Kadınlarımız neden bu halde ?

Evlimisiniz veya sevgiliniz varmi bilmiyorum ama eyer siz bu yazdiklarinizi basariyorsaniz sizi tebrik ediyorum,alkisliyorum:)) unutmayin insanlarin davranislari cocuklugunda yasadiklari ve aileden aldigi genlerle olusuyor. Daha sonra toplum,aldigi egitim ve arkadas cevresi kisinin karekterinin tamamlamasinda son rolu oynuyor. Maddi imkanlar,meslek sahibi olma gibi seylerde kisinin kendine guvenmesini sagliyor.iste bu saydiklarim kiside eksikse cinsiyet farketmeksizin birinin baskisi ve etkisi altinda kaliyor.insallah biraz aciklayici olmusumdur:))
Su an yok ama bir çok kere sevgilim oldu .
Ve bütün ilişkilerimde ( 16 yaş sonrası omun günahı olmaz :d) prensiplerini korudum.
Ben değerlerim odaklayım , ilişki zaten olması gerekiyorsa olur .

Onu bi de erkeklere de sormak lazım onlar acaba ne cekiyor kadınlardan , burası sadece kk. Olduğu için batmış olabilir , ama her bir şekilde kendine ezen kadına karşıyım da bazen gerçekten , insanın elimde olmayabiliyor özellikle baba figürü insanın bütün hayatını etkiliyor :KK43:

Ekonomik özgürlük her zaman değilde çoğu zaman bir secim degil mi
Bence kadınlarımızda biraz ee kocam bana baksın mantelitesindeler
Artik boyle degil.
Erkek her anlamda somurdugu kadini simdi parasini da tamamen elinden alarak bir de maddi olarak somurmek istiyor. Eskiden izzetinefis meselesi olan kadin parasi yemek simdi cok normal. Aile ekonomisi paylasimindan bahsetmiyorum. Bildiginiz maas kartina el koyup, ayda 100 lira harclik verip -ki onu da nerede harcadigini didikleyerek- hicbir sekilde soz hakki tanimamasindan bahsediyorum. Kadin artik is bulamazsa koca da bulamiyor. Bazisi sirf bu yuzden calisiyor. Halbuki koca bulmak sart degil ama ekonomik olarak ozgur olmak sart

Kadın neden maaş kartını vermeyi kabul ediyor peki ?
Artik boyle degil.
Erkek her anlamda somurdugu kadini simdi parasini da tamamen elinden alarak bir de maddi olarak somurmek istiyor. Eskiden izzetinefis meselesi olan kadin parasi yemek simdi cok normal. Aile ekonomisi paylasimindan bahsetmiyorum. Bildiginiz maas kartina el koyup, ayda 100 lira harclik verip -ki onu da nerede harcadigini didikleyerek- hicbir sekilde soz hakki tanimamasindan bahsediyorum. Kadin artik is bulamazsa koca da bulamiyor. Bazisi sirf bu yuzden calisiyor. Halbuki koca bulmak sart degil ama ekonomik olarak ozgur olmak sart

Su an yok ama bir çok kere sevgilim oldu .
Ve bütün ilişkilerimde ( 16 yaş sonrası omun günahı olmaz :d) prensiplerini korudum.
Ben değerlerim odaklayım , ilişki zaten olması gerekiyorsa olur .
O zaman siz sansli birisiniz. Demekki egitimli iyi bir Anne ,baba ve cevrede yetistinizki degerleriniz ve kendinize ozguveniniz olustu:)) Herkes sizin kadar sansli olmayabilir bu hayatta:KK43:(

Tek çare cinsel devrim eheheh:KK45:

Şaka bir yana, kadınlar toplum baskısı olmadan rahatça cinsellik yaşayabiliyor olsa, her kadın maddi olarak bağımsız olsa, tek başına çocuk sahibi olmak kınanan bir durum olmasa; kaç kadın evlenir ki. Gerçekten aşık olanlar dışında kimse evlenmez. Evlilik çekilecek çile değil çünkü. Kadın köleliğinin meşru hali evlilik.:KK50:

O zaman siz sansli birisiniz. Demekki egitimli iyi bir Anne ,baba ve cevrede yetistinizki degerleriniz ve kendinize ozguveniniz olustu:)) Herkes sizin kadar sansli olmayabilir bu hayatta:KK43:(
Şanslı değilim . Annem babam eğitimidir evet ama bu ataerkil bir toplum normu olmadıklarını göstermez. Öyleler ..
Ben ilkokul beşinci sınıftan beri çok aktif kitap oluyorum . Ki ailemizde tek kitap okuyan benim . Yanı kimseden görmedim . Bu öğrenememin ve kendime değer vermenin bir sonucu.
Asla şans degil , bunu kabul etmem . Bu benim secimim .benim yaptığım bir şey.

Kadın neden maaş kartını vermeyi kabul ediyor peki ?

E ne yapsin adama inaniyor guveniyor..sen ben olsun istemiyor ... huzuru bozulsun istemiyor ..malum paragoz damgası yememek icinde cabalamasi lazim ... memur arkadasim biriyle tanisti ..ilk gun karsidaki 1 aya nisanlanalim demis halbuki arkadasim nasil biri hemen anlamis olamaz degilmi

E ne yapsin adama inaniyor guveniyor..sen ben olsun istemiyor ... huzuru bozulsun istemiyor ..malum paragoz damgası yememek icinde cabalamasi lazim ... memur arkadasim biriyle tanisti ..ilk gun karsidaki 1 aya nisanlanalim demis halbuki arkadasim nasil biri hemen anlamis olamaz degilmi
Nasıl me yapsın . Bunun güvenle ne alakası var .
Ben eşşek gibi çalışıyorsam o maaş kartının onda olmasının benim ona güvenimle ne ilgisi olabilir ?

Işte buna erkeği güneş yapıp etrafında uydu gibi dönmek diyoruz.
Ben eşşek gibi çalışıp kazandı isem o maaş kartım nasi onda kalabilir ?
Iste kaliyo
Hem de ne doktorlar ne muhendisler maaslarini trink kocalarinin ellerine sayiyor.
Yani okumakla cok da alakasi yok budurumun
Siddet goren kadinlarin buyuk cogunlugunun yuksek tahsil gormus olmasinin baska bi aciklamasi olamaz yoksa
Tabii ki siddet gosteren erkeklerin de buyuk cogunlugu yuksek tahsil gormus
Baska bir bilinc bu
Aileden gorulen bir sey
Toplumun en kucuk yapisindan degisime baslamak lazim

Şanslı değilim . Annem babam eğitimidir evet ama bu ataerkil bir toplum normu olmadıklarını göstermez. Öyleler ..
Ben ilkokul beşinci sınıftan beri çok aktif kitap oluyorum . Ki ailemizde tek kitap okuyan benim . Yanı kimseden görmedim . Bu öğrenememin ve kendime değer vermenin bir sonucu.
Asla şans degil , bunu kabul etmem . Bu benim secimim .benim yaptığım bir şey.
Sansiniz olusmus guzel ve guclu karakteriniz:)) Herkes guclu bir karektere sahip olmayabilir:KK43:( siz benim evladimin yasindasiniz. Bende cok guclu bir karektere sahibim ama yinede bazi seyleri basarmaya yetmiyor:KK43:( Hayat tecrubesi edinikcede nedemek istedigimi daha iyi anlarsiniz:)) Sartlarda uygun olmasi lazim,guclu bir karekter yeterli olmuyor tek basina bazen:KK43:(

Nasıl me yapsın . Bunun güvenle ne alakası var .
Ben eşşek gibi çalışıyorsam o maaş kartının onda olmasının benim ona güvenimle ne ilgisi olabilir ?

Oyle olmuyor iste ..arkadasimin arkadasi evlendi kocasi bankamatikte ekrani kapatiyormus ne kadar aldigini soylemezmis ...bu kiz dayanamadi bosandi .. kızdan parasini gizliyordu ...maaş kartini bile vermiyor yani ...adam bir sekilde aklina girip aliyor

Arkadaşlar yoga veya spirituel konularla ne kadar ilgilisiniz bilmiyorum .
Ama yoga da enerjiler feminen ve eril olarak ayrılır . Kadınlar doğuştan feminen enerjiye daha yatkındır lakin her insan 2 enerjiyi de içinde barindirir.
Feminen enerji ; biz odaklı, vizyon sahibi , değerini bilen , kucaklayıcı nefis bir enerjidir. Doganin enerjisidir .

Günlerdir burda forumları takip ediyorum . Sürekli bi kocam bunu yaptı sevgilim şöyle yaptı gibi içi saygısızlıkta dolu başlıklar açılıyor . Hayatınızdaki herhangi bir insanın size böyle davranmasına nasıl izin verirsiniz ?
Ya da neden verirsiniz ?
erkeği güneş yapip uydu gibi dönmek neden ?
Değersiz hissetmenize hangi ülke kodları bu kadar sebep ?
Kadınlarımız kendini bu kadar değersiz görüyor ise , gelecek nesilden de bir hayır beklememek lazım .
Çünkü anne olduğu gibi bütün hislerini çocuğa damgalar.
Cidden kahroluyorum; bu kadar mükemmel varlıklarken kendimiz neden bunun farkında degiliz ?
Bende buradaki şeyleri okudukça çok uzuluyordum böyle bir konu açmak istedim ama yapmadım evet biz kadınlar o kadar değerli yiz ki önce kendimize bu değeri vermemiz gerekiyor ki başkaları da versin bu değeri lütfen okuyun ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenin 18 yaşında evlenip buralarda çocuğum olmuyor diye konular açmayın eşim den dayak yedim baba evine döndüm kaynanam la yaşamak zorundayım bı şans daha verdim vs vs . Kendinizden başka kimseye şans vermeyin güçlü olun ki en ufak bişey de kimse sizi baba evi ile tehdit etmesin güçlü olun ki ayrıldığıniz da baba evine diil kendi eviniz olacak yere dönün çocuklarınıza sahip çıkabilin onları mağdur etmeyin kimseye muhtaç olmayın siz bunları yaptıktan sonra kimse sizi küçük göremez şiddet uygulayan az lütfen okuyun kk nin güzel kadınları...

Sansiniz olusmus guzel ve guclu karakteriniz:)) Herkes guclu bir karektere sahip olmayabilir:KK43:( siz benim evladimin yasindasiniz. Bende cok guclu bir karektere sahibim ama yinede bazi seyleri basarmaya yetmiyor:KK43:( Hayat tecrubesi edinikcede nedemek istedigimi daha iyi anlarsiniz:)) Sartlarda uygun olmasi lazim,guclu bir karekter yeterli olmuyor tek basina bazen:KK43:(
Umuyorum sizi yanıltirim.. ben böyle olacağına eminim.
Bakalım hayat ne gosterecek

Oyle olmuyor iste ..arkadasimin arkadasi evlendi kocasi bankamatikte ekrani kapatiyormus ne kadar aldigini soylemezmis ...bu kiz dayanamadi bosandi .. kızdan parasini gizliyordu ...maaş kartini bile vermiyor yani ...adam bir sekilde aklina girip aliyor
O da boşanmış işte. Olmuş yani olması gereken .
Ayrıca yani hic evlenmeden önce bu insanları taninmiyor anlam veremiyorum

Görüyorum burada kadınların eşleri ile hic bir iletişimleri yok .
Ona söylemek istediklerini buraya yazıyor, onun söylediklerini buraya yazıyor ne demek bu diye yani bu şekilde kurulmuş bir şeye ben ilişki bile demezken insanlar evlilik diyor .
Bu şekilde nasi tahammül eder insan biribirine

X