Kadınların mesajları

Eski bir şarkı da şöyle der;

Hayır dersem belki demek, belki dersem Evet anla..........

Biz kadınlar bilmece gibiyiz.......çözebilene aşkolsun şakkıdı

Hadi şarkının devamıda benden olsun.

Hayır dersem belki demek,belki dersem evet anla
Çok söz söyler kadınlar, evet demezler asla......

Teşekkürler canım.Okuyup yorum yazan herkese teşekkürler!...

gercektende cok güzel ya cok hosuma gitti:roflol::jeyyar: birde söyle birsey var duyupta cevap vermemek duymamazliktan gelmak, buda aslinda rahat birak beni anlamina geliyorkaydirigubbakcemile3

gercektende cok güzel ya cok hosuma gitti:roflol::jeyyar: birde söyle birsey var duyupta cevap vermemek duymamazliktan gelmak, buda aslinda rahat birak beni anlamina geliyorkaydirigubbakcemile3

Gliba bu senin en çok yaptığın şey!.........

Aslında haklısın Açelya Elif!.....Ama maalesef ben bunuyapamıyorum.Çünkü benimki cevap almadan gitmez başımdan.

a.s.slm benide aranısa alırmısınız sitede yeniyim kayboluyorum burayı tesadüf buldumhep buraya takılmak istiyorum öpüldünüz:1hug:

a.s.slm benide aranısa alırmısınız sitede yeniyim kayboluyorum burayı tesadüf buldumhep buraya takılmak istiyorum öpüldünüz:1hug:

ÜZÜLME CANIM YAKINDA ALIŞIRSIN.kAYBOLMAMAK İÇİN DE KONTROL PANELİ VA R SAĞ ÜST KÖŞEDE.ABONE OLDUĞUN KONULARI ORADAN TAKİP EDEBİLİRSİN..

süper yaaa...hepsi de doğru valla..
paylaşım için teşekkür ederiz cnim
...trip bunlar ve ben hep yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…