Çok güzel cümlelerle açıklamışsın aslında, malesef ülkemizin genel algısı bu yönde erkek hep birşeyler yapar( Yaramazlık,çocukca davranışlar, aldatma,şiddet eylemleri, hakaretler, aşağılamalar vs vs ) Biz Onlara göre daha üstün olan bu varlıklar malesef her yapılan yanlışı idare etme, sen kadınsın bunları da atlatırsın GÜÇLÜSÜN diye diye sırtımıza vurulan bıçak darbeleriyle hayata tutunmaya çalışırız, ha bi de çoluk çocuk olunca bu tutunma işi Çocuğum için devam etsin, ezilsem de kocamdır o ondan başkasına yar olamam ben anlayışı halinde gide gele tüm ömür gitmiş belki de bu durum da olan birçok kadın var bende onlardan birisiyim, biz değerimizi bilemiyoruz, bildiremiyoruz, erkeklerin algısı da bu yönde geliştiği için herşeyi elde ettikten sonra değişim yaşamaları ve bizi yıpratmaları da devam ediyor, ben belki şuan yaralıyım, acım daha taze diye feminist bir bakış açısıyla yazıyorum diye düşünebilirsiniz, burda aslında bizim bunları ERKEKLERE anlatmamız ve KADININ çok değerli olduğunu hissettirmemiz gerekli olduğunu düşünüyorum zor durumlardan geçen kadınlar hayatlarına bir ERKEKden daha çok DELİKANLI bir şekilde namusuyla devam edebiliyor.. önemli olan kendini gerçekten değecek insanlar için FEDAKARLIK yapmak..