- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canım bi üst cüze geçerek devam etcez önümüzdeki hafta 30.cüz senin ağzına sağlık Rabbim kabul etsin inşallah
Evet canım hepimizin ismini tek tek söyleyip duaya dahil ederek dualarsınOlur tabi yaparım hatim duası yazan yeri okucam değil mi
Amin inşallah allah razı olsun. 30. Cüzü okurken hatim duasinida mi okuyimAynen öyle canım bi üst cüze geçerek devam etcez önümüzdeki hafta 30.cüz senin ağzına sağlık Rabbim kabul etsin inşallah
R rana20 4.cüzü okudum rabbim kabul etsin inşallahKURAN'I KERİM HATMİ
. .
SON GÜN
Katılan Arkadaşlar ;
1.cüz B Buluts34
2.cüz Ssevincli Ablası
3.cüz Ssevincli Komşusu
4.cüz ohbb
5.cüz H M
6.cüz zey_nep
7.cüz Z Zerre
8.cüz @Mimariye
9.cüz Ceren0134
10.cüz @Assos32
11.cüz burcusami
12.cüz Blue_Peri
13.cüz R rana20
14.cüz @28mn
15.cüz SoLeiL12
16.cüz i p e k
17.cüz HejaR12
18.cüz mutlulukbenihicbirakma Kardeşi
19.cüz Nana929
20.cüz kavs-i kuzah
21.cüz Tavuk_suyu_
22.cüz Teneffus Zili
23.cüz E Ebruazra
24.cüz @Ada-anne
25.cüz @ciceklibocekli111
26.cüz Z zinciriye
27.cüz Mintimint
28.cüz Morrmeneksee
29.cüz Ruzgarruya
30.cüz Asiltutku
KIZLAR İSMİNİ VE DUASINI (kısa olmak kaydıyla) PAYLAŞMAK İSTEYENLER BANA ÖZELDEN YAZABİLİR. HATİM DUASI İSMİMİZE YAPILIRSA DAHA GÜZEL OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. Duayı yapacak arkadaşa ben özelden ileteceğim
Tamam canım herkes okuyup bildirimini yapsın ben dualarım inşallahEvet canım hepimizin ismini tek tek söyleyip duaya dahil ederek dualarsın
Ben sana özelden liste atarım canım duaları okuduktan sonra isimlerimizi ve dualarımızı okursun bak ilk sayfada ve yukarıda da nasıl yapılacağını yazdım ordan da bakabilirsinTamam canım herkes okuyup bildirimini yapsın ben dualarım inşallah
TamamdırBen sana özelden liste atarım canım duaları okuduktan sonra isimlerimizi ve dualarımızı okursun bak ilk sayfada ve yukarıda da nasıl yapılacağını yazdım ordan da bakabilirsin
Ben ilk bildirim yapıldığı zaman 30. Cüzü almak istediğimi yazmıştım ama beni 7. Cüze yazmışsınız ben daha az önce gördüm öyle olduğunu ,ben 7. Cüzü de mi okuyayım
30 bendeydi okudum da zaten karışıklık oldu heralde
Ben ilk 30. Cüzü almak istediğimi yazmıştım ama sorun değil 7. Cüzü de okuyabilirim30 bendeydi okudum da zaten karışıklık oldu heralde
Yaa okumasaydım değiştirdik ama bende okudum sen yazdiginda ben çoktan almıştım zaten ama sana söylenmemiş gaibaBen ilk 30. Cüzü almak istediğimi yazmıştım ama sorun değil 7. Cüzü de okuyabilirim
Bende ilk hatim grubu oluşturulurken yazmıştım hatta listeye ekliyoruz demişlerdi ama 7. Cüz olarak yazmışlar bende 30. Cüzü okuduktan sonra gördüm ama önemli değil ben 7 yi okurumYaa okumasaydım değiştirdik ama bende okudum sen yazdiginda ben çoktan almıştım zaten ama sana söylenmemiş gaiba
Canım benim bi karışıklık olmuş kusura bakmaBende ilk hatim grubu oluşturulurken yazmıştım hatta listeye ekliyoruz demişlerdi ama 7. Cüz olarak yazmışlar bende 30. Cüzü okuduktan sonra gördüm ama önemli değil ben 7 yi okurum