzum senin doğum oldu mu?
Ayy canım benim çok üzüldüm başın sağolsun Rabbim en hayırlı vakitte sağlıkla nasip etsin AminnnCanım 16 hafta da kaybettim bebeğimi, kalbi durdu normal doğumla doğurdum