- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
Tamam canim gece bakayım hepsineIlk sayfaya bak canım daha açıklayıcı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim gece bakayım hepsineIlk sayfaya bak canım daha açıklayıcı
Çocukla zor cnm ya katılamamKızlar sadece kadir gecesi okunucak katılmak isterseniz
@Nego
@Bonus
@Calcifer
@Morlale8
@Tosun Pasa
@Magnifiaque
@JES
@Msspinkie
@Pembe Lotus
@Bonus
Ahtapot Anne
@_HALLEY_
@Nefes0858
burcusami
@sweetgirlcandy
@A R Y A
@geceyagmuru
@N u r
agustos72
@OraEtLabora
@Meral01
@Ballikabak
@Birbasak
@Btlaydnz23
@SUHAN
@hayalleriolankiz
@Kipa2008
@Assos32
@Nefes0858
@Kipa2008
@Sehrazat6
@Life light
@anabel lee
@nursevdi
@goah
@begonvil1985
@madamseker
5 528mucizemmm
@Bidar Sultan
@greyfurt
@Kubraclnareymenmfthbyrktr
@Merayyy
@Sohrab
@mavikelebek34
@Ada-anne
Bal0ncuk
@Taze fasulye
Levaiz
@Ssevincli
@Sadelikherseydir
@My moonlight
Kadir süresi ve inşirah süresiTamam canim gece bakayım hepsine
Katilirim kuzumKızlar kadir gecesi yaklaşıyor Kadir gecesini inşallah dualarla ibadetlerle geçirelim 2 kuran hatmimiz dua grubumuz var her ikiside kadir gecesi günü bitiyor Allahın izniyle
Kızlar şöyle düşündüm yine kadir gecesi yine birlikte dualar okuyalım sadece kadir gecesi için okunucak bir kere okunucak süreler seçtim hepimizin bildiği ve kadir gecesi okunduğu zaman fazileti büyük sevabı maneviyatı büyük sureler
Sadece kadir gecesi okucak tek gecelik süreler
Kadir suresi kişi sayısına göre
Insirah süresikişi sayısına göre
ism-i azam duası 3 kez okunucak
Fetih süresi 1 kez okunucak
yasin-i şerif 1kez okunucak
Kadir süresi ve inşirah suresi
Toplam okuma sayisi 41 olması daha uygun ama 41 okuma olması için 41 kişi olmak lazım listede kaç kişi olucak katılım ne olucak bilmediğim için tam şu kadar okunucak diyemiyorum sadece 41 okuma yada daha fazla tamamlanirsa çok güzel olur mesela
20 kişi olursak 3 okuma olucak gibi
Aslında yasin-i şerif 41 kez okunsun istiyorum ama o gece herkesin özel ibadeti olucak çok olur diye 1 okunsun dedim
Arapça bilmiyorum ama bu geceyi de kaçırmak istemiyorum diyen arkadaşlar Türkçe mealini okuyabilirsiniz aşağıda paylaştığım şekilde
Ben katılırım diyorsanız etiket yapın kızlar...yeterli çoğunluk olursa okuma yapalım...ALLAH razı olsun...
KADİR SURESİ OKUNUŞU
Bismillahirrahmânirrahîm.
• İnna enzelnahü fiy leyletilkadr
• Ve ma edrake ma leyletülkadr
• Leyletülkadri hayrüm min elfi şehr
• Tenezzelülmelaiketü verruhu fiyha biizni rabbihim min külli emr
• Selamün hiye hatta matle’ılfecr
İNŞİRAH SURESİ ARAPÇA OKUNUŞU
1- Elem neşrah leke sadrek
2- Ve vada'na 'anke vizreke
3- Elleziy enkada zahreke
4- Ve refa'na leke zikreke
5- Feinne me'al'usri yüsren
6- İnne me'al'usri yüsren
7- Feiza ferağte fensab
8- Ve ila rabbike ferğab
İSMİ AZAM DUASI TÜRKÇE OKUNUŞU
Eûzü bi’llâhimineş şeytanirracim.Bismillahirrahmanirrahim.
”Allâhümme inni es’elüke bi-enni leke’l-hamdü lâ ilahe illâ ente’l-Mennânü,yâ Hannanü,yâ Mennanü,ya Bedi’as-semâvâti ve’l-ard,Yâ zel celali vel ikram.”Ya Hayyu,Ya Kayyûm.Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin..Allâhümme inni es’elüke bi-enni eşhedü enneke ente’l-lâhü lâ ilahe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedüllezi lem-yelid,ve lem yüled,ve lem yekûn lehü küfuven Ehad.Elif Lâm Mim,Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm.Ve ilâhüküm ilâhün Vahidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim.Yâ zel celâli vel ikram.Yâ Erhame’r-Rahimin.Allâhümme inni es-elüke bi-enneke ente’l-lahu lâ ilahe,illâ entel Vâhidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled,ve lem yekün lehü küfüven Ehad.Lâ İlâhe illâllahu vahdehü lâ şerike leh,lehü’l mükü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey’in Kadir.Lâ ilâhe illallahu ve lâ havleve la kuvvete illâ billahil Aliyyil Azim.Es-elüke bismike’l-e’azze’l-ecelli’l-ekrem.Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya
Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir.Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.”
İSMİ AZAM DUASI TÜRKÇE MEÂLİ
“Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak, Celil ve Cebbar olan O'dur. O'ndan başka ilah yoktur. Ancak bütün kullarının hallerine vakıf olan ve kusurlarını örtbas edendir. Allah'tan başka ilah yoktur. Gece ile gündüzü halk eden O'dur. Allah'tan başka ilah yoktur. Tektir, şeriki yoktur, tektir ve birdir. Biz O'na hamdü sena ederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak O vardır, tektir, ortağı yoktur. Tek bir Allah'tır. Biz O'na ibadet ederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak O vardır, tektir ve ortağı yoktur. Tek bir ilahtır. Bizler O'na şükrederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Allah tektir, ortağı yoktur, Muhammed O'nun Resuü'dür. Hay ve Kayyum O'dur. Allah'ın rahmeti mahlukatının en hayırlısı olan Muhammedin al ve ashabının ve hepsinin üzerine olsun. Şehadet ederim ki Sen hem Rabbimiz ve hem de Halikimizsin. Allah'ım, beni mağfiret eyle, ey Allah, ey Allah, ey Allah Rahmetinle beni yarlığa Zira, Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin.”
@oznurvarol
@madammor
@rana20
@tiniminihaniim
@Fatmazell
MssPARE
@ezgiisel
@Lna16
C A N O
@kavs-i kuzah
@BlueBerry4268
@bir mucizee
@Life light
@Ballikabak
@Delice
Tamam kuzum ekliyorumKatilirim kuzum
Tamam canim beni yaz yasin okurumYesmar Yesmarr
Cericeri kızlar sadece kadir gec3si için okunucak süreler katılmak istermisiniz sayfanın ilk başında açıklamalar var
Tamam canim beni yaz yasin okurum
Ekledim kızlar ❤Ben de katılayım :)
Ekliyorum canımBeni de ekler misin canım MssPARE
Tamam canım inşaallah ekle beniNevreste canım
1 yasin süresi
1 fetih suresi
Kadir süresi ve inşirah süresi kişi sayısına göre okunuyor
Ve ismi azam duası
Bunları sadece kadir gecesi günü okuyacağız ve biticek
Katılırım dersen ekleyim 10 var cüzler biter inşallah
Kızlar dualar yukarda sadece kadir gecesinde bir defa olucak okumalar katılmak istersenizKızlar kadir gecesi yaklaşıyor Kadir gecesini inşallah dualarla ibadetlerle geçirelim 2 kuran hatmimiz dua grubumuz var her ikiside kadir gecesi günü bitiyor Allahın izniyle
Kızlar şöyle düşündüm yine kadir gecesi yine birlikte dualar okuyalım sadece kadir gecesi için okunucak bir kere okunucak süreler seçtim hepimizin bildiği ve kadir gecesi okunduğu zaman fazileti büyük sevabı maneviyatı büyük sureler
Toplam okuma sayisi 41 olması daha uygun ama 41 okuma olması için 41 kişi olmak lazım listede kaç kişi olucak katılım ne olucak bilmediğim için tam şu kadar okunucak diyemiyorum sadece 41 okuma yada daha fazla tamamlanirsa çok güzel olur mesela
Aslında yasin-i şerif 41 kez okunsun istiyorum ama o gece herkesin özel ibadeti olucak çok olur diye 1 okunsun dedim
Arapça bilmiyorum ama bu geceyi de kaçırmak istemiyorum diyen arkadaşlar Türkçe mealini okuyabilirsiniz aşağıda paylaştığım şekilde
Ben katılırım diyorsanız etiket yapın kızlar...yeterli çoğunluk olursa okuma yapalım...ALLAH razı olsun...
KADİR SURESİ OKUNUŞU
7- Feiza ferağte fensab
8- Ve ila rabbike ferğab
”Allâhümme inni es’elüke bi-enni leke’l-hamdü lâ ilahe illâ ente’l-Mennânü,yâ Hannanü,yâ Mennanü,ya Bedi’as-semâvâti ve’l-ard,Yâ zel celali vel ikram.”Ya Hayyu,Ya Kayyûm.Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin..Allâhümme inni es’elüke bi-enni eşhedü enneke ente’l-lâhü lâ ilahe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedüllezi lem-yelid,ve lem yüled,ve lem yekûn lehü küfuven Ehad.Elif Lâm Mim,Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm.Ve ilâhüküm ilâhün Vahidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim.Yâ zel celâli vel ikram.Yâ Erhame’r-Rahimin.Allâhümme inni es-elüke bi-enneke ente’l-lahu lâ ilahe,illâ entel Vâhidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled,ve lem yekün lehü küfüven Ehad.Lâ İlâhe illâllahu vahdehü lâ şerike leh,lehü’l mükü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey’in Kadir.Lâ ilâhe illallahu ve lâ havleve la kuvvete illâ billahil Aliyyil Azim.Es-elüke bismike’l-e’azze’l-ecelli’l-ekrem.Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya
Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir.Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.”
“Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak, Celil ve Cebbar olan O'dur. O'ndan başka ilah yoktur. Ancak bütün kullarının hallerine vakıf olan ve kusurlarını örtbas edendir. Allah'tan başka ilah yoktur. Gece ile gündüzü halk eden O'dur. Allah'tan başka ilah yoktur. Tektir, şeriki yoktur, tektir ve birdir. Biz O'na hamdü sena ederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak O vardır, tektir, ortağı yoktur. Tek bir Allah'tır. Biz O'na ibadet ederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak O vardır, tektir ve ortağı yoktur. Tek bir ilahtır. Bizler O'na şükrederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Allah tektir, ortağı yoktur, Muhammed O'nun Resuü'dür. Hay ve Kayyum O'dur. Allah'ın rahmeti mahlukatının en hayırlısı olan Muhammedin al ve ashabının ve hepsinin üzerine olsun. Şehadet ederim ki Sen hem Rabbimiz ve hem de Halikimizsin. Allah'ım, beni mağfiret eyle, ey Allah, ey Allah, ey Allah Rahmetinle beni yarlığa Zira, Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin.”
@oznurvarol
@madammor
@rana20
@tiniminihaniim
@Fatmazell
MssPARE
@ezgiisel
@Lna16
C A N O
@kavs-i kuzah
@BlueBerry4268
@bir mucizee
@Life light
@Ballikabak
@Delice
ne okuyacagiz canim :))Kızlar sadece bir gecelik okuma okucak kadir gecesi günü katilmak istermisiniz
C Capanin Gururu Teyom
evhayalim
M Musluk Suyu
Selizay
N N E S L i
Jenna16
C A N O
yorgun anneanne
Lady bug
yasminsay
Dahliadivin
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
firdefs
pearlshine
WunderLost
Bal0ncuk
HAbibte
Mcz09
Oriana
UcanSupurge
ben varimKızlar kadir gecesi yaklaşıyor Kadir gecesini inşallah dualarla ibadetlerle geçirelim 2 kuran hatmimiz dua grubumuz var her ikiside kadir gecesi günü bitiyor Allahın izniyle
KADİR SURESİ OKUNUŞU
7- Feiza ferağte fensab
8- Ve ila rabbike ferğab
@oznurvarol
@madammor
@rana20
@tiniminihaniim
@Fatmazell
MssPARE
@ezgiisel
@Lna16
C A N O
@kavs-i kuzah
@BlueBerry4268
@bir mucizee
@Life light
@Ballikabak
@Delice
İsterim nasib olursaYesilMaviKalp kadir gecesi için dua okuyacağız katilmak istermisin
Bende alıntı yaptım geliyordum ekliyorum minikimben varim