bazı erkekleri delirtecek, çıldırtacak, kudurtacak tarzda seksî ve şehevî
Sen ciddi misinİsteyen istediği gibi eleştirebilir ama bnde bu bakış açısıyla bakıyorum. Hiçbi sebep haklı çıkarmaz tacizi tecavuzu ama teşvik ediyor mu evet ediyor !!!
şaka yaptın değilmi. senden bunu beklemezdim benİsteyen istediği gibi eleştirebilir ama bnde bu bakış açısıyla bakıyorum. Hiçbi sebep haklı çıkarmaz tacizi tecavuzu ama teşvik ediyor mu evet ediyor !!!
yok şaka yapmadım, gerçkten boyle duşunuyorum. Herkesin bakış açısına saygım var, pek kabul edilmiyceğini biliyorum fikrimin o yuzden kimseyle tartışmicam.şaka yaptın değilmi. senden bunu beklemezdim ben
inanmıyorumİsteyen istediği gibi eleştirebilir ama bnde bu bakış açısıyla bakıyorum. Hiçbi sebep haklı çıkarmaz tacizi tecavuzu ama teşvik ediyor mu evet ediyor !!!
bencede tartışmayok şaka yapmadım, gerçkten boyle duşunuyorum. Herkesin bakış açısına saygım var, pek kabul edilmiyceğini biliyorum fikrimin o yuzden kimseyle tartışmicam.
sahilde erkekleri görünce kudurma hissi gelmiyo vallahi bana,terbiyeli bir erkek rahatsız edecek derecede bakmaz zaten dindar olmak gerekmez bu nun içinhiç bir şey isterseniz anadan doğma dıolaşın tecavüze neden değildir. sokakta müşteri bekleyen hayat kadını bile isteği dışında birliktelik yaşamamalıo. tecavüze uğramamalı. bu kıyafet davranış,ne olursa olsun tecavüzü teşvik ediyor derseniz tecavüz eden kişinin eline kozverirsiniz. bahane yaratırsınız. bir gün kolları beni çekti bir gün bacakları birgün gözleri teşvik ettiğiye kadar gelir olay. bari biz kadınlar bunu demeyelim.
şimdi sana derlerki erkklerin nefsi var. :))sahilde erkekleri görünce kudurma hissi gelmiyo vallahi bana,terbiyeli bir erkek rahatsız edecek derecede bakmaz zaten dindar olmak gerekmez bu nun için
Kadın? Cinsel? Aynı cümlede birlikteşimdi sana derlerki erkklerin nefsi var. :))
şu nefs zaten sadece erkekte var. kadının cxinselliği yok. pehh
çarpılırmıyım dersin:)Kadın? Cinsel? Aynı cümlede birlikteamanın Tü Ka Ka