- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
- Konu Sahibi Karloosski
Kadınsı olunmaz kadınsı doğulur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki, ben 1.53 boy 80 kilo ile ne kadar gadınsı olabilirim?Biraz icinde olacak sanırım sonradan yapabilen var mi bilemiyorum. Ben kücüklugumden beri cilveli isveli bir kız oldum sen mesela nasıl davraniyorsun giyimin mi yürüyüşün mu sohbetin mi hangi konuda daha kadnsı olmak istiyorsun
Ya yapma böyle şeyler
Kitap al koy kafana. "Ben dünyanın en güzel kadınıyım" diye yürüYani hal ve hareketlerim nasıl olmalı sizce ya da kıyafet konusunda
Ama hayır calci o öyle değildi ben dünyanın en güzel garısıyam böyle söylerse olur belkiKitap al koy kafana. "Ben dünyanın en güzel kadınıyım" diye yürü
Yavrum kilolu insanlar kadınsı olamaz mıPeki, ben 1.53 boy 80 kilo ile ne kadar gadınsı olabilirim?
Bir de şey var rüzgar bacağını açacak sen kapayacaksın. O açacak sen kapayacaksınAma hayır calci o öyle değildi ben dünyanın en güzel garısıyam böyle söylerse olur belki
Aslında rahatsız edici bir şeklim yok, gayet de popomun belimin yeri belli. Göğsüm büyük. Ne bileyim.Yavrum kilolu insanlar kadınsı olamaz mı
Mesaj alindı kuzum o zaman kacalımArkadaşlar bıyık kokusu alıyorum. Sakal da olabilir.
Aslında arz talep meselesi zibilyon tane seksi çamaşır durur köşede çamaşır sulu t-shirtle en güzel anlar yaşanır. Bizde.Sanırım ben de ultra odunum yaa. Görünüşte kibarsın naifsin diyorlar evde odunum deyince inanmıyorlar ama insanın biraz içinden gelecek bence hiç sexy giyniyim diye bı çabam olmadi evde. Olmalı mı aceba sorgulamaya başladım şu an kendimi
Sohbet konusunda olabilir mesela ?Biraz icinde olacak sanırım sonradan yapabilen var mi bilemiyorum. Ben kücüklugumden beri cilveli isveli bir kız oldum sen mesela nasıl davraniyorsun giyimin mi yürüyüşün mu sohbetin mi hangi konuda daha kadnsı olmak istiyorsun
Çok erkek muhabbetlerine girmem ben mesela argo falan konusmalar yapiyosan yapmamaya çalış ki ortamda kadın olduguna dikkat ederek davranslar.. ama dedigim gibi icten geliyor bu cok zorlama yaparsanda yapmacık olabilirsind
Sohbet konusunda olabilir mesela ?
d
Dodoklorono büze büze konuşmak gibi mi?d
Havanı sevsinlerKendim olmayı tercih ediyorum. Kadınsılıkla işim olmaz .Kime neden beğendireyim kendimi. Adam olana kadın bile çok
Öyle amaHavanı sevsinler