damacananın bile ırspısı var demek ki?Konu kıyafet ya da davranış ise, ne kadar çok giyerseniz giyin ne kadar mesafeli olursanız olun, karşınızdakinin niyeti bozuk olduktan sonra başınıza gelecekler az çok Bellidir.
Bu dünyada çite, damacanaya, cansız mankene, kaza, eşeğe, kundaktaki bebeğe şehvet duyanlar var.
Hem de sayıları hiç de az değil. Onların duydukları sapkınlığı neye bağlayarak haklı çıkaracaksınız acaba?
bencede yasaklansın kesinlikleseks iki taraflı yaşanır ,iki taraf da zevk alır .
ben şimdi her yakışıklı mayolu erkek gördüğümde kudurmalı mıyım?
biscolata erkeklerinin yasaklanmasını istiyorum.
seks iki taraflı yaşanır ,iki taraf da zevk alır .
ben şimdi her yakışıklı mayolu erkek gördüğümde kudurmalı mıyım?
biscolata erkeklerinin yasaklanmasını istiyorum.
yarildimmmmmdamacananın bile ırspısı var demek ki?
Varmış bilemedik...damacananın bile ırspısı var demek ki?
yok şaka yapmadım, gerçkten boyle duşunuyorum. Herkesin bakış açısına saygım var, pek kabul edilmiyceğini biliyorum fikrimin o yuzden kimseyle tartışmicam.
erkeklerinde kadınlarında nefsi aynı boşa uydurmasınlar,sapık olmak ayrı,erkek kardeşim bekar yıllardır hanımların içinde çalışıyor kimseye saldırmadı şimdiye dekşimdi sana derlerki erkklerin nefsi var. :))
şu nefs zaten sadece erkekte var. kadının cxinselliği yok. pehh
o işyerindeki kadınlar yeterince seksi olmayabilir.erkeklerinde kadınlarında nefsi aynı boşa uydurmasınlar,sapık olmak ayrı,erkek kardeşim bekar yıllardır hanımların içinde çalışıyor kimseye saldırmadı şimdiye dek
biz en son gece kıza tecavüz eden minübüsçu sapığı konuştuk eşimle aşkından gebersem bile karşımdaki beni istemiyorsa onunla birlikte olmak istemem,iğrenç birşey hayvanlıkAdamın yatağına girsen bir ağız kokusundan tiksindin mi hayır ben sevişmek istemiyorum dediğin an bitmiştir. Bu saatten sonra seni zorlaması tecavüzdür. Suçtur. Eşinin seninle istemediğin bir anda zorla birlikte olmaya çalışması tecavüzdür. Erkekleri bunu kabul edecek medeniyet seviyesine çekemedikçe mini etek tartışmasında takılı kalırız böyle. Her türlü dini siyasi görüşe saygım var. Ama senin görüşüne hiç saygım yok.. Kadının en büyük düşmanı yine kadın..
banka canım dekolte de giyiliyor,full makyaj ama saldırı olayı duyulmadı henüzo işyerindeki kadınlar yeterince seksi olmayabilir.
rızayı da tecavuzu de enaz senin kadar biliyorum. Senin herturlu goruşe değil kendin gibi duşunenlere saygın var.. Hiçbir şekilde tecavuz eden haklı değildir. Ancak anadan uryan gezende suçsuz değildir... Biliyorum bunu senin gibilere anlatmak çok guç. Zaten o yuzden çabalamiycam ama vicdanının sesini duyar gibiyim.. Haksızlığını bastırmak adına bu çığlıklar.Adamın yatağına girsen bir ağız kokusundan tiksindin mi hayır ben sevişmek istemiyorum dediğin an bitmiştir. Bu saatten sonra seni zorlaması tecavüzdür. Suçtur. Eşinin seninle istemediğin bir anda zorla birlikte olmaya çalışması tecavüzdür. Erkekleri bunu kabul edecek medeniyet seviyesine çekemedikçe mini etek tartışmasında takılı kalırız böyle. Her türlü dini siyasi görüşe saygım var. Ama senin görüşüne hiç saygım yok.. Kadının en büyük düşmanı yine kadın..
ortadoğuda kadınlar kapalı suç oranına bak açık kadınların olduğu ülke ile aynı neden sapık için fark etmez açık kapalırızayı da tecavuzu de enaz senin kadar biliyorum. Senin herturlu goruşe değil kendin gibi duşunenlere saygın var.. Hiçbir şekilde tecavuz eden haklı değildir. Ancak anadan uryan gezende suçsuz değildir... Biliyorum bunu senin gibilere anlatmak çok guç. Zaten o yuzden çabalamiycam ama vicdanının sesini duyar gibiyim.. Haksızlığını bastırmak adına bu çığlıklar.
kesinlikle cinsel eğtim ve terbiye ailede küçük yaşta verilmeliallah akıl vermiş beyin vermiş nefiste vermiş herkesin düşüncesine saygım var ama hangi dinden olursa olsun içinde allah korkusu olan yada olmayan en azından insan olduğunu bilen kimse için tecavüzün bir sebebi olamaz nasıl giyindinildiğinin bir önemi yok bence ki ülkemizde başörtülü olduğu halde tacize uğrayan hayat kadını olduğu halde tecavüze uğrayan yada yeteri kadar kapalı giyindiği halde tacize tecavüze uğrayan varken ben böyle taciz tecavüz gibi iğrenç davranışların hiç bir şekilde böyle nedenlerle meşrulaştırılmaya çalışılmasını doğru bulmuyorum böyle böyle birilerinin beyninde normalleştiriliyor bunlar en azından biz hakkımızı savunmalıyız en azından biz dur diyemesekte sesimizi duyurmalıyız aslında böyle adamların tek cezası olmalı caydırıcı cezalar olmalı meşrulaştırmak yerine ne ceza versek diye düşünseler keşke onu giymeyin bunu giymeyin demek yerine böyle erkeklere( ki bunlara adam bile diyemeyiz ya) bi taraflarına nasıl sahip çıkacaklarını öğretebilecek yada böyle adamlara göre nasıl cezalar verebileceklerini düşünseler onunla uğraşsalar keşke!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?