- 30 Haziran 2020
- 5
- 5
- 27
- Konu Sahibi Karloosski
Arkadaşlar tavsiye verin nasıl daha kadınsı olabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar tavsiye verin nasıl daha kadınsı olabilirim
Yani hal ve hareketlerim nasıl olmalı sizce ya da kıyafet konusundaBiraz daha açar mısınız?
Sanırım ben de ultra odunum yaa. Görünüşte kibarsın naifsin diyorlar evde odunum deyince inanmıyorlar ama insanın biraz içinden gelecek bence hiç sexy giyniyim diye bı çabam olmadi evde. Olmalı mı aceba sorgulamaya başladım şu an kendimiTamaaamen mizaç meselesi 30a merdiven dayadım hala oğlan çocuğu gibiyim. Genel bi seksapalite asla yok. Şuh bakışlar bilmem ne hak getire. Ama canım fanfinfon isteyince ambians, kıyafet filan ağlatırım. Ama nadir. Rahat bi insanım. Eşim de rahat sever. Ne kadar salaşsam o kadar olumlu tepki alıyorum mesela. Ama merlin gibi kadınlara da bayılıyorum keşke öyle bi şey olsaymışım ama olmamış. Neyse ki partnerimle bir uyum sorunum olmadı. Bence dert etme yapmacık olma.
Katibim beni etiketlememissin yoksa beni seksi bulmuyomusun
İşim vardı. Acele ile. Pardon yavrumKatibim beni etiketlememissin yoksa beni seksi bulmuyomusun
Tamaaamen mizaç meselesi 30a merdiven dayadım hala oğlan çocuğu gibiyim. Genel bi seksapalite asla yok. Şuh bakışlar bilmem ne hak getire. Ama canım fanfinfon isteyince ambians, kıyafet filan ağlatırım. Ama nadir. Rahat bi insanım. Eşim de rahat sever. Ne kadar salaşsam o kadar olumlu tepki alıyorum mesela. Ama merlin gibi kadınlara da bayılıyorum keşke öyle bi şey olsaymışım ama olmamış. Neyse ki partnerimle bir uyum sorunum olmadı. Bence dert etme yapmacık olma.
[/QUOT
Tamam o zamanİşim vardı. Acele ile. Pardon yavrum
formülü içinden gelmesi sanırım yoksa yapmacık olur diyorlarYorumları okumaya geldim hiç öyle daha kadınsı olamadım henüz
Biraz icinde olacak sanırım sonradan yapabilen var mi bilemiyorum. Ben kücüklugumden beri cilveli isveli bir kız oldum sen mesela nasıl davraniyorsun giyimin mi yürüyüşün mu sohbetin mi hangi konuda daha kadnsı olmak istiyorsunArkadaşlar tavsiye verin nasıl daha kadınsı olabilirim