- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.581
Sözde aranıza dönmüştüm ben değil mi arkadaşlar :26:
Yüzbaşı corellinin mandolini hala elimde.
Eminim bir çoğunuza oluyordur , bu aralar kitap elime aldığımda hiç olmayan uykum geliyor
Eşim diyor git yat ; yok yok diyorum okuyorum , hı hı diyor 25 dakikadır aynı sayfadasın
Ben de yolda okurken, aklım başka yerlere gidiyor, sonra ben ne okumuştum diyorum,tekrar geri dönüyorum. Bazende okumayı bırakıyorum, çünkü konsantre olamıyorum.
Sözde aranıza dönmüştüm ben değil mi arkadaşlar :26:
Yüzbaşı corellinin mandolini hala elimde.
Eminim bir çoğunuza oluyordur , bu aralar kitap elime aldığımda hiç olmayan uykum geliyor
Eşim diyor git yat ; yok yok diyorum okuyorum , hı hı diyor 25 dakikadır aynı sayfadasın
nuclear senin okuduğun kitaplar genelde sevebileceğim kitaplar oluyor. sanırım şizofren'i de öneriyorsun? çok merak ettim ama almak için sabır :97:
Biyolojik saatimize direndiğimiz zamanlar oluyor elbette, olmaz mı canım?
Mantığımızla, ruhumuzu barıştırıversek, zorunluluk dışında ruhumuzu şımartsak zaman zaman.
Niye inatlaşıyoruz anlamış değilim
Selam kızlar. Şubat ayının son kitabını yazayım hemen
1 - Havuz Başı - Sait Faik ABASIYANIK
2 - Tutuklu Yürek - Osman ÇEVİKSOY
3 - Katre-i Matem - İskender PALA
4 - Aşka dair - Geveze
5 - Sonsuz - Geveze
6 - Asmalı Pencere - Mustafa BALEL
Güzel bir hayat hikayesi. Üç ayrı bakış açısı. Sonu kötü bitiyor ama kurgu çok güzel gerçekten. İç acıtıyor okurken. Tavsiye ederim. Güzel ve akıcı bir dili var yazarın.
LAydLiNe : 6
Gördüm canım, geniş bir zamanda ekleyeceğim.Canım kadın avatarları konusuna bakarmısın bi ricam vardıda :)
Hadi yaaaaaaa sonunu yazmamam mı gerekiyorduBiiiiiippp...Aaaay!!! Kitabın sonu hakkındaki yorumunu görmedik canımcım.
Gördüm canım, geniş bir zamanda ekleyeceğim.
Utanarak söylüyorum bu ayı bir kitapla kapattım.
Yüzyıllık Yalnızlık - Gabriel Garcia Marquiez elimde sürünse de bitirirken kitaba haksızlık ettiğimi anladım. Ama vakit darlığı kitaptan kopmama sebep oluyordu. Kitabın adı, kitabın konusuna çok yakışıyor. Konumuz; ensest ilişkilerinden dolayı yüzyıl boyunca lanetlenen bir soy...
Herkesin en büyük sıkıntısı tekrarlanan isimler olsa da benim sıkıntım kitaptaki savaş konularıydı. Çünkü fazlaca sıkıyordu okurken ve anlaşılmıyordu.
Bunun dışında okunmaya değer bir kitap olduğunu düşünüyorum ve düşüncemi son sayfalarıyla pekiştirmiş oldum.
angel_elika... 1
1. Bab-ı Esrar/Ahmet Ümit
2. Nar Ağacı/Nazan Bekiroğlu
Burada bazı olumsuz yorumlar görünce önyargılı başlamıştım kitaba. Gayet güzel gitti. Ben çok akıcı buldum, çok beğendim.
7.Az-Hakan Günday
- rüya avcısı
- 35 kilo tembel teneke
- tek suçlu beyniniz -yasemin soysal
- Deli kadın Hikayeleri-Mine Söğüt
- Ekmek Kavgası-Orhan Kemal
- Beş Sevim Apartmanı-Mine Söğüt
8.Sana Gül Bahçesi Vadetmedim-Joanne Greenberg ; Bir başyapıt.. lisede türkçe öğretmenimiz tavsiye etmişti hep aklımdaydı keşke okumak için 10 yıl beklemeseydim.
DonukPudra..........8
çizelgene baktımda 5 ayınız kalmış.5 ay sonra yaşama sevincin geri dönecekherşeye oldugu gibi okumayada dört elle sarılacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?