Kadınların Kitap Mekanı

Birkaç aydır kitap okuyamadım. Biraz neşelenmeye ihtyiacım vardı. ve pink freudun son kitabını oludum. İyi de geldi...

Pink freud= Beni hep sev...

Tugcecan:1

Okunmayı bekleyen kitaplarım
-Beklediğim Sendin.
-Boranın kitabı.
-La sonsuzluk hecesi.
-Pamuk İpliği.
-Sen benim ilk kitabımsın.
-Şahika ve Feraye
-Sokak kedisi Bob.

Umarım bunların hepsi bu ay biter ama hiç sanmıyorum hem iş hem dersler çok zor.

Sokak Kedisi Bob'un yorumunu merakla bekliyorumm

Tutunamayanlara büyük hevesle başladım. Oğuz Atay ince esprilieri ile beni kendine bağlamıştı ama bu kitap çok sıktı beni. bide yedi yüz küsür sayfa olunca kaç gündür elimde bekliyo. Ayşe Kulin'in Gece Seslerini almıştım geçen ama sonra farkettimki ben bu kitabı okumuştum oda hikayei bilmem nedeniyle ite kaka gidiyobirde siyasi kitaba başladım. Allah ne verdiyse

Ramazan Dikmen-Muhayyer

Nasıl sıkıldım,bitmesi için nasıl zorlandım anlatamam neticede hiç sevmediğim bir kitap oldu

gulshenidil:1

dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim ve yürekten kutlarım.

LaydLıne arkadaşım bebeğin huzurla ve sağlıkla büyüsün artık iki kız kitap listelerini zorlarsınız gibime geliyor:))

Bu ay daha siftahım yok. Bu hafta sonu aöf sınavlarım var, öbür haftalarda da sunumlarım ve finallerim. Bu ay çok okuyabileceğimi sanmıyorum ama elimden geleni yapacağım.

Diana Wynne Jones-Yürüyen Şato
Şato serisinin ilk kitabı,masal tadında, çok eğlencelive heyecanlı bir kitaptı.

Lavin-1

tutunamayanlar'a bende tutunamayanlardanım bir türlü bitiremedim. çok sıkıldım.

Aöf sınavlarını def ettim, sırada yüksek lisans sunumlarım var onları hallettim mi aranıza döneceğim. Ahh ahh kütüphaneden yeni kitaplar bile aldım öyle masamın üzerinden gözümün içine bakıyorlar.

iki şehrin hikayesi; çok karışık gelen bir hikayeydi ve fazla bir şey anlamadım.Sarmadı kitap bir türlü

limon-1

Yatakta İyi - Jennifer Weiner (Çok hoş, sürükleyici... Keyifle okudum. Sıra 2. kitapta ve devam niteliğindeyse sürprizleri merak ediyorum.)

kulitta . . 1

Sonunda bitirdim. Sevdiğim deyimlerin altını çizdim, arada göz atacağım. :)

1- Türkçe'de Deyimler

Kitap Açıklaması
Deyim kısaca, gerçek anlamından az çok farklı anlamlar taşıyan ve iki ya da daha çok sözcükten oluşan kalıplaşmış söz olarak tanımlanır. Atasözleri gibi, deyimler de halkın bir konudaki dünya görüşünün bir iki cümleye sığdırılmış özetidir; ulusal benliğinin aynasıdır. Deyimlerde de ulusun yüzyıllar öncesinden günümüze kadar ulaşan düşüncesi, inanışı, yaşayışı, gelenekleri, görenekleri saklanır. Deyimler, anlatmak istediğimizi kısa yoldan ifade etmemizi sağlayan, dilimizin anlatım olanaklarını sonsuz derecede genişleten dil zenginliğimizdir. Deyim hazinemizin büyük bir bölümünü derleyen kitabımızda, deyimlerimiz konusunda ayrıntılı bilgi veren bir inceleme yer almaktadır. Deyimlerimiz: Kulağımıza küpe olsun...

kedi83 . . 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…