Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eksik var canım normalde herkes kişi başı 1 cüz okuyor ama listeden çıkan arkadaşlar oldu onlardan kalanları aramızda paylaşıyoruz. Bu haftadan itibaren seni de ekliyorum o zaman senden ricam düzenli okursan çok memnun olurum. Her hafta cuma günleri dualamak üzere haftada 1 cüz okuyarak Kuran'ı Kerim Hatmi yapıyoruz. Bu hafta mesela 2.cüz seninse diğer haftaya 3.cüzü okuyacaksın o yüzden adetli dönemine denk geleceği zaman önceden okuyoruz yine eksik kalmamış oluyor. Sende bu şekilde yaparsan çok sevinirim.Eksik varsa beni de alabilirsiniz :)
Bugün içinde mi okumam gerekiyor. Okurum ama bir güne okuyamam sanırım. Anladım. Haftası haftasına düzenli bildirim yaparım mutlaka. Teşekkürler Allah razı olsun.Eksik var canım normalde herkes kişi başı 1 cüz okuyor ama listeden çıkan arkadaşlar oldu onlardan kalanları aramızda paylaşıyoruz. Bu haftadan itibaren seni de ekliyorum o zaman senden ricam düzenli okursan çok memnun olurum. Her hafta cuma günleri dualamak üzere haftada 1 cüz okuyarak Kuran'ı Kerim Hatmi yapıyoruz. Bu hafta mesela 2.cüz seninse diğer haftaya 3.cüzü okuyacaksın o yüzden adetli dönemine denk geleceği zaman önceden okuyoruz yine eksik kalmamış oluyor. Sende bu şekilde yaparsan çok sevinirim.
Vaktin varsa bugün 10.cüzü okuyabilir misin?
Tamam canım o zaman ben okurum akşam eve gidince. Sen diğer hafta başlarsın hatta şöyle söyleyim önümüzdeki hafta 11.cüz senin olacak şimdiden başla istersen okumaya. Bildirimleri perşembeden yapmaya başlıyoruz ki cuma ya duası yetişsin diye buna da dikkat edersen çok sevinirim canım. İlk sayfada hangi cüzde secdeler var onlarda yazıyor ordan da bakabilirsin Hoşgeldin aramızaBugün içinde mi okumam gerekiyor. Okurum ama bir güne okuyamam sanırım. Anladım. Haftası haftasına düzenli bildirim yaparım mutlaka. Teşekkürler Allah razı olsun.
Tamam kuzum sorun değil
Hoşbuldum :) tabii 11. Cüzü aldım o zaman.Tamam canım o zaman ben okurum akşam eve gidince. Sen diğer hafta başlarsın hatta şöyle söyleyim önümüzdeki hafta 11.cüz senin olacak şimdiden başla istersen okumaya. Bildirimleri perşembeden yapmaya başlıyoruz ki cuma ya duası yetişsin diye buna da dikkat edersen çok sevinirim canım. İlk sayfada hangi cüzde secdeler var onlarda yazıyor ordan da bakabilirsin Hoşgeldin aramıza
Rabbim dualarımızı hatimlerimizi kabul etsin inşaAllah
Canımmm ben ne sorduğunu anlayamadım valla kusura bakmaHoşbuldum :) tabii 11. Cüzü aldım o zaman.
Son olarak birşey sormak istiyorum 10. Cüze gelince bir hatim tamamlanmış oluyor ben kendi hatimimi alabilir miyim. Bir ablama sözüm var ona vermek istiyorum da
Canım ben okudum.
Okudum bildirim yapamadım şimdi fırsat buldum