Kadınsı olmak istemek

Tamaaamen mizaç meselesi 30a merdiven dayadım hala oğlan çocuğu gibiyim. Genel bi seksapalite asla yok. Şuh bakışlar bilmem ne hak getire. Ama canım fanfinfon isteyince ambians, kıyafet filan ağlatırım. Ama nadir. Rahat bi insanım. Eşim de rahat sever. Ne kadar salaşsam o kadar olumlu tepki alıyorum mesela. Ama merlin gibi kadınlara da bayılıyorum keşke öyle bi şey olsaymışım ama olmamış. Neyse ki partnerimle bir uyum sorunum olmadı. Bence dert etme yapmacık olma.

Tamaaamen mizaç meselesi 30a merdiven dayadım hala oğlan çocuğu gibiyim. Genel bi seksapalite asla yok. Şuh bakışlar bilmem ne hak getire. Ama canım fanfinfon isteyince ambians, kıyafet filan ağlatırım. Ama nadir. Rahat bi insanım. Eşim de rahat sever. Ne kadar salaşsam o kadar olumlu tepki alıyorum mesela. Ama merlin gibi kadınlara da bayılıyorum keşke öyle bi şey olsaymışım ama olmamış. Neyse ki partnerimle bir uyum sorunum olmadı. Bence dert etme yapmacık olma.
Sanırım ben de ultra odunum yaa. Görünüşte kibarsın naifsin diyorlar evde odunum deyince inanmıyorlar ama insanın biraz içinden gelecek bence hiç sexy giyniyim diye bı çabam olmadi evde. Olmalı mı aceba sorgulamaya başladım şu an kendimi 😃🤔🤔🤔

[/QUOT:KK9:

Arkadaşlar tavsiye verin nasıl daha kadınsı olabilirim
Biraz icinde olacak sanırım sonradan yapabilen var mi bilemiyorum. Ben kücüklugumden beri cilveli isveli bir kız oldum🤗 sen mesela nasıl davraniyorsun giyimin mi yürüyüşün mu sohbetin mi hangi konuda daha kadnsı olmak istiyorsun 🤔

X