- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
Gece okuyup bildireceğim hemen canımKURAN'I KERİM HATMİ
. .
SON GÜN
Katılan Arkadaşlar ;
1.cüzAsiltutku
2.cüzB Buluts34
3.cüz@Ssevincli Ablası
4.cüz@Ssevincli Komşusu
5.cüz@beratbedirhan
6.cüzH M
7.cüz@zey_nep
8.cüz@Zerre
9.cüzCookiie
10.cüz@Ceren0134
11.cüz@Assos32
12.cüz@burcusami
13.cüzH M
14.cüzR rana20
15.cüz@28mn Annesi
16.cüz@SoLeiL12
17.cüz@N u r
18.cüz@HejaR12
19.cüzmutlulukbenihicbirakma Kardeşi
20.cüz@Nana929
21.cüzkavs-i kuzah
22.cüzR rana20 Annesi
23.cüz@Teneffus Zili
24.cüz@Ebruazra
25.cüz@Ada-anne
26.cüzmuhursuzpusula
27.cüzZ zinciriye
28.cüz@Ssevincli Ablası
29.cüz@Morrmeneksee
30.cüzRuzgarruya
@Nana929 (mazeretli)
@Mintimint (mazeretli)
@Blue_Peri (mazeretli)
KIZLAR BUGÜN BİLDİRİMLERİ BEKLİYORUMMMM
SON BİLDİRİM 27.05 PERŞEMBE GÜNÜ AKŞAMA YAPILACAKTIR. LÜTFEN BU KONUDA HASSASİYET GÖSTERELİM ARKADAŞLAR
Konuyu takipteyim ama banada bildirim gelmiyor etiket bildirimi dahi gelmedi hiç arayipta buldumBurdan bana bildirim gelmiyor canim yarin yazarim okundugunu
Banada gelmiyor canım. Bende arayıp giriyorumKonuyu takipteyim ama banada bildirim gelmiyor etiket bildirimi dahi gelmedi hiç arayipta buldum
Kızlar uzun süre konuya girilmeyince bildirim düşmüyor çoğu dua grubunda bana da öyle oluyor özellikle girip bakıyorum aklınızda olsunKonuyu takipteyim ama banada bildirim gelmiyor etiket bildirimi dahi gelmedi hiç arayipta buldum
Tamam canım yapacak bişey yok artık bildirim. Aslında sürekli etiket yapıyorum tek tek yazarak ama gruba girilmeyince aktif olmayınca sanırım bildirimler düşmüyor benimde başıma gelmişti bikaç gruptaArkadaşlar hakkınızı helal edin banada bildiri gelmemiş bugün akşam okusam olur mu şuan işteyim
İnşaallah en geç 7 gibi bildirim yapacağımTamam canım yapacak bişey yok artık bildirim. Aslında sürekli etiket yapıyorum tek tek yazarak ama gruba girilmeyince aktif olmayınca sanırım bildirimler düşmüyor benimde başıma gelmişti bikaç grupta
Evet canım ben sana okumalar bitince listeyi atacağım ilk sayfada nasıl yapılacağı yazıyor ona göre yaparsın
Tamam teşekkür ederim Allah kabul etsin inşallahEvet canım ben sana okumalar bitince listeyi atacağım ilk sayfada nasıl yapılacağı yazıyor ona göre yaparsın
Amin gulummTamam canım benim ağzına sağlık Rabbim kabul etsin inşallah