Kadınların Kitap Mekanı

Şimdilik hedeflediğimiz sayıya ulaştık çok Şükür.
Bundan böyle bu kitaplığı zenginleştirmek için her fırsatı değerlendirmeye devam edeceğiz canım.
Elimdeki okunacaklar arasından da gönderebileceğim kitaplar çıkacaktır.
Daha sıkı okuyarak onlara uygun kitapları süzmeliyim. Umarım çok sayıdadırlar.
Sen de kendini hazır hissettiğinde gönderebilirsin yorgun savaşçıcım.

Benim siparişlerin gitmeme ihtimalidemi var. Stokta var veya yok bilgisi olsa daha iyi olurdu.

Stokta olanları sipariş verebiliyoruz canım.
Lakin nadiren de olsa, tükendiği halde belirtilmemiş olabiliyor.
Çoğu siteler e-mail, bazıları da telefon yoluyla bildiriyor.

iyi akşamlar kızlar ,uzuuun bir aradan sonra aranıza döndüm,açlık oyunlarına başladım takıldım bir türlü okuyamadımÇok ilgimi çekmedi ya da beklentilerim çoktu diyelim....Ancak bitirdim hatta daha iyi anlamak için filmini de izledim,yarım bırakmak olmaz diye düşünüp 2, kitaba başlıyorum,umarım daha güzeldir....
SAMANYOLU 1

kızlar kızlar

bu ayın son kitabı Türkçe "Off" --> Feyza Hepçilingirler

Konuşma ve yazı dilinde yaptığımız yanlışlar üzerine yazılmış bir kitap. Dil ile ilgilenen, bu konuda hassas olanlara tavsiye edebilirim.

diltesne --> 6

İyi yapmışsın canım, İncir kuşların da ben çok kötü olmuştum onlar daha da çok etkilenirdi, güzel kitap ama ilerde okumaları daha iyi olur.O kadar uğraşmışsın bi de yaa:13::13:

Ateşten Gömlek
80 günde devri alem
Define Adası
Dede Korkut Hikayeleri

Bu kitaplarıda ben aldım arkadaşlar listeden çıkarabilirsiniz
Herkesin kesesine bereket

Siparişleri verdim 2 güne kadar ellerinde olur inşallah
Tüm çocuklara keyifli okumalar

Harikasınız teşekkür ederimm

Canım bana da gönderir misin?
Çocuk kitapları mı topluyoruz bi yere acaba??
Anladığım kadarıyla öyle

Teşekkür ederiiiizz

Kore filmleri izleyip şiir okuyorum 30 umdan sonra romantik mi olacağım delirdim mi ne ???

çiçek senfonisi _özdemir asaf

Suskunlar - Lorenzo Carcaterra : Başlarda sıksada romanın konusu iyiydi....

H_İ_S 3

kızlar merhaba, bu ay nedendir bilmem, işlerin yoğunluğu, bayram telaşı derken pek okuyamadım. empatiye başlamıştım 600 küsür sayfalık bir kitap. çok sevdim. bitmek üzere ama ekim ayına yetişemedi, kasıma artık.
üzülere söylüyorum;

pretty_woman_0 (

tamam canım ben o listeden yazmaya çalışacağım o zaman en son alınamayan kitapları başa yazarak, çıktı alma şansım olmadığından yazıcam yazabildiğim kadarını, umarım internette okuduklarım gibidir ve bulurum güzel temiz kitaplar

iyice dikkatli okuma konusunda haklısın, ben mavi saçlı kız dan vazgeçtim mesela, kitap yorumlarına baktım çok etkilenenler olmuş, kızı okuyup etkilenenler olmuş, buna sebep olmak istemem.

merhabalar efenim : )

gecen gün kendime 'kücük aptalın büyük dünyası' ve 've geriye kalan her sey' kitaplarını aldım. blog yazarı pucca'nın. bridget jones'un günlügünü okuyan var mı aranızda bilmiyorum. aynen o tadı alıyorsunuz ve gercekten cok hosuma gitti. 1. kitabın 300. sayfasına geldim iki günde. normalde okusam okusam bir günde maksimum 50 sayfa okuyan biriyim. edebi şahaser sayılmaz belki ama okurken gülmek isteyenlere itinayla tavsiye edilir. : )

Selam kızlar, muhtemelen en azından bir süre için son kitaplarımı yazıyorum, aranızda olamayacağım, bu güzel paylaşımlar içiin hepinize teşekkür ederim, kendinize iyi bakın ..

Kİtaplarıma gelince :

Can boğazdan çıkar - Mehmet Ali Bulut : uzun zamandır okumak istediğim bir kitaptı, güzel bilgiler olan bir kitaptı okumak istedim.

Bilinç altının gücü - Joseph Murpy : İşte bu kitap şimdiye kadar benim hayatımda en büyük etkiyi yapan kitaplardan, hayatımda ters giden olayların nedeni işte bu dedim, herkese tavsiye ediyorum, inanın ve hayatınızdaki farkı görün ( çok reklam gibi oldu ama )

eski_bir_masal : 8

Teknede Üç Adam / Jerome K. Jerome

kedi83 . . 4

Ben çok sevdim. Okumanızı tavsiye ederim. :)

Arka kapak
"Bu kitabın esas güzelliği ne edebi üslubunda, ne de faydalı bilgiler içermesinde. Onu bu kadar güzel kılan yan, alabildiğine dürüst oluşu. Bu sayfalarda gerçekten de yaşanmış olaylar anlatılıyor. Yazarın tek yaptığı bu olayları biraz damha renklendirerek katkıda bulunmak:
... George, Harris ve Montmorency şiirsel varlıklar değil etten kemikten canlılar (özellikle de yaklaşık seksen kiloluk cüssesiyle George). Bu kitaptan çok daha derin düşünceler ortaya koyan, insan doğasına dair çok daha kapsamlı tahliller içeren eserler de vardır mutlaka;
.... ümitsizlik derecesinde iflah olmaz bir dürüstlük söz konusuysa, henüz bu kitabı geride bırakacak başka bir esere rastlamadım."
Londra, Ağustos 1889 basımından

Son düzenleme:
Karanlıkta ıslık çalmak - Lesley Kagen

Konusu ve anlatımı ilginçti ama pek beğenmedim. Okumasam da olurmuş.

busean....4

Pucca gerçekten çok eğlenceli bir masaüstü yazar. Edebi açıdan pek değerleri yok ama keyifli kitapları var.

Günaydınlar

Bu sene Tüyap kitap fuarı 17-25 Kasım arası...Bilmek isteyen olur belki
Ben gitmek istiyorum ama daha kendi kitaplığımdaki kitapları bitiremedim.:26:Bu sene için böyle bir hedefim var. 1 sene içinde kitaplığımdaki tüm kitapları okuyacağım. Yani umarım

Ben gitmek istiyorum ama daha kendi kitaplığımdaki kitapları bitiremedim.:26:Bu sene için böyle bir hedefim var. 1 sene içinde kitaplığımdaki tüm kitapları okuyacağım. Yani umarım

İnşallah bitirirsin...Oranın havasını solumak için gidersin sende

sabah birsürü aksilik yaşadım :44: başıma gelen pişmiş tavugun başına gelmemiştir işe geç kaldım ama bugun göndereceğim diye söz verince içimden yarına ertelemekte gelmedi nihayet öğlen gönderebildim dün akşam biraz rahatsızlandım tam kitap listesine bakamadım.arkadaşımda 21 kitap getirmiş.35 de bende vardı.toplam 56 kitap kuş olup uçsun hemen varsın istiyorum

Bir şeyi çok istersen olmaması için ne kadar engel varsa karşına çıkar zaten...Ne kadar çok kitap göndermişin maşallah sana Bende eşime verdim göndermesi için ama gönderemedi henüz..Bugün toplantıları var hala bitmedi Salıdan beri bir aksilik çıkıyor sürekli yollayamıyorum bende...

İyi yapmışsın canım, İncir kuşların da ben çok kötü olmuştum onlar daha da çok etkilenirdi, güzel kitap ama ilerde okumaları daha iyi olur.O kadar uğraşmışsın bi de yaa:13::13:

seve seve uğraştım

olsun canım kasıma bitmiş olacak ve direkt 1 ile başlamış olacaksın

Günaydınlar

Bu sene Tüyap kitap fuarı 17-25 Kasım arası...Bilmek isteyen olur belki

orada olmak vardı

gerçekten öyle.bende pazartesinden beri göndermeye çalışıyorum.bugunde kalmasına gönlüm razı gelmedi.seninkide yola çıkmıs sayılır.eşin ilk fırsatında gönderir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…