- 22 Ocak 2008
- 8.703
- 8.584
Kuzum benim iki sağlıklı çocuğum var, bu ilk oldu o yüzden doktor test vs önermedi kürtajdan sonra genetiğe gönderildi sağlıklı bir kız bebek denildi, yani hiç. Bir sebep gösterilmedi, senin bu 3. İse doktor bir takım testler istiyorlar, bunları da buradan öğrendim ben, inşallah yeniden bu sefer sağlıklı bir gebeliğin olur canım, ama testlerini ihmal etme olur mu, ona göre hamile kaldığın an yada öncesinde ilaç başlatıyorlarmış, şimdi bizde yeniden istiyoruz bebek doktor bir vitamin verdi gebe kalana kadar kullan dedi başladım 2 aydır, gerçi daha deneme yapmadık ben memlekete geldim dönünce nasipse başlarız denemelere Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler versinSana da çok geçmiş olsun canımm. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah Çok haklısın sabretmekten başka bir çare yok beklicez inşallah mükafatını alıcaz rabbim kapısından ayırmasın bizi
sebebini araştırdınızmı canım. Şimdi biz araştırmaya gidicez. Genetik bir problem falanmı var diye. Gerci benim 3. Sağlıksız gebeliğim bu ama ilk 2si hiçbir şekilde ilerlememişti bunun kadar betada sadece hamile olduğumu biliyordum. Bunda da 8. Haftada kalbi durduğu gün doktor ikiz olduğunu farketti ama birisi çok küçük kalmış gelişmemiş kalbide atmıyordu. Diğerinin 2 gün de durdu. Annemde şimdi diyor acaba birisi önceden durdu kalbi de diğerinimi zehirledi diyor. Doktorada hiç onu sormak aklıma gelmedi
Düşük sonrası gebelik planlayanlar topiğimiz var, oradaki kızlar çok bilgili bu konularda istersen yardımcı da olurlar, hemde neler hissettiğimizi çok iyi anlıyorlar sağolsun lar, gelmek istersen bekleriz