Anket Kadınları itici yapan detaylar

Kadınları itici yapan detaylar nedir

• Karmaşık saçlar

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    69

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.040
30.456
61
Bu kez kendi itici yönlerimizi belirleyelim

Ağır makyaj yapmak bana her zaman itici gelmiştir genelde her konuda sadelikten yana olduğum için

Ağız kokusu ve sapsarı dişleri daha okurken bile kötü oldum en kötüsü budur heralde :/

Ama dış görünüşten bağımsız olarak düşünürsek bana göre bir kadını en itici yapan detay pısırıklığıdır, kendine olan güvensizliğidir.

Onun dışında seçeneklerin hepsi çözülebilecek şeyler

orman gibi bacaklar:)) gerci hic gormedim simdiye kadar etek falan giyipde boyle bacaklarl cıkan kasdn ama olsaydı cok itici olurdu..birde ıslak ruju abartıp yapıs yapıs hale getirmeleri konusurken falan yapısıyo dudaklara hic hos degil

Hepsi + cak cak sakız çiğneme + elindeki sigarayı bir marifet olarak görme ve bu yüzden kullanma(normal kullanıcılar hariç ama siz de sağlığınız için bırakın hanımlar :] ) + çirkin üslup

ağır makyaj ve sarı dişler en iticileri ama diğerleri de sayılabilir.

Kötü ağız kokusu ve sapsarı dişler. Iyy nefret ederim. Özellikle arkadaşım sigara içtikten sonra ağzı leş gibi kokuyor.

Ben de ağır makyaj diyorum. Makyaj yapmam, kadınlar çiçektir zaten kadınları güzel çekici yapan doğalliklari olmalı. Ha bir de sarı saç siyah Kaş olayını itici buluyorum

Koku,,,her konuda koku...Dişlerde bakımsızlık ve argo konuşmalar sinsi bakışlar!

Kötü ağız kokusu sapsarı dişler ve ağır makyaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…