- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.121
kızlar eğer sahaflara uğrayamazsam, evden "martı" ve "yaz bitmesin-iclal aydın" ı göndermeyi düşünüyorum sonra yine kendime alırım ben diye, ama çok mu oldu martı acaba? bir de ptt kargonun sitesinde 2 kg ya kadar aynı fiyat gibi okudum o zaman sonraya bıraksam diyorum sonraki aylarda daha çok kitap tedarik ederek, ne dersiniz? listeden alınmamışları eklerseniz sahaflara gidebilirsem öncelikle onlara bakarım.
Benim siparişlerin gitmeme ihtimalidemi var. Stokta var veya yok bilgisi olsa daha iyi olurdu.
iletirim canım
incir kuşlarını değiştirdim canım.piruzeyide verdim.ondada şiddet var.bir kitabı yanlış almısım birininde cildini begenmedim.onları değiştirdim dün.olmusken listedekilerden olsun dedimYüzüncü Ad- Amin Maalouf,gelibolu,iki dirhem bir çekirdek yerlerine bunları aldım.kış bahçesi bide negatif sulardan pozitif limanlara aldım.benim kitap listem değişti son halini yine eklerim yarın göndermeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa
Ateşten Gömlek
80 günde devri alem
Define Adası
Dede Korkut Hikayeleri
Bu kitaplarıda ben aldım arkadaşlar listeden çıkarabilirsiniz
Herkesin kesesine bereket
Siparişleri verdim 2 güne kadar ellerinde olur inşallah
Tüm çocuklara keyifli okumalar
Canım bana da gönderir misin?
Çocuk kitapları mı topluyoruz bi yere acaba??
Anladığım kadarıyla öyle
Şimdilik hedeflediğimiz sayıya ulaştık çok Şükür.
Bundan böyle bu kitaplığı zenginleştirmek için her fırsatı değerlendirmeye devam edeceğiz canım.
Elimdeki okunacaklar arasından da gönderebileceğim kitaplar çıkacaktır.
Daha sıkı okuyarak onlara uygun kitapları süzmeliyim. Umarım çok sayıdadırlar.
Sen de kendini hazır hissettiğinde gönderebilirsin yorgun savaşçıcım.
Kore filmleri izleyip şiir okuyorum 30 umdan sonra romantik mi olacağım delirdim mi ne ???
çiçek senfonisi _özdemir asaf
Pucca gerçekten çok eğlenceli bir masaüstü yazar. Edebi açıdan pek değerleri yok ama keyifli kitapları var.merhabalar efenim : )
gecen gün kendime 'kücük aptalın büyük dünyası' ve 've geriye kalan her sey' kitaplarını aldım. blog yazarı pucca'nın. bridget jones'un günlügünü okuyan var mı aranızda bilmiyorum. aynen o tadı alıyorsunuz ve gercekten cok hosuma gitti. 1. kitabın 300. sayfasına geldim iki günde. normalde okusam okusam bir günde maksimum 50 sayfa okuyan biriyim. edebi şahaser sayılmaz belki ama okurken gülmek isteyenlere itinayla tavsiye edilir. : )
Ben gitmek istiyorum ama daha kendi kitaplığımdaki kitapları bitiremedim.:26:Bu sene için böyle bir hedefim var. 1 sene içinde kitaplığımdaki tüm kitapları okuyacağım. Yani umarımGünaydınlar
Bu sene Tüyap kitap fuarı 17-25 Kasım arası...Bilmek isteyen olur belki
Ben gitmek istiyorum ama daha kendi kitaplığımdaki kitapları bitiremedim.:26:Bu sene için böyle bir hedefim var. 1 sene içinde kitaplığımdaki tüm kitapları okuyacağım. Yani umarım
sabah birsürü aksilik yaşadım :44: başıma gelen pişmiş tavugun başına gelmemiştirişe geç kaldım ama bugun göndereceğim diye söz verince içimden yarına ertelemekte gelmedi nihayet öğlen gönderebildim dün akşam biraz rahatsızlandım tam kitap listesine bakamadım.arkadaşımda 21 kitap getirmiş.35 de bende vardı.toplam 56 kitap kuş olup uçsun hemen varsın istiyorum
kızlar eğer sahaflara uğrayamazsam, evden "martı" ve "yaz bitmesin-iclal aydın" ı göndermeyi düşünüyorum sonra yine kendime alırım ben diye, ama çok mu oldu martı acaba? bir de ptt kargonun sitesinde 2 kg ya kadar aynı fiyat gibi okudum o zaman sonraya bıraksam diyorum sonraki aylarda daha çok kitap tedarik ederek, ne dersiniz? listeden alınmamışları eklerseniz sahaflara gidebilirsem öncelikle onlara bakarım.
İyi yapmışsın canım, İncir kuşların da ben çok kötü olmuştum onlar daha da çok etkilenirdi, güzel kitap ama ilerde okumaları daha iyi olur.O kadar uğraşmışsın bi de yaa:13::13:
kızlar merhaba, bu ay nedendir bilmem, işlerin yoğunluğu, bayram telaşı derken pek okuyamadım. empatiye başlamıştım 600 küsür sayfalık bir kitap. çok sevdim. bitmek üzere ama ekim ayına yetişemedi, kasıma artık.
üzülere söylüyorum;
pretty_woman_0(
Günaydınlar
Bu sene Tüyap kitap fuarı 17-25 Kasım arası...Bilmek isteyen olur belki
Bir şeyi çok istersen olmaması için ne kadar engel varsa karşına çıkar zaten...Ne kadar çok kitap göndermişin maşallah sanaBende eşime verdim göndermesi için ama gönderemedi henüz..Bugün toplantıları var hala bitmedi Salıdan beri bir aksilik çıkıyor sürekli yollayamıyorum bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?